Primul turnir de alegeri - rezultate
Raspunsuri - Pagina 7
Eliza5 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristi_2003 cica geoana e pe primul loc si antonescu e al treilea cu doar 19% (am vazut pe siteul realitatea - sondaj partial si neoficial insomar) offffff |
Este cumva firesc.
Dimineata voteaza foarte multi pensionari care de obicei sunt de stanga.
Pe seara ies si tinerii din casa si apoi se schimba sondajele
ellinia spune:
Eliza, ar fi bine sa fie asa! Imi imaginam, la un momet dat, cum ar arata un tur doi intre Geoana si Crin mi-as dori ca sa maturam un pic cu Geoana ... Din pacate nu se va intampla asa ceva...
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c
cristi_2003 spune:
o sa vedem
si eu ma gandeam ce frumos ar fi un tur 2 cu antonescu si geoana
da nu scapam chiar asa usor de portocaliu -abia la a doua batalie
mianna spune:
citat din mesajul lui b.nica Hai sa vedem daca este legal si daca nu reclamam! |
din cate stiu eu e cat se poate de legal. si logic. si la referendum e dreptul nostru de a vota, nu obligatia. daca cineva nu doreste sa voteze, nu mi se pare logic sa-l oblige. asa cum nu mi s-ar parea logic sa ma oblige dac-as vrea sa votez pentru referendum, nu si pentru presedinte. daca n-ar fi trebuit sa fiu client al sectiilor speciale, asta ar fi fost optiunea mea. la intrebarea de la referendum pot alege o varianta care m-a convins. la prezidentiale, din pacate, nu.
iileana spune:
Cica se fura in draci.
Buey, io tre' sa votez la sectie speciala , ca domiciliul stabil il am in alta parte, aicea n-am decit viza de flotant.
Pentru Basescu am stat, in urma cu 4 ani, la ditamai coada.
Sa o fac acuma si pentru Antonescu?
Triunghiul portocaliu *
mianna spune:
citat din mesajul lui iileana Cica se fura in draci. Buey, io tre' sa votez la sectie speciala , ca domiciliul stabil il am in alta parte, aicea n-am decit viza de flotant. Pentru Basescu am stat, in urma cu 4 ani, la ditamai coada. Sa o fac acuma si pentru Antonescu? |
daca ai alta alternativa in afara garii de nord (nu-mi dau seama daca esti sau nu in Bucuresti), ti-o recomand calduros. la propriu, ca pana acu' 5 ani (5, mey, nu 4) nu realizasem ce curent e acolo, desi calatoream destul de des cu trenu'
atunci a fost circ, ca nu stiau nici ei care-s sectii speciale si care nu. pana la urma, la primul tur au fost mai multe - adica parca au fost liste speciale la fiecare sectie. la turul doi nu m-am mai simtit in stare sa stau cu ceasurile-n gara.
olympia spune:
Am votat si eu tot la sectie speciala si era coada mare de tot! A durat mai mult de-un ceas.
PSD-ul s-a mobilizat inca de dimineata. Un vecin de-al meu, micut asfaltator si nu prea prosper in ultimii cinci ani, si-a pus masina la bataie sa duca toata strada la vot.
L-am dezamagit rau cand i-am zis pe cine am votat...
Pene colorate... cate putin din toate!
desprecopii spune:
PSDul si Hrebenciuc se pregateste sa strige despre marea hotie
www.evz.ro/articole/detalii-articol/876629/Viorel-Hrebenciuc-se-pregateste-sa-strige-Hotii/" target="_blank">Viorel Hrebenciuc se preg#259;te#351;te s#259; strige: „Ho#355;ii!”
Cine nu stie sa piarda, va striga cat il tin plamanii si televiziunile prietene... va dati seama....
Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu |
Eliza5 spune:
citat din mesajul lui iileana Cica se fura in draci. Buey, io tre' sa votez la sectie speciala , ca domiciliul stabil il am in alta parte, aicea n-am decit viza de flotant. Pentru Basescu am stat, in urma cu 4 ani, la ditamai coada. Sa o fac acuma si pentru Antonescu? Triunghiul portocaliu * www.trilulilu.ro/bright/566e0d1c4a9b15" target="_blank">see details |
Uite aici o lista cu sectiile speciale. Poate gasesti una mai putin cunoscuta, la Gara e jale..
http://www.adevarul.ro/actualitate/politica/Listele_cu_sectiile_speciale_de_vot_ADVFIL20091120_0003.pdf