Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (133)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Cleo esti tare comica! O fi maraici de la schimbarea cu gradinita. Poate e in perioada de adaptare, cine stie.

Chinabulina bine ai revenit, recuperare rapida! ce mai face gogoasa?

Desiree incepi munca, sau mergi numai asa din cand in cand?
Asa face si al meu, cand venim acasa, sau la gradi cand mergem sa-l luam, ne ia in brate si ne tine strans, strans de gat, pune capsorul pe umarul nostru si sa fereasca Dumnezeu sa incerci sa-l dai jos de-acolo. La taica-su mai putin, la mine e de jale. Si vreo ora dupa ce intru in casa, sunt sechestrata asa, sta numai agatat in bratele mele. Si iata ca am inceput munca de 6 luni deja! Asa e el, mamos si lipicios, baietu mammii!

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)
"Your children know more about you then you know about yourself"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Doloress, deocamdata numai ca si interpret, cand au nevoie si daca am eu chef... sa incep munca... nici gand! Azi cand am venit acasa, i-am zis ca mami nu merge la lucru, si cand se marita, mami se muta cu ea Daddy deja se ingrozeste de inceputul gradinitei, pe la 4 ani... zice ca o sa fiu eu mai traumatizata decat ea.

_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Desiree2002

Doloress, deocamdata numai ca si interpret, cand au nevoie si daca am eu chef... sa incep munca... nici gand! Azi cand am venit acasa, i-am zis ca mami nu merge la lucru, si cand se marita, mami se muta cu ea Daddy deja se ingrozeste de inceputul gradinitei, pe la 4 ani... zice ca o sa fiu eu mai traumatizata decat ea.

_

Jos palaria pentru mamicile ca voi! Stiu ca sunteti mai multe aici. Eu nu prea pot. Ma gandesc cu groaza ca incep sa lucrez de-acasa in 2 saptamani
Asa ca acuma fac si overtime. de fapt overtime fac ca avem nevoie de banuti, mi-e greu insa si mi-e dor de pitic, 8 ore imi sunt de ajuns la servici, ar fi bun si un 4 ore asa. Azi insa sunt consemnata aici pana la 6 seara, ajung pe la 7 fara un sfert acasa, dupa 10 ore de munca.
Ca ma intrebai, Patrick zice "tzītzī" pe moldoveneste. Ne e rau, toate cuvintele pe care le zice, numai pe moldovineste le zice, nu stiu cum o sa-l mai conving sa vorbeasca si corect romaneste ca si asa o sa incepem sa-l bombardam cu franceza-engleza. Deci zice :
-apī
-tzītzī
-mamī
-tatī

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Doloress

Jos palaria pentru mamicile ca voi! Stiu ca sunteti mai multe aici. Eu nu prea pot. Ma gandesc cu groaza ca incep sa lucrez de-acasa in 2 saptamani
Asa ca acuma fac si overtime. de fapt overtime fac ca avem nevoie de banuti, mi-e greu insa si mi-e dor de pitic, 8 ore imi sunt de ajuns la servici, ar fi bun si un 4 ore asa. Azi insa sunt consemnata aici pana la 6 seara, ajung pe la 7 fara un sfert acasa, dupa 10 ore de munca.
Ca ma intrebai, Patrick zice "tzītzī" pe moldoveneste. Ne e rau, toate cuvintele pe care le zice, numai pe moldovineste le zice, nu stiu cum o sa-l mai conving sa vorbeasca si corect romaneste ca si asa o sa incepem sa-l bombardam cu franceza-engleza. Deci zice :
-apī
-tzītzī
-mamī
-tatī

Iubita, vezi tu, eu va admir pe cele care puteti sa "taiati cordonul ombilical" Personal chiar nu ma pot vedea in postura de super mama-femeie de cariera-sotie perfecta; Eu deocamdata sunt mama, din cand in cand, sotie si poate intr-o zi (peste vreo 5 ani... asa) si o femeie de cariera...

Apropo de vorbit, eu inca ma chinui sa ma conving sa vorbesc spaniola cu Victoria... si tot engleza iasa!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Cu chiu cu vai, cu tipete si plansete, a adormit si insomniaca mea (nu stiu ce are frate ca ziua adoarme as de usor, in doua minute e dusa si acum seara trebuie sa ma cert cu ea).

