Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (133)
Raspunsuri - Pagina 16
Alysh spune:
Si eu ma gandesc la Dani mereu. Nu are nimeni nr ei de tel? Parca mi l-a dat mie odata, dar pe unde o fi, nu stiu, tre sa caut adanc....
Sunt ingrijorata ca n-a mai dat chiar nici un semn si mi-e sa nu fie de rau
Sunt la bucatarie sa fac o tovanitza de cartofi cu pui, dar iata, s-a trezit motan si nu stiu cum.
o sa continui
ALI, mami de Vlady si
10+
Danicris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Alysh Si eu ma gandesc la Dani mereu. Nu are nimeni nr ei de tel? Parca mi l-a dat mie odata, dar pe unde o fi, nu stiu, tre sa caut adanc.... Sunt ingrijorata ca n-a mai dat chiar nici un semn si mi-e sa nu fie de rau Sunt la bucatarie sa fac o tovanitza de cartofi cu pui, dar iata, s-a trezit motan si nu stiu cum. o sa continui ALI, mami de Vlady si 10+ |
Servus, fete dragi. Imi cer scuze ca n-am mai intrat. Neavand inca rezultatul si fiind tot cu gandul acolo, n-am vrut sa va stric buna dispozitie cu mesaje "plangacioase". Pe 30 tre' sa iasa rezultatul, nu mai am rabdare, numar zilele, o sa intru atunci sa va spun ce si cum.
Va multumesc inca o data ca imi sunteti alaturi si imi cer scuze pentru tacerea prelungita.
Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008 si
18+
Ramona80 spune:
Luminel, eu am avut infectie urinara (e-coli peste 100.000 de germeni)in sarcina, si am fost nevoita sa iau antibiotic, dar numai dupa ce am refacut testul si mi-a iesit acelasi rezultat. La vremea aceea eram si eu la fel de panicata si am citit tot felul de orori pe net despre ce se poate intampla. Oricum, cert e ca n-au fost nici un fel de probleme, dar acum daca stau sa ma gandesc nu stiu daca as mai lua pastilele, cred ca as incerca mai intai cu multa apa si as mai repeta analiza. Dar eu nu sunt doctor. Ii doresc multa sanatate cumnatei tale, o sarcina usoara si la termen
, si sa treaca cu bine peste asta. Si cel mai important sa nu se mai panicheze, e foarte important sa stea linistita.
Mamica fericita a lui Victor Stefan
din 04 iunie 2008 si
9+
Doloress spune:
DANICRIS – numaram si noi zilele cu tine,
ne rugam sa fie totul bine!
YLARI – lasa ca o sa vina si bebe
El sta cuminte si asteapta momentul oportun! Asa imi ziceam eu mereu, desi am ramas repede, din a doua luna, Dar stiu cum e, ca in prima luna de incercari nu s-a prins si am consumat cred ca 10 teste si eram deja gloomy-gloomy, imi faceam ganduri ca nu o sa pot avea copii (ca am multe antecednete in familie de infertilitate).
LUMINEL – multa sanatate cumnatei tale!
LAURA nici al meu nu prea papa de buna-voie, eu insist si insist, ma simt o mama rea ca il alerg cu lingurita prin casa, insa mi se pare tare important sa fie sanatos. Ca ma uit ca a papat ca la carte pana acum si nu am avut o problema cu el, toti copii la gradinita super-bolnavi si el e sanatos si n-are nimic. Si-mi zic ca intr-adevar mostenirea genetica e importanta, alaptatul ajuta, insa zic eu ca si alimentatia exemplara contriubuie. Asa ca desi ma refuza prima data, eu insist, ii fac avioane si jucarele, pana papa tot. Am vazut copil lasat in pace cu mancarea, si m-am ingrozit, la 2 ani poarta hainute de un an, e bolnava permanent, o zi intreaga nu mananca mai nimic, decat bea lapte si ciuguleste 2-3 bucatele de carne sau de branza. Ce sa zic, peste tot ni se zice sa-i lasam in pace, insa al meu daca e lasat mananca foarte putin. L-am lasat samabata asa, a ciugulit cand si cand o bucata de paine, apoi o bucata de carne, seara un iaurt si cam atat. . A fost nervos toata ziua, a dormit prost, s-a trezit de n ori toata noaptea. Deci poate sa dea lumea cu rosii, eu tot fac pe clownul numai sa pape si-l fugaresc cu lingura prin casa.
