Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (133)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

neata fetele

I-am dus.Ma apuc si eu d etreaba prin casa, apoi plimbare pina la Mall pentru citeva jucarii. Nu v-am spus..ce i-am spus lui Ciprian c anu vreau multe cadouri si mare tamtam, in weekend a venit cu jucarii d e6 mil!!! Cica si pt craciun si pt Revelion, dar mai era o masina la Mall ul nou pe care tb sa o luam si un DVD cu Cars (unul nou ca cel vechi e cam zgiriat)...Asa casi barbate-miu simte la fel ca tine Alysh ca de Craciun sa fie multe cadouri Sa-l vad cite imi ia mie
Ieri am fost la cuscra (elenuca)Am mincat placinta cu brinza si stafide !! In post! Dar a fost nemaipomenita. Sarumina cuscra, sa te tina DUmnezeu sanatoasa
Gabitzule, sanatate multa, recuperare rapida!!!
Alyshuca, stiu cum e cu serviciul..nu e nici o scofala, te gindesti numai cum sa vii acasa la copilasi sa petreci cit mai mult cu ei...asa eram si eu...Cred ca o luna la 2 ani mi-ar conveni si mie
Sisule, harnicutii!
Ylari, imi pare rau ca n-ati reusit, dar mai asteapta, poate nu se vede inca la test...Nu descuraja!
Noh, ma apuc de treaba...

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Laurita, ma ingrozesti cu gripa asta porcina. Nu, nu am vazut nimic la stiri ca innebuneam. Ce fac acum. Mai am multe zile de luat metroul

Ylari, hai sa fie testul ala facut prea devreme si fals..., de ce nu faci o stimulare cu clostilbegyt, face minuni, crede-ma

Simo, bravo sotului tau ca se ocupa de cadouri...la noi, numai eu alerg dupa cadouri, dar imi si place

ALI, mami de Vlady si 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alysh

Ylari, hai sa fie testul ala facut prea devreme si fals..., de ce nu faci o stimulare cu clostilbegyt, face minuni, crede-ma

ALI, mami de Vlady si 10+

Alysh, pai sa il iau asa eu de capul meu... mi-e teama. Sa vedem ce o zice doctora. Si eu sper sa fie prea devreme ptr testare, dar sa vedem... Sunt pregatita si ptr un esec.

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Am fost in piata unde ne-am intalnit cu Adriana .
De mancat ne-am certat dimineata ca voia paine goala si nu i-am dat, am dumicatit painea cu unt si sunca/cascaval si am luat-o in servetele dupa mine, a papat tot pe drum . Nu ma mai las impresionata de tipetele lui, uita si apoi tot ca mine facem
Din pacate nu mi-a mancat ciorbita la praz, i-am dat budinca cu taitei. Dulce Aia e. POate cand se scoala sa am succes cu mancarea.
il culc sa mai avem timp de iesit afara va pup
Alysh nu am vrut sa te sperii, hai ca nu mai ai asa mult cu metroul
Ylari cred ca e prea devreme sa faci testul daca trebuia sa-ti vina vineri. Putintiaca rabdare

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 19+ Ana Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Laurita, pai le intrebam pe fetele de la aspirante daca sa mai imi cumpar un test La Eva s-a pozitivat in ziua in care trebuia sa vina cm. Dar pe asta (barza) scria ca arata cu 4 zile mai devreme, de aia l-am facut acum
Si Eva vrea paine goala, dar eu nu-i mai dau. Plus ca de cand am scos prostiile dintre mese, papa mult mai bine mancarea.

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Basescu si Geoana zboara cu elicopterul. Basescu arunca o bancnota de 100 de lei si zice: #8722; Vreau sa fac un roman fericit! Geoana arunca doua bancnote si zice: #8722; Vreau sa fac doi romani fericiti! Pilotul îi întreaba: #8722; De ce nu va aruncati amandoi, sa-i faceti fericiti pe toti romanii ?!?

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Buna!

Eu acum profit ca doarme "zgatia" si-mi savurez cafeaua...ca ne-am trezit tarziu, la 9 jumate'...fii-mea azi-noapte la 12 abia a adormit ca avea chef de joaca si dimineata nu se mai trezea...si eu la fel

Din pacate, ziua nu a inceput asa bine pt. mine...m-a sunat cumnata mea care e in 6 sapt. si mi-a zis ca i-a aparut la analize o infectie foarte puternica cu E.coli (peste 100.000 g/ml parca). E foarte speriata si nu stie ce sa faca: doctorul i-a zis ca se trateaza cu antibiotice si un regim hidric intens si multa odihna dar ei i-e frica sa ia antibiotice in sarcina si nici cu odihna nu sta bine ca mai are un baiat de 2 ani jumate' foarte neastamparat.
Pe de alta parte ii e frica si de avort (ca mai are cateva la activ si se teme ca poate dupa aceea nu mai ramana gravida) dar si de potyentiale riscuri asupra fatului.

E chiar atat de pacatoasa E.coli asta?

Lumi, mami de mladita Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Luminel din cate stiu eu, E. coli e cea mai frecventa cauza a inf. urinare, nu stiu cum poate afecta un fat la varsta asta; cat despre antibiotice, nu trebuie sa se streseze, ca exista antibiotice care se pot da in sarcina, Doamne ajuta poate o sa fie bine si Doamne Doamne va avea grija de bebic. Mi se pare tare trist si sadic si ciudat sa treb sa faci avort din motiv de inf. urinara.

Ylari uite tinem niste pumni, nu te mai gandi pana vineri, ok?

Laura au zile si zile cu mancarea; eu m-am relaxat tare de tot

Cleo ce face Mara?

Gabi tu? Macar un ibalgin ceva poti lua?

Daniiiiii unde esti? Cred ca m-am gandit zilnic la tine,

Am mosafiri, am gatit ciorba de vacuta, pui de ala cu crusta de cascaval a la Cleo si muffini... noroc ca am copil cuminte ce doarme frumos.

Sanatate tutror!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

Luminel din cate stiu eu, E. coli e cea mai frecventa cauza a inf. urinare, nu stiu cum poate afecta un fat la varsta asta; cat despre antibiotice, nu trebuie sa se streseze, ca exista antibiotice care se pot da in sarcina, Doamne ajuta poate o sa fie bine si Doamne Doamne va avea grija de bebic. Mi se pare tare trist si sadic si ciudat sa treb sa faci avort din motiv de inf. urinara.

Am mosafiri, am gatit ciorba de vacuta, pui de ala cu crusta de cascaval a la Cleo si muffini... noroc ca am copil cuminte ce doarme frumos.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Lorich, asa i-am zis si eu, dar ea e mai panicoasa asa...normal ca n-ar vrea sa faca avort, numai ca acum e super stresata ca daca se agraveaza infectia si daca o sa fie ea in alea 3-5 procente de risc pentru fat de care a citit pe net....sper s-o linisteasca doctora ei, ca e chiar acum la ea.

super meniu! felicitari! pofta buna! harnicuta

Lumi, mami de mladita Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Cleo, foarte tare bancul!

Mergi la inceput