Gravidute prin FIV (54)
Raspunsuri - Pagina 14
many_bani spune:
Dear_bambie felicitari, recuperare rapida si bebelusii sanatosi
Carmelly si tie felicitari draga mea ptr. pereche, sa ai o sarcina linistita pana la capat.
Castelana, Hepilica, Raluca, Evy 

Noi suntem bine, cu exceptia colicilor, ptr. care dr. pediatra ne-a schimbat infacolul, care nu prea facea mare lucru la noi si acum bebe elimina gazele mai bine.Nu stiu ce sa mai zic Evy, daca este bine sau nu sa le schimbi, cert este ca la noi s-a mai calmat situatia de cand am inceput cu espumisan. Miercuri am facut o vizita la cabinetul de pediatrie si Vlad a fost cantarit. La 5 sapt. are 5 kg si 59,5 cm. In rest ziua nu mai doarme decat daca iesim afara. Afara doarme cat stam si daca stam 3 ore doarme si daca stam numai 15 min. doarme. Noaptea se trezeste de 2 ori max. 3 papa si doarme iar eu il veghez, sunt zombi.
Va pup si urez bafta burticilor.
mami de
Vlad
eumada spune:
Buna seara..
S-o luam in ordine...EVY cu medicamentele de colici e o loterie..eu am schimbat cinci pana am gasit unul...de fapt nu stiu daca are ceva efect....la mine a avut enterolactis duo...probiotic,combinat cu debridat dupa ce am cumparat tot ce era pe piata...nu am stiut ce inseamna colicile dupa el...noroc....de medicul meu de fmilie care e tot timpul la curent cu noutatile.....
Felicitari proaspetelor mamici..si spor la treabaaaaaaaa....
Eva e din ce in ce mai vanjoasa..mai cu tupeu,deja sta in funduletz..sustinuta oarecum,duce la guritza unele jucarii,mozoleste tot...
...toate tricourile sunt ude.......azi a fost tare plangacioasa..sis suparata..a plans de la 11 la doua jumate..sunt cu capul prastie...a avut o zi proasta...asta e....
In general e un copiltare bun...doarme noaptea..desi mananca din trei in trei ore....ziua canta rade sta in bouncer,in patutz pe pat...doar daca ii e rau atunci se lipeste de mine si nu se da dezlipita ore intregi..stam la televizor si gata...
![]()
Va pup...
Madalina
de minunica Eva-Maria 14.08.2009
http://picasaweb.google.ro/lhmadalina/EVAMARIA#
Moniland spune:
Dear_bambie, FELICITARIII!!!! Sa-ti traiasca puiutii si sa fie sanatosi!!!
Nu e obligatoriu sa aiba scaun la fiecare masa. Ale mele parca faceau de 4-5 ori/zi. Acum fac o singura data.
Pen, tin pumnii!!! Sa ai o nastere usoara!
de
Laura Ioana
Irina Maria(26 iulie 2009)
bb_yasmi spune:
buna
moniland, nu cred ca ma mai tii minte....am fost impreuna la aspirante...apoi la inceput de odisee....am intrat aici sa te felicit pt gemenashe!!! 

sa creasca mari, sanatoase si cuminti!!
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 

eumada spune:
Si sa ma laud..in continuare..azi se implineste un an de cand a aparut a doua liniutza..acu` liniutza gugushteste langa mine..![]()
Ieri am masurat-o si cantarit-o..are 7 kg si 300gr.si 67 cm inaltime...si e doar falcoasa...in rest numai bine supla si inaltutza.......se pare ca pana la patru lunitze o sa-si dublez greutatea, cum e corect....cu inaltimea nu stiu exact dar a luat 14 cm...
sanatoasa sa fie ca nu conteaza....va pup pe toate..
Madalina
de minunica Eva-Maria 14.08.2009
http://picasaweb.google.ro/lhmadalina/EVAMARIA#
DORIS_71 spune:
miruna, carmelly, castelana
ptr. sustinere, puiul meu inca nu vrea sa iasa, vrea sa-i faca deja peri albi lui mami, mai mergem duminica la control si daca inca nimic luni ne interneaza si ne provoaca nasterea.
si voua si BB-icilor din burtici.
Doris
41
Matteo ......
poze
nusy spune:
Ieri, 4 decembrie,la ora 14.40,a venit pe lume Radu Daniel, bebe de Pen,prin cezariana ,la Elias,2200 gr,49 cm, scor Apgar 9 si sanatos!!
Felicitari,Pen,ai reusit, mamico!!!! Radu Daniel,sa fii sanatos si sa aduci numai bucurie parintilor tai,care te-au dorit atat de mult!!!
Raluca,te rog modifica tu pe prima pagina 
kry spune:
Felicitari Dear Bambie, Felicitari Pen!!! sa va traiasca baietii, sa creasca mari si sanatosi.
Doris_71 iti tin pumnii, nastere usoara si sa scapi repede repede.
26+
mirela2 spune:
eumada....ce gazulitza frumisica........off daca si gaza mea avea vointa si ramanea cu mine....sigur era o fetita, tare vreau o fetita, cu toate ca al meu sot vrea un baietel, dar cine stie, voi face o pereche si impac si capra si varza.
oricum, sa iti traiasca puiutza

pen sa te bucuri de puiutz si sa fiti sanatosi amandoi

DORIS_71 spune:
Vin si eu cu ultimele noutati, maine ma internez si imi vor provoca nasterea. Deci maine va fi ziua cea mare ptr. mine. Abia astept sa-i vad fatuca lui Matteo. Ma rog la Bunul Dumnezeu sa-mi dea un baietel sanatos.
Doris
41 + 2 zile
Matteo ......
poze