Vad ca in tara e mare isterie cu gripa A H1N1. Mi se pare cam aberant sa recomanzi avortul numai ca ai gripa porcina. E ca orice alta gripa, dupa parerea mea. In fine, nu sunt doctor, nu sunt expert in materie, o fi justificat, nu stiu. Insa la noi sunt cazuri de gripe porcine la greu si nu am auzit asa ceva, sa se recomande avort pentru gravide. Cred ca ar iesi un scandal monstru.
"Your children know more about you then you know about yourself"
piggy spune:
Luminel si eu am luat antibiotic la inceputul sarcinii pt ceva infectie cu nu mai stiu ce...si totul a fost ok...tin minte ca la sfarsitul tratamentului mi-a dat ceva medicament preventiv pt candida pe care nu l-am luat
Gabi sanatate multa...sunt naspa rau durerile de cap si pe mine ma bantuie deseori.
Dani bafta cu analiza...chiar azi m-am intalnit cu prietena mea care a trecut prin ce treci tu (ea nu a vrut sa faca amnio), ba mai mult 2 doctori i-au spus la eco ca baietelul ei are ceva la inima...naspa rau, noroc ca era la a doua sarcina si era putin mai relaxata...A nascut un dolofan sanatos si foooarte mamos![]()

Piggy mama de Ilinca (15.06.2008) si florareasa www.myflowerbox.blogspot.com
Reallaura spune:
Doloress si pe mine m-a socat cat de simplu au sfatuit-o sa faca avort, ca cine stie ce a putut provoca virusul...of, Doamne!
Iar cu mancarea, la fel, insist sa manance sanatos ca sunt convinsa ca de la asta pleaca multe din bolile secolului...
Cleo trist bancul, trist... din pacate asa e. Cu cine votam?![]()
DAnicris va fi bine, sa intri sa ne dai de veste. Doamne ajuta!
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
19+
Ana Ilinca
Victoria_mami spune:
' "Neatza" si de la noi... la amiaza.
Eu am fost azi la tribunal (am lucrat) si am lipsit de acasa 4 ore, am crezut ca Victoria nici nu a stiut ca am lipsit, dar cand am ajuns acasa, mi s-a cocotat in brate si si-a pus capsorul pe umarul meu si a stat asa vreo 5 minute, ceea ce ptr. noi e record! sa stea nemiscata 5 minute. A fost cu daddy la plimbare si au cumparat railing din acela de patutz, sa nu cada din pat... incercam sa o mutam in patutul ei.
Laurita, da, as intarca-o, dar cum??? Ca urla in nestire daca nu-i dau tzitzi (Doloress, Victoria spune "titzi"
Patrick spune corect, "tzitzi"?)
Dani, linisteste-te (pe cat poti), iubita, totul va fi bine.

