Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (133)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Neatza!
Hai ca am disparut de pe-aici, dar v-am citit. A avut tati 3 zile de concediu din acela neplatit, imi propusesem sa fac curat de Craciun cu spalt gemuri si perdele, spalat covor...n-am reusit nimic. Ma gandeam ca ma apuc azi...dar am vazut ca nu am mancare si m-am apucat sa gatesc.
Luminel, si eu am avut infectie cu E.coli si am luat antibiotic pe la 12 saptamani......apoi am dat in candida(cica antibioticul o poate provoca) si am luat si pentru asta nu stiu ce. Dar au trecut toate pana la urma. Dar tare stresata mai eram si eu....

Danicris, mai treci pe la noi sa mai uiti de gandurile rele. Presimt eu ca o sa fie bine.

Gabitzam, multi sa te faci bine.

Fug la ciorba mea si la tocanita. O zi buna sa aveti!

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Edit: Andrada, sanie iti dau PM ca mi-e sa nu iau avertisment....
Cleo multumesc de incurajari Linisteste-o pe prietena, eu incer de 7 luni !!!!!!!!!!!!!!!!!! Si emoticoanele imaginate sunt dementziale!!!! Dar nu am inteles, ai schimbat gradinitza? Cred ca n-am citit atent in ultimele zile, preocupata de problemele mele.

Luminel, noi tot Trixera am folosit, Eva a avut o dermatita atopica si am rezolvat-o cu crema si cu laptele praf H.A.

Nu stiu ce vroiam sa mai spun

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui YLARI

Edit: Andrada, sanie iti dau PM ca mi-e sa nu iau avertisment....
Cleo multumesc de incurajari Linisteste-o pe prietena, eu incer de 7 luni !!!!!!!!!!!!!!!!!! Si emoticoanele imaginate sunt dementziale!!!! Dar nu am inteles, ai schimbat gradinitza? Cred ca n-am citit atent in ultimele zile, preocupata de problemele mele.

Luminel, noi tot Trixera am folosit, Eva a avut o dermatita atopica si am rezolvat-o cu crema si cu laptele praf H.A.

Nu stiu ce vroiam sa mai spun

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

ylari, tu incerci? eu imi imaginez . Nici macar atat, bine ca sunt la munca, ca acasa imi faceam numai ganduri tuciurii.
Fifi e la aceeasi gradinita, atat ca banui ca dupa alea 2 sapt de stat acasa cu raceala, otita, greva, tre sa ne re obisnuim.

Andrada, eu am votat la 18 ani, cu COnstantinescu. Ca nu mai voiam pe Ilici. Si uite, la naiba, ca am votat cel mai prost preshedinte care l-a avut Ro in ultimii 20 de ani., Apoi nu am mai votat 10 ani, mai intai dezamagita ca am ales prost, apoi in buc. nu aveam cum vota ca nu aveam buletin, si cozi de 2 ore la gara le-am lasat contra a 2 ore pe terasa la bere . Si m-a convins vara mea cu exemplul dat de ea: uite cine decide pt noi!
si inca ea a apreciat preshedintele de comisia de votare care i-a zis primarului ca il baga undeva cu partidul lui cu tot, si ca cheama politia daca mai sta pe langa scoala. Gluma e ca banuim amandoua ca s-a dus primarul la crashma.
Si mai gluma e, ca acea comuna din Tulcea, a avut 4 voturi pt Beeecali, si 14 pt Vadim (au ajuns oamenii sa compare nebunii intre ei si sa prefere nebunul poet decat nebunul animal).
Asha ca: da, mergem la vot. Ca nu avem cu cine vota, asta e altceva. Dar e buletinul meu de vot, si cum nu mi-l dau acasa...

Is f. curioasa, romanii au votat clar: mai putini parlamentari. Acu, legea tre sa treaca de parlament. Se vor da ei pe ei afara? de nu, va dati seama ce spectacol va face Basescu: "am si io o vorba desteapta, si singura in ultimii 5 ani, si pe aia mi-o anulatzi".

ma duc sa bag o cafea cu lapte. Am nevoie.

