Gravidute prin FIV (54)
Raspunsuri - Pagina 12
huski spune:
Iana, draga mea, nu am vorbit cu Profu' sper sa reusesc pe 11 cand merg la el...altfel o sa am ce manca de sarbatori....adica toate unghiile ...si de la maini si de la picioare...
Eu am deja comoda dar inca nu am cumparat detergent pentru bebe sa incep sa-i spal hainutele, sa le calc si sa le pun la locul lor...
M-a cam pus pe ganduri dr azi, ca trebuie sa ma gandesc serios si la bagajul de spital...
Eeeee..promit sa stau cumintica si sa vina bebe dupa 15 ian., nu de alta da sa apuce toata lumea sa-si revina dupa Sarbatori
Felicitari pentru schimbarea prefixului
30+
iana_mari spune:
HUSKI AVEM ECO IN ACEEASI ZI,SA INTELEG CA AI FACUT ACUM IN ALTA PARTE ECO?
iana
30+ si
castelanaC spune:
huski draga, merci sunt bine, ca pana acum. burta creste, e vizibila de acuma, mamanc normail, dorm, sunt activa. Ca de la inceputul sarcinii ma simt bine, asa o sarcina doresc la toata lumea.
Experimentez mai nou si picioare umflate, e ciudat sa-ti vezi picioarele ce tot timpul erau 2 bete acum ca painicile, dar cui ii pasa, cine le baga-n seama. In rest... cu ceva activitati mondene de pe aici, acum se deschide un bazar de craciun la care am participat activ cu logistica si plan, plus materiale si munca manuala. Saptamana asta am mai fost si la ziua romaniei, s-a organizat un cocktail si asa am mai vazut ceva romanasi.
Cam asta despre mine!
te pup si stai felicitari mai pentru grasunel..... uau e marisor baiatul mamei! hai ca ne rugam de el sa mai stea la mami!
iana uite ca si tu ai schimbat [prefixul si vad ca ai treaba: sifoniere, apoi sa-l umpleti, bafta si la dr!!!
carmelly uite ce trece timpul si gata ai iesit din primul trimestru cu bine! Bravo!!!! te asteptam cu carucioarele, hai arata-ne ce culori ai!!!! sarcina usoara!
Doris, ce faci? Matteo? tot n-a iesit? Nastere usoaraaaaaa!!!!!
fetele va pup pe toate si sa auzim de bine!!!!
castelana fericita 22+
huski spune:
Iana, asa e am facut eco in alta parte la dr.Iosup ca stii bine ce eco face profu (masoara capul, femurul, colul si cam atat)si am vrut eu sa-i fac o morfologie de trim 3, asa pentru linistea mea
Castelana, picioare umflate am si eu de ceva vreme si incerc cat pot sa limitez sarea si uneori sunt mai bine.
E foarte bine ca esti activa, asa am fost si eu dar la eco de ieri m-a cam pus dr pe ganduri cu colul de 32mm si chiar mi-a recomandat sa stau cumintica, asa ca ai si tu grija sa nu te obosesti prea tare
Eu mai nou experimentez "n" feluri de forme pe care le capata burta mea cand se intinde bebe. Uneori ma apuca rasul, asta daca nu-mi ia aerul de tot im momentul respectiv
-ici tuturor!
30+
carmelly spune:
Salutare fetele, vin cu vesti de la eco si anume avem BAIETEL s#305; FET#304;TA. Sunt amndoi b#305;ne sanatos#305; dec#305; vrem un carucior rosu si unul albastru. Am tens#305;unea cam mare 13 cu 9, am luat cam multe kg ne-a spus dr, #305;ar colul uter#305;n este de 3.93. Voi ce spunet#305; de valoarea colulu#305; meu? Va pup pe toate, inca sunt in spital, am nepotelul operat saracutul si-a rup bratul si la 3 ani si jumatate i-a facut operat#305;e pentru f#305;xarea osulul. Of of.
Va pup pe toate.
16+ Multumesc Doamne!
huski spune:
Carmelly, FELICITARI!!!
Ce frumosssss, fetita si baiat
Sa-ti traiasca si sa fie sanatosi
Sanatate multa nepotelului tau si refacere cat mai rapida, offff saracutul...