Multumesc fetelor pentru incurajari. S-a linistit si cumnata-mea, a fost la dr, i-a dat un tratament homeopat si a asigurat-o ca totul o sa fie bine cu bb.

in alta ordine de idei, ziceti-mi si mie care crema e mai buna intre Trixera si Mustela, ca lui Cristi i s-a uscat pielea si i-au aparut niste bubite pe fata...am avut Atoderm dar nu mai am si as vrea s-o schimb.

Doloress, sunt de aceeasi parere cu tine: copilul trebuie sa manance de toate, ca vrea ca nu vrea, ca sa fie sanatos; eu eram de-a dreptul disperata cand nu manca acum vreo luni (atunci i-am descoperit giardia)...eram un pachet de nervi si stres...intre timp si-a revenit si nu mai trebuie sa alerg dupa ea prin casa.

Chinabulina, bine ai revenit, sanatate si recuperare rapida!

Danicris, si eu zic ca o sa fie bine...nu te stresa inutil.

Noapte buna, vise placute!

Lumi, mami de mladita Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Fetelor, vroiam sa va spun ca imi pare tare rau ca nu papa piticutzii; la noi pofta de mancare e super! Victoria papa non-stop! Are 3 mese principale/zi, are 2 snackuri, in general fructe (la loc de cinste sunt: pepenele rosu, zmeura si afinele) si intre mese si snacksuri: biscuiti, ciocolata, turta dulce, pufuleti, etc...

_

Mergi la inceput

Luminel eu nu am incercat Trixera, numai Mustela Stelatopia. Numai cu asta ii trece dermatita. Are toata pielicica aspra, ca si cum ar avea solzi de peste si ii mai apar si bubite rosii care il mananca. Am oprit gama Stelatopia (ca aveam ulei de baie, sapun lichid si crema) prin vara, cand ii disparusera bubitele dupa vreo 2 luni de folosire intensa. Insa acuma au reaparut, l-am dat de vreo saptamana-doua asa numai cu crema, caci sapun nu mai am si vad ca deja dispar iar bubitele. Am inteles de la doctor ca face de la hainute, iarna il imbracam mai mult, el zice ca de la detergent, am schimbat vreo 3 detergenti si vad ca acelasi rezultat avem.

Desire vrem si noi pofta de mancare, vreun kilogram, doua asa. Al meu de fapt are pofta, toata ziua striga papa, papa, cand deschid frigiderul, insa nu vrea decat carne! Azi la gradi a facut o criza de potomanie, a baut apa incontinuu pana a vomat! Toata ziua cica a cerut apa.
Oricum sunt multumita, am venit acasa si l-am gasit mancat, a papat supita tare frumos, numai la mine face tarantele cu taica-su papa foarte bine.

Ia uitati finuta mea, la 2 luni a si ajuns la ziar :
http://www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Buna dimineata

Va dau o cafeluta si fug ca azi am o gramada de lucru

Luminel, noi ne-am inteles f bine cu Trixera, e o crema buna, dar scumputza. Nici Mustella nu e rea, dar prefer Trixera.

ALI, mami de Vlady si 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Eu le-am folosit pe amandoua, si Trixera si Mustella si mi s-au parut aproximativ la fel de bune.

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Danicris

Gabitzam cum te mai simti? Te mai doare? Ce tratament ti-a dat? Te pupic si ai grija de tine si mai usor cu stresul daca poti ca pe mine una m-a terminat. Abia cand am facut zz mi-am dat seama cum ma distrug singura si nu merita, in primul rand pt Tiberiu! Astept vesti bune!!!!!!!!!!! Vreau sa te intreb ceva, odata facuta zz se mai poate face si altadata? Mi-e groaza ca daca vreodata ma hotarasc la bebe 2 sa nu fac in timpul sarcinii! La Tiberiu eu am facut herpes genital si a trebuit sa nasc urgent prin cezariana si mie groaza de virusul asta herpetic! Te pupam inca odata si sa treaca cat mai repede si sa ai grija de tine!

Cleo fff tare bancul!!!! Mi+a placut ce ai scris legat de ideea de a vota cu toti! Eu nu am mai fost la vot de haaat adica de cand am participat efectiv si eu la votare si am fost in comisie si am vazut suficient de multeeeee ...........................! Acum insa chiar vreau sa ma duc si sa scriu exact ce ai zis si tu “nu am cu cine maica, nu am !”

Chinabulina pupici si recuperare rapida!

Luminel eu Trixera folosesc si sunt multumita de ea!

INTREBARE!!!!! A VAZUT CINEVA PE UNDEVA SANIE PT COPII DAR CU CENTURI DE SIGURANTA?

Mergi la inceput