Primul turnir de alegeri - rezultate

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Aaaa,Mircea zice ca va da si niste locuinte,vreo 50 000 ,gata mobilate si utilate.De la nasu' mare
O ,Doamne,Ileana nu-l albi pe Geoana,e prea mult.
Eliza,fiecare are un vot si face ce vrea cu el atata timp cat in Ro va fi democratie.
Nu cred ca este cazul sa sarim calul intre noi cu etichetari de tot felul.Nici unii nici altii.Parerea mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

...
dar sa sustii aici cu atita ardoare zile in sir ca parlamentul actual trebuie pastrat neschimbat....asta imi pare chiar culmea.



sper ca nu la mine te-ai referit cu afirmatia aceasta! ca daca da te pun sa-mi dai citat, dar inainte pun pariu cu tine pe o cafea. astept cafeaua aia !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

Citat:
citat din mesajul lui Eliza5

Citat:
citat din mesajul lui Guestus



dar sa sustii aici cu atita ardoare zile in sir ca parlamentul actual trebuie pastrat neschimbat....asta imi pare chiar culmea.



Dezinformezi.
Liberalii sunt pentru reducerea numarului de parlamentari la 300 si pastrarea celor 2 camere pentru pastrarea principiilor democratiei (o lege abuziva trece mult mai usor printr-o singura camera decat prin doua).




pai vezi tu cum acum 5 zile se rupeau tastaturile de la membrii cu "Nu referendumului