Gravidute prin FIV (54)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

NUSY ce mare s-a facut INGRID,de frumoasa nu mai zic.Sper ca in primavara 2010 sa ne plimbam bebeii impreuna.

LA MULTI ANI TUTUROR ANDREELOR!

iana

30+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmelly spune:

Mirela, imi pare foarte rau pentru ce ti s-a intamplat. Iti doresc din toata inima sa ti se indeplineasca dorinta de avea bb.
Raluca, sunteti o familie superba, si Natalie este o printesa. Radiati de fericire. Sa va traiasca mica crestina.
Iana sa treaca gripa pai repede.
Huski
Castelana si mie mi se cam umfla mainile si picioarele. Dar eu depasesc ratia de sare .
Miruna, doar lucrusoare? Esti modesta la cumparaturi.
Evy
Nusy sa va traiasca printesa.
Pup pe toata lumea si doresc la toti care isi sarbatoresc onomastica un calduros La multi ani!

Noi avem saptamana asta control, abia astept sa ne vedem puisorii la monitor, am de gand sa cer doctorului sa imi faca un control al colului uterin, sper sa ma exprim bine si sa nu uit.
Devin din ce in ce mai uituca, uit cu ce trebuie sa ma imbrac , a 2-a oara mi se intampla si de cand sunt gravida. Semn bun nu?!
Stau rau cu durerile de spate dar nu le bag in seama.

La multi ani Andreelor/Andreilor!
La multi ani romanilor!!

16+ 
Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

multumesc frumos de incurajari,

miruna unde ai facut transferul cu congelati, cum s a procedat si cat a costat?
daca este cineva care a facut in Ungaria, ca euacolo am puii congelati, poate imi da si mie niste detalii, in ce zi s a dus la clinica, daca a facut vreun tratament inainte, cat a stat in Ungaria si cat costa?

multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudia79

va multumesc mult pentru raspunsurile voastre!M-am mai linistit un pic.Am si sunat la medic si mi-a zis ca pot sa imi scot perfuziile.
many, tu ce ai luat impotriva greturilor? oare medicamentele astea cat sunt de sigure in sarcina? acuma imi pare rau ca am luat, mai bine sufeream un pic dar nu riscam sa pateasca ceva bebe...As vrea sa te mai intreb, tu cat progeteron luai? sa iti traiasca sanatos bebe Vlad si sa va bucurati de el toata viata !

Eu nu am luat nimic impotriva greturilor, din acest motiv am si slabit in primul trimestru, insa dupa perfuzii m-am simtit mult mai bine, chiar daca vomitam de 3-4 ori pe zi. In rest am luat ca toata lumea utrogestan(progesteron), estrofem(a fost sarcina prin transfer de embrioni criogenati) si acid folic, iar din sapt. 16 vitamine specifice sarcinii.
Utrogestan am luat 8 ovule/zi, ptr. ca am sangerat din sapt.4,6 pana aproape de sapt.8 apoi din sapt. 12 proful. cu care am facut FIV mi-a facut o schema de diminuare treptata si totul a fost ok.
Nu cred ca ai de ce sa-ti faci probleme ptr. ce ai luat, cred ca doctorul stie cel mai bine ce si cum sta treaba. Lasa stresul si fii fericita ptr. ceea ce traiesti.

mami de Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Carmelly, inseamna ca o sa pui caruciorele la semnatura.
Mirela,

de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Neata fetelor.
Carmelly sper ca te simti bine si mie mi a fost tare rau din saptamana 7 pana in s 14-15 , nu am luat nimic am slabit vreo 3 kg, dar am trecut peste.
Ti dai seama dc am cumparat putine lucrusoare si m-am invatat cu cumparatu de acu incolo nu ma mai opresc... acu vr sa ma uit dupa patut.

Mirela ET cu criogenati l-am facut la clinica Gynera mi-a dat estrofem cateva zile dupa aia mi l-a combinat cu progesteron pana la transfer si asa am continuat. nu mai tin minte schema bine dc o gasesc ti o scriu. m-a costat 400 euro.

o zi buna va doresc tuturor

Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....

Miruna 27+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Moniland

Carmelly, inseamna ca o sa pui caruciorele la semnatura.
Mirela,

de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)

pupi si tie si la fetitele tale care sunt niste scumpute

Mergi la inceput

miruna merci de info, pupi la printisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huski spune:

Buna ziua burtici si mamici!

Vin si cu vesti de la eco. Acum am ajuns acasa si sunt fierbinti
Bebe este foarte bine , e un grasunel 2.267g si e mai mare cu 3 saptamani
Dr.-ul mi-a zis ca totul este in regula doar ca am lichid prea mult (si apropo de asta a zis ca bebe e activ, ca doar de...are confort sporit ) si ca e colul cam mic 32 mm si mi-a recomandat sa fiu atenta la efortul fizic ...
M-am indragostit iremediabil de mutrita lui
Mi-a mai zis dr. ca DPN-ul in aceste conditii este intre 15 ian si 07 feb asta daca apuc 15 ian....

Iana, multumesc de urari! Si voi sa fiti sanatosi si astept vesti de la tine si de la bebei. Ai inceput shoppingul?

Carmelly , si eu te

Raluca, super pozele de la botez! Sa fie sanatoasa si norocoasa!!!
Imi aduc aminte cu mare drag de intalnirea de la Ioana si tare mi-ar placea s-o mai comitem

Miruna, multumesc! Surpriza pentru sotul meu a iesit asa cum ma asteptam, a fost foarte frumos.
nu numai ca am schimbat prefixul dar dupa spusele medicului de azi de la eco cica bebe arata de 33 de sapt si 3 zile
O sa fie maaaaare ca tati

Castelana, ce mai faci?

30+

-ici tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

HUSKI ce bebel voinic ai.Sa fie sanatos.Pai in cazul asta o sa nastem odata.Ai vorbit cu proful despre nastere?
Noi asteptam sifonierul pe 7-8 decembrie,apoi pe 11 decembrie mergem la control si la cumparaturi.Abia astept
Ai mare grija cu efortul.Te pup

CARMELLY am scapat de raceala.Asteptam vesti despre bebei.

FETELOR CE FACETI SCRIETI DIN CE IN CE MAI RAR.
VA PUP SI VA IUBESC

iana

30+ si

Mergi la inceput