30+
hepilica spune:
carmelly - felicitari pentru . Cred ca esti tare fericita.
castelana - ai niste preocupari tare dragute si atractive. hhmmm, bazar de Craciun...suna atat de bine...incep emotiile si bucuria sarbatorilor... ce frumos.
eu anul trecut in decembrie, intre Craciun si Anul Nou am ramas insarcinata. am aflat abia in ianuarie. sarbatorile le-am trait cu aceeasi mare frustrare a neimplinirii..., asa cum le traisem in ultimii ani.... sarbatorile nu mai aveau aceeasi semnificatie pentru mine. nu ma mai bucura nimic..., dar la numai 2 saptamani, in ianuarie, am aflat marea veste. anul asta de sarbatori suntem 3. sunt primele noastre sarbatori impreuna cu puiutul nostru mic si suntem tare fericiti . ii multumesc lui DD.
eu le tot "vizitez" pe fetele luptatoare de la "FIV in EUROPA". nu ma pot desprinde de ele, am emotii pentru fiecare si vibrez afectiv penru ele. le incurajez mereu. am trecut si eu prin ce experimenteaza ele acum si Doamne cat este de greu. mi-as dori ca fiecare sa reuseasca si sa ajunga aici la noi. esecurile FIV-ului sunt atat de greu de suportat. te darama emotional. chiar citeam ca una dintre fete a facut zilele astea transferul de embrioni. ce emotii... mi-as dori sa ajunga aici.
pupici tuturor gravidutelor si mamicilor
h.
minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
hepilica spune:
raluca - ce mai faci? ce face micuta natalia?
eu astazi sunt cheauna. maia mea cred ca trece printr-un puseu de crestere . de obicei se trezea o data, maxim 2 ori pe noapte sa pape. noaptea trecuta ar fi papat fara pauza. a fost si maraita...
e o dulcica. se vede ca a crescut, e maricica de acum...
duminica facem 2 luni jumatate.
i-am cumparat un centru de activitate care se numeste "insula maimutelor". este o paturica pe care sunt prinse 2 arcade de care atarna o maimuta "cantareata", un pestisor, un catelus...etc. copilul il pui pe o pernuta, sub arcade. toate jucarelele fac diverse zgomote, emit divese sunete la atingere...
maia le atinge, evident involuntar acum, si e foarte simpatica ca face niste ochi mari cand le aude... (cu toate ca e obisnuita cu sunetele / muzica - tot timpul cat este treaza ii punem muzica), in plus ii plac foarte tare pentru ca se misca toate in campul ei vizual in timp ce maimuta canta si i se aprind niste beculete divers colorate.
evident, incantarea ei dureaza vreo 15-20 minute..., mai mult nu reusim la aceasta varsta sa ne mentinem atentia concentrata. dar, e haioasa tare cand rade la ele, cand ridica piciorusele in sus de fericire si scoate niste sunete simpatice...
aaa, si o mai incanta, ce credeti? niste stickere gargarita pe care i le-am pus pe perete. sunt rosii (evident ), iar fetele gargaritelor sunt zambitoare. bine, de cand am vazut ca o incanta atat de tare i-am pus peste tot - pe carusel, pe leagan...
oricat de suparata este, oricat de tare ar plange...cand o duc aproape de gargarite incepe sa zambeasca...
de cate ori se trezeste o gasesc in patut uitandu-se la ele si zambind sau "vorbind" cu ele.
e o incantare tabloul asta.
h.
minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
dear_bambie spune:
Buna dragele mele!
Am reusit, sa intru, in sfarsit putin pe net, nu am timp sa nici sa mananc, mai fur cate o ora pe zi de somn, dar cam atat.
Luni pe 23 nov, au venit pe lume, prin cezariana, prichindeii nostri: Darius Gabriel-2,800kg, Lungime 49, Scor Apgar 10 si Flavius Mihai-2,800kg, lungime 49 Scor Apgar 10.
Acum, suntem acasa, incercam sa ne acomodam, ne chinuim si cu colicii, desi credeam ca ii vor face mai tarziu
Va multumesc tuturor pentru urari, nu va mai enumar, sper ca intr-o zi sa am timp, sa scriu si povestea nasterii. Operatia a decurs f bine, problemele au aparut, la mine la o ora dupa nastere cu hemoragie puternica, hipertensiune, dar au trecut, acum am probleme mari cu hemoroizii, iar din cauza lor am fost nevoita sa intrerup alaptatul
Fetelor, ma opresc aici, k trebuie sa pregatesc lapticul. Este minunat sa fii mamica, ti se umple sufletul cand ii vezi si stii ca dupa ani de suferinta, tratamente si multe altele, Ai Reusit!
Va doresc sarcini usoare, la termen si bebeci sanatosi si papaciosi!
Va pupam cu mare drag!
38+ AMR 3 zile
comorile mele
"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."
dear_bambie spune:
Fetelor, am o nelamurire, cate scaune trebuie sa aiba pe zi, dc sunt hraniti numai cu lapte praf? treebuie dupa fiecare masa?
38+ AMR 3 zile
comorile mele
"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."