Dolores, pai daca ramai sa lucrezi de acasa, duci tu cupilul la gradi, dimineatza, asta ca sa iesi din casa, si sa iti faci ora de aer curat. Si apoi sa muncesti in tihna.
Pe de alta parte, mie imi place la munca nu ca muncesc (nunu, nu sunt atat de dusa), ci ca mai vad si alta lume

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Cleo, referendumul a fost o mare vrajeala, iti zic eu, folosita strict pentru a aduce voturi la TB. Ca sa se schimbe structura parlamentului trebui modificarea constitutiei, si pentru asta trebuie alt referendum Si dupa aceea de-abia lege. Asa ca e cale lunga, nu cred ca apuca TB chiar daca iese el iar presedinte, Doamne fereste.

Andrada, iau Aciclovir, cate 10tb pe zi, timp de 7 zile. Plus Zovirax unguent pe ochi. Plus m-am pictat cu albastru de metil pe bubele de pe frunte. Nui cred ca vreti sa ma vedeti cum arat acum, sunt ca de filme horror, cu ochiul umflat si rosu plus pictata cu albastru.
Nu ma mai doare asa crunt capul, ma doare doar ochiul.
Pe tine cat te-a tinut oroarea asta???
Doctorita mi-a zis ca in principiu chestia asta nu mai recidiveaza, doar in situatii extreme, varta inaintata si o imunitate compromisa total.

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona80 spune:

Buna fetele,

Intru sa va pup si sa va spun ce mai facem noi. Eu am scapat de greturile, si starea de rau generala. Desi mi-a fost muuult mai rau ca la sarcina trecuta, ca am zacut pur si simplu in pat, a tinut mai putin. Victor este un strengar si jumatate, ca doar e baiat nu.
Nu mai asculta deloc, cu greu reusesc sa-i schimb scutecul. Ii plac foarte mult cartile dar de vorbit nu vorbeste prea mult. Cred ca are vreo 15 cuvinte in repertoriu. Dar am inteles ca baietii sunt mai puturosi. Oricum are destul timp.
Vrea sa-i dau un pupic dulce lui Dani, sa fie optimista. la DD sa fie totul bine, bebe sa fie sanatos. Stiu ca toate incurajarile din lume n-o sa te scoata din starea asta, pana nu afli rezultatul dar macar sa stii ca iti suntem aproape

Mamica fericita a lui Victor Stefan din 04 iunie 2008 si 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piggy spune:

lO idee magnifica : cele inutile sunt uneori
minunate.
Este vorba despre o inregistrare a unui canal TV
din Belgia,in sala mare a Garii din Anvers .
Mai mult de 200 de dansatoare si dansatori s-au
amestecat cu calatorii si au dansat pe un cantec
cunoscut in lumea intreaga.
Calatorii nu au stiut nimic despre aceasta
filmare,care a fost facuta cu camere ascunse.
Urmarea ...o sa o vedeti...... .a fost magic
http://streaming.vtm.be/VTM/opzoeknaarmaria/Video/STUNT_MARIA_FINAL_EXPORT.wmv

Piggy mama de Ilinca (15.06.2008) si florareasa www.myflowerbox.blogspot.com

Mergi la inceput

cica am adaugat efect de glow numelui...asa ca...PROBA

Mergi la inceput

mai suportati-ma un pic pls

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

doloress, doamne, nu pot sa cred!!!! pe cip si pe simona ii stiu din iasi, eram nelipsita de la concerte, ne-am cunoscut prin varul lui cip. nu pot sa cred ce mica e lumea!!! sa le traiasca micuta sofia! nu ma mira costumul, si cununia civila tot in costum popular au facut-o
eu ma simt bine, mi-am reintrat in normal acum. incerc s-o tin pe teo cat mai putin in brate, dar in rest fac cam tot ce faceam si inainte de operatie. teo e o simpatica, a inceput sa vorbeasca, ne intelegem din ce in ce mai bine. ma surprinde de multe ori. doar ca au inceput si crizele... fug, ca vine

edit, piggy, superb!!! mi-a placut tare mult

georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Povestea gogoasei balerine
Avem viata in sange

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna ziua!

Desiree, hai ca m-ai facut sa rad cu afirmatiile tale"cand se marita te muti cu ea".
Daca tie si voua va e bine asa, e perfect.
Si eu ma bucur de timpul petrecut cu pitica, sunt momente care nu se mai intorc.

Doloress, mai da ce micuta vedeta finuta voastra.

Adriana

Mergi la inceput