_
Mami de Printesa Victoria Isabella
22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
chinabulina spune:
buna seara si de la noi
. mi-e tare jena ca n-am mai reusit sa intru de cand m-am operat. acum am lasat mandra cu tati si sper ca reusesc sa scriu 2 randuri. de citit nu am apucat sa citesc nimic, doar pagina asta, dar intai trimit mesajul. vroiam sa va multumesc tuturor pentru gandurile bune. mi-ati facut sederea in spital mai usoara. e tare placut sa vezi cata lume se gandeste la tine in momente in care crezi ca esti singur. va multumesc tuturor 
am vazut ca dani inca nu stie rezultatul analizelor. chiar dimineata ma gandeam la ea si mi-am propus ca, orice ar fi, azi sa reusesc sa intru sa vad ce face. dani, sunt sigura ca ti-e greu, ca ti-e imposibil sa nu te gandesti la ce-i mai rau, in ciuda incurajarilor celor din jur. dar cred ca e foarte important sa nu te inchizi in tine, ci sa spui ce te doare de fiecare data cand simti ca te doare. si sa nu crezi ca cineva da ochii peste cap cand citeste, ca plictisesti sau mai stiu eu ce. eu tot sunt sigura ca totul va fi bine, dar inteleg ca nu poti fi linistita pana nu afli rezultatul 
acum ma duc sa citesc din urma, ca sunt tare rupta de realitate ![]()
georgiana,
de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Povestea gogoasei balerine
Avem viata in sange
Alysh spune:
Uffff, Dani, scumpa, ce bine ca ai scris, rasuflu usurata....eu intelesesem in ca in 3-5 zile de la amnio ai rezultatele si de-asta incepusem sa fac tot felul de scenarii
. DAr acum sunt sigura ca va fi bine
Chinabulina, bine ai revenit
Am o durere de cap de la 9 dimineata.......e groaznic sa nu poti lua nimic
. Am incercat o no-spa fara efect, de paracetamol mi-e teama, n-am luat nici la VLad, astept poate dupa noaptea asta trece.
Va pup!
ALI, mami de Vlady si
10+
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Reallaura Doloress si pe mine m-a socat cat de simplu au sfatuit-o sa faca avort, ca cine stie ce a putut provoca virusul...of, Doamne! Iar cu mancarea, la fel, insist sa manance sanatos ca sunt convinsa ca de la asta pleaca multe din bolile secolului... Cleo trist bancul, trist... din pacate asa e. Cu cine votam? DAnicris va fi bine, sa intri sa ne dai de veste. Doamne ajuta! ![]() Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 19+ Ana Ilinca |
cum cu cine, mamicule? CU TOTI!!
pt ca a lipsit casutza de vot negativ, am zis ca anulez buletinul de vot, si daula toti stampile, sa nu se supere. Si in cabina de vot: tzac tzac tzac, ptiu...ca pusei si pe Beeeecali.
Acum, sincer, hai sa va zic ce mi-a povestit verisoara mea care e in comisie intr-o comuna langa Tulcea. Cum veneau oameni batrani si simpli, si pe langa scoala, primarul(PSD-ist) ii intreba pe astia: "mergi sa votezi cu Geoana?". Apai va dati seama ca la omul cu 8 clase, care a lasat vaca in grajd si fugit de nevasta -sa bea o rachie cumotivul: VOTEZ, FA FEMEIE - apai asta voteaza cu cine a auzit la primar.
Ei decid pt mine? Nu.Ma duc macar sa imi anulez biletul de vot. Data viitoare, ma duc si fac o casutza, si scriu : NU AM CU CINE, MAICA. Nu am.
Asha ca mergem si votam cu toti, ca am o inima mare. Si neuronul intrat la apa.
Danicris, o sa fiee biiine! pARIU o bere. fara alcool. La toate fetele de aici.
chinabulina, pup si hai ca te pui incet incet pe picioare. Partea buna - de la operatie slabesti
fetelor,am o problema. incuietoare.deci o sa iau salariul - asta nu ar fi rau.Dar care mi-e pinul de la cardul de salariu?
si inca o dilema: deci fata e tare miorlaita. Ce dinti sa mai iasa, ca avem si premolari, si canini de multtimp. Vin si molarii?? Si maselele de minte?
ramona80, ce mai faci? mai scrie ne cum o duci,etc. ceitiface flacaul.
redrouse, vazui rochitza de craciunitza a printesei...moaaama,ce zambete shmechere trage...
pic de somn.
ma duc sa dorm.
Noapte buna,copii.
edit: voiam sa zic ca am o prietena, nu a reusit sa ramana insarcinata din prima luna...si e super disperata. Uof. Io nici sex nu am voie sa fac. D-apoi copii... ylari,moralul sus,o sa vina bebe, numai voi sa fiti fericiti si sa va iubiti (hai ca iti imaginezi tu toate emoticoanele de aici

)o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008