Gravidute prin FIV (54)
Raspunsuri - Pagina 10
mirela2 spune:
neata fetelor
o sa imi revin, mai am embrioni criogenati, astept sa mi vina menstra si apoi sa vedem cum procedam sa i punem la caldura.
pupi si multe
multumesc frumos, aveti grija de voi
miruna79 spune:
Neata fetelor
Ce mi place cand scrieti toate si am ce citi , la odiseea mea nu pot tine pasul cu fetele se deschide dc nu zilnic la 2 zile cate un capitol si sunt multe fete nu ajung sa le cunosc pe toate insa aici imi gasesc locul si ma simt ca acasa.
I-am lut primele lucrusoare lu bebita, si stau si ma uit la ele toate ziua si ma minunez.
Mirela ca sa ti ridic moralul la al doilea fiv am avut o sarcina oprita in evolutie si acum am reusit cu transfer de embrioni congelati, parerea mea e ca, corpul nostru nu mai e bombardat cu tot felul de hormoni si sunt sanse mai multe la transfer de criogenati. bafta multa si te asteptam printre noi.
burtici, mamici si comorile lor.
Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....
Miruna 26+
Evy30 spune:
Mirela , imi pare tare rau , insa ai incredere ca doamne doamne te va ajuta si iti va darui copilul mult visat . nu preda armele, lupta si vei reusi. este greu , insa fii tare
Evy30 spune:
Fetelor multumesc ca m-ati lamurit cu botezul .
Atunci , daca avem noroc si gasim liber la restaurant vom face mai intai botezul si apoi in saptamana urmatoare , sau cealalta vaccinul . Si eu sper sa nu aibe reactii adverse , insa e bine sa fiu pregatita emotional , caci mamica sufera cel mai mult pt puiut , nu ?
mirela2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miruna79 Neata fetelor Ce mi place cand scrieti toate si am ce citi , la odiseea mea nu pot tine pasul cu fetele se deschide dc nu zilnic la 2 zile cate un capitol si sunt multe fete nu ajung sa le cunosc pe toate insa aici imi gasesc locul si ma simt ca acasa. I-am lut primele lucrusoare lu bebita, si stau si ma uit la ele toate ziua si ma minunez. Mirela ca sa ti ridic moralul la al doilea fiv am avut o sarcina oprita in evolutie si acum am reusit cu transfer de embrioni congelati, parerea mea e ca, corpul nostru nu mai e bombardat cu tot felul de hormoni si sunt sanse mai multe la transfer de criogenati. bafta multa si te asteptam printre noi. burtici, mamici si comorile lor. Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor.... Miruna 26+ |
doamne ajuta
poate in ianuarie reusim si facem transferul, sper sa mi vina menstra si sa nu fie nevoie de chiuretaj.
pupi
mirela2 spune:
citat din mesajul lui Evy30 Mirela , imi pare tare rau , insa ai incredere ca doamne doamne te va ajuta si iti va darui copilul mult visat . nu preda armele, lupta si vei reusi. este greu , insa fii tare |
multumesc frumos
cum sa le predau cand vreau copii, iar al meu e innebunit ca nu are.
pupi
iana_mari spune:
MIRELA imi place ca esti optimista ,cu siguranta vei reusi.Imi pare rau pt. ce ti sa intamplat.
LI_AM cred ca de acum ai ajuns la Bucuresti,sa ne povestesti cum a decurs drumul.
HUSKI,multa sanatate sotului,tie si binenteles voinicelului.
CASTELANA,EUMADA,EVY,HEPI,MONI,ELENADA,CARMELY
FETELOR eu tusesc mai putin si expectorez,dar am mancat miere cu lamaie ca dupa ce nasc nu mai vreau sa aud de asa ceva.
iana
29+ si
mirela2 spune:
citat din mesajul lui iana_mari MIRELA imi place ca esti optimista ,cu siguranta vei reusi.Imi pare rau pt. ce ti sa intamplat. LI_AM cred ca de acum ai ajuns la Bucuresti,sa ne povestesti cum a decurs drumul. HUSKI,multa sanatate sotului,tie si binenteles voinicelului. CASTELANA,EUMADA,EVY,HEPI,MONI,ELENADA,CARMELY FETELOR eu tusesc mai putin si expectorez,dar am mancat miere cu lamaie ca dupa ce nasc nu mai vreau sa aud de asa ceva. iana 29+ si |
incerc, nu pot plange la nesfarsit. sper ca puii mei congelati sa faca treaba buna
nusy spune:
La multi ani,sa traiasca cu numele,toate viitoarele mamici ce poarta numele Andreea,precum si mamicile deja existente sau bebeii cu acest nume!!!Multa sanatate si numai bucurii!!!
Iana_mari: un special pentru bebei,si tie sa iti treaca tusea!!!Mai ai putin si gata!
Dear_Bambi: ai nascut deja??Parca mai ieri ne-am intalnit la Gynera,eu graviduta si tu urmand sa faci FIV..ce a trecut timpul..sanatate multa micutilor si voua!!!
Li_am: felicitari si tie pentru bebica!!!Drum bun!
Evy,Ayda,Eumada:un special!!! Ayda,sa-ti traiasca cu numele Andreea Teodora!!!
Mirela: imi pare rau,stiu cum e ,si mie mi s-a oprit sarcina in evolutie,la 7 saptamani,la al doilea FIV..dar iata ca al treilea s-a finalizat cu bine..asa ca nu-ti pierde speranta,mult curaj si sa dea Dumnezeu sa fie totul bine data viitoare!
Avem si pozici noi aici: http://community.webshots.com/album/575726684sidQeH
Sarcini usoare tuturor gravidutzelor,sa va tineti in brate bebelusii sanatosi!!!