Gravidute prin FIV (54)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

DEAR BAMBIE FELICITARI!!SA fie sanatosi si parintii fericiti pana la adanci batraneti.

HUSKI,CASTELANA,HEPILICA

CARMELLY FELICITARI PT. PERECHE.

iana

30+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

dear ioiii sa ti traiasca puiutii

carmely super tare, ai pereche, ce poate sa fie mai frumos, decat sa ai pereche.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Castelana inca nimic, azi am fost din nou la spital, Matteo e ok, colul s-a scurtat 50%, dar e inca inchis, am contractii dar nu exagerat de dureroase, mai merg iarasi la control duminica si daca pana atunci nu se intampla nimic, luni ma interneaza si incearca sa-ti provoace naserea cu un gel deocamdata si in functie de ce se intampla, mai vedem. ptr. grija.

Doris 40+ 7 zile Matteo ......

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonelu spune:

Buna,

Am vazut referiri la testul Amnisure pe forum. Am avut pierderi de lichid in sarcina, si un ginecolog mi-a spus despre acest test, pe care nu am reusit sa-l gasesc atunci. Am inteles ca este cel mai precis test pentru aceste situatii. V-as ruga foarte mult ca pentru eventuale situatii viitoare (sper din suflet sa nu fie cazul) sa ma ajutati: as vrea sa stiu daca testul acesta il are Medlife sau de unde se poate procura. Cat costa acest test? Va multumesc foarte mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy30 spune:

Dear Bambie FELICITARI draga mea !!!!!!!

si noi am avut si avem colici de foarte devreme insa rezolvam cu infacol . sa nu faci prostia , ca noi, sa ii schimbi ce ii dai , fie ca e infacol sau nu , caci ii dai peste cap . noi am dat debridat si mai rau am facut .acum si-a revenit cu infacol .

bebele meu cat i-am dat o saptamana lapte praf , pana a venit lapticul meu facea de 3 ori pe zi caca . acum de cand mananca exclusiv la san , face la fiecare masa .

pupici tuturor fetelor .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Neata burtici si mamici

Felicitari dear bambie sa ti traiasca si sa fie sanatosi.

Evy ma bucur ca puiutu e bine acu . nu ne pui si noua niste poze sa il cunoastem?

Hepilica ce face printesica ta cu ochi frumosi nu ne pui ceva poze noi sa ne incantam ochii???

Doris iti tinem pumnii.

Huski sa va traiasca flacaul , ce mare s-a facut, e de bine, se grabeste sa va cunoasca.

Iana ti a trecut raceala? sper ca sunteti bine.

Castelana ce faci n-ai mai scris ca inainte slaba activitate

Carmelly felicitari pentru pereche , imi imaginez ce fericiti sunteti.

Mirela noi iti pastram locul aici si te asteptam dupa transfer cu rezultat pozitiv.

Noi suntem bine crestem, dam din picioruse, inainte de craciun pe 21 avem echo cand implinim 30 saptamani, abia astept poate ii vad mutrita lu bebe ca ultima data n-a vrut sa ne onoreze cu nici o privire, a stat cu spaticu.

Va pup pe toate si va urez o zi cat mai frumoasa.

Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....

Miruna 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmelly spune:

Multumesc fetelor. Suntem fericiti pentru pereche, taticul nu mai zic ca numai instructiuni imi da, sa stau in pat, sa mananc carne si numa cu gura pe mine este.

Dear_bambie sa iti traiasca flacaii si si scapati repede de colici. Abia astept sa vedem pozele lor. Sanatate si sa va aduca numa bucurii.
Doris, pai ar fi timpul sa nasti dar pare-se ca bebita nu e grabit de loc. Tin pumnii la o nastere usoara, Matteo sa fie sanatos, mancacios. Mai ai cateva zile. Facem galerie.
Pup toate fetele, nu enumerez ca sigur uit

Despre eco de ieri, fetita noastra este mai micuta si e pozitionata deasupra baietelului care este mai mare. Nu imi fac griji de dimensiunea lor, am vazut ca fetita are 17 saptamani si 2 zile deci sunt normal dezvoltati pentru varsta mea de sarcina. Nu mi-a dat sa fac triplul test pentru ca dublul test nu a aratat nici o problema.
Am facut si hemograma, am anemie deci trebuie urgent sa mananc carne aproape zilnic, inca nu ma incanta asa tare sper sa fac fata.
Au inceput hemoroizii la mine si se pare ca supozitoarele cu glicerina sunt cele mai eficiente.
Am luat 8 kg, cam multe spune dr. Am tensiunea cam mare
Iar de col a zis ca e bine 3,93. Am vazut ca data trecuta in pozele de la eco colul meu era de 3,62. Voi ce ziceti? Dr a intrebat daca am facut cerclaj si normal ca nu am facut pentru ca ei nu au mentionat.
Eco urmator este peste o luna, facem si un eco mai performant pentru bebei si sper colul meu sa fie ok, fara scurtari sau alte prb.

A, era sa uit, am inceput iara sa vomit si iara mi-e scarba de mirosuri. O fi de la stresul de ieri?

Pupici la burtici si la mamici.

17+  si
Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Fetelor,am intrat sa va anunt ca astazi va mai veni pe lume un "fivulet", respectiv bebelusul lui Pen. Este deja internata,asteptand operatia de cezariana...Sa vii pe lume sanatos,sa ii bucuri pe mami si pe tati intreaga viata!!Iar tu,Pen,,sa treci cu bine peste operatie,sa te refaci repede si sa iti tii baietelul in brate,sanatos! Hai,Pen!!!!!!!!

Dear_bambi: felicitari pentru cele doua minuni ale tale,sa fiti sanatosi cu totii si sa aveti numai bucurii.Vrem poze!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Buna burtici frumoase si mame norocoase!
Scuze ca nu intru sa scriu zilnic, dar zilele astea-s ocu cu bazarul si alte activitati. Pana acum a iesit bine, oricum se va vedea la incasari cat se strange, suma pe care o donam la maicile ce au in grija copii in dificultate( orfani, monoparentali, cu parinti in spital sau...inchisoare). apoi ce sa zic mi-a batut capul asta al meu care are o gramada de idei si pentru Mos Nicolae, sa vina si la noi, adica sa-l cadorisesc pe sotus adoratus (sper ca nu ma uita, ca-i tot zic ca votarea e in ziua cu mosul)... in fine sunt experta la instructaje, el rade de mine ca avem in Romania numai mosi si sfinti de-i sarbatorim pe totim mi-a zis odata sa-i fac o lista cu toate zilele noastre ca el e ametit (martisor, ziua femeii, zi onomastica, ziua cand ne-am intalnit, cand ne-am casa, mosii pe toti si pe ai mei si pe ai lui) ca el, barbat fiind, nu le are cu datele si semnificatiile astea. Eu ma distrez teribil cu el dar se confoemeaza pana la urma, mi-a promis ca poate pana la pensie cand ne apuca scleroza sau altzheimer-ul poate le invata pe toate.

In rest sut bine, activa, fara sa ma obosesc draga Huski, merci de sfat, e si teroristul de sut cu ochii pe mine si... nu pot sa misc eu in front asa fara stapan. Cand obo ma asez si stau acolo pana imi vine iar sa ma ridic. de dormit iar nu-s probleme, pap nosmal... ce sa-mi doresc mai mult de la viata decat o sarcina asa usoara ca norocul e ca-mi creste burya sa vad si eu ca-s gravi.
Azi am simtit prima data pe bebe miscand deasupra buricului, ooo ce senzatie, stateam sezuta mai aplecata si am simtit pe san, am ramas paf si zambeam asa singura in magazinul unde asteptam ceva de incaltat sa-mi aduca pe o bancuta cam joasa pentru inaltimea mea.
Draga mea, ma bucur ca burtica ta capata forme diferite si... sugubete pe zi ce trece, e bebe distractiv daca o face sa rada pe mami! te pup

carmelly, ce ma bucur pentru tine, felicitariiiiiiiiiii!!!
fata si baiat, visul meu, poate ne iese la fiv 2 (in caz ca naturel nu se produce), sa fii fericita si sanatoasa!!! Si asculta acolo de sot si papa carne, ce conteaza ca nu-mi vine, e pentru puiutii tai dragi!!! sarcina usoara si la termen!!

hepilica, draga de tine, vezi ca iti amintesti cu placere de sarbatorile de anul trecut, cum erati voi ca porumbeii si pac minunea, draga mea cred cai fericite ca anul asta nu s-au scris in istorie sa stii! in trei !!!! Eu astept pastele sa vina iepurasul meu norocos, imi amintesc ca acum ceva ani de paste sotul meu mi-a dat inelul ce-l port cu mare dragoste.
Sa fii fericita si sa va umple mosulica getutele, ca acum sunt mai multe la usa!!! te pup

dear baby, felicitariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!! sa-ti traiasca baietiiiiiiii!!!! mari si frumosi si tu sa te refaci cat mai repede!!!!
te pup

iana marii, tepup si ce fac frumosii din burtica?
pup burtica

Doris... uau ce bine e la mai in burtica, ii place lui Matteo acolo nu gluma!!! Lasa ca iese mai puternic si merge direct la scoala! draga mea sa ai AMR cat mai lin si nastere usoara!!!!!
Tinem pumnii si eu cu bebe meu

Evy, te pup si imi place ca acum deja esti mami cu experienta!!! sa treaca si pardalnicele astea de colici si sa va simtit bine!!! Tu? Cum esti? te pup

Miruna79, nu e ca nu scriu...nu stau asa mult acasa in perioada asta, iar daca deschid forumul... pierd cu totul notiunea timpului, dar recuperez eu nu te gandi!
Sunt bine si plutesc, sunt asa de fericita, uneori mi se pare basm ce traiesc, ma tem sa nu ma bucur prea tare, norocul e ca pot vb cu sotul si el ma linisteste ca nu are ce sa ni se intample, tot merge perfect, asa zice el!
Ma bucur ca de Craciun poate puneti si eco lui bebe in brad, si eu am pe 17 eco vedem ce ne arata de data asta.
te pup

pen nastere usoara si bebe satatos!!!!

fetele va las ca-i tarziu la mine (10 seara)si-mi este somn, azi am umblat destul de mult, acum nici foame nu-mi este poate bag un fruct sau iaurt ceva sa nu doarma bebe pe uscat
sa va fie burticile sanatoase si voi la fel, voioase, frumoase si nu uitati de ghete la usa maine seara!!!!! Eu pregatesc terenul de ceva vreme si cred ca mai trebuie sa zic!
va pup si va cadorisesc in avans si eu cu

castelana fericita 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy30 spune:

Castelana , draga mea , sunt bine . bebe deja nu prea mai are crize de colici , i-am calmat cat de cat .
acum ne-am facut mai maricel si nu mai dormim toata ziua, avem ore intregi cand analizam casa , toate camerele , peretii , fotografiile etc .

tati ii pune muzica si asculta cumintel . bine ,,,are si momente cand nu ii intri in voie cu nimic si plangem , dar facm plamani .

in curand toate veti fi mamici si veti vedea ca de minunat este .

pupiciiiiiiiiii

Mergi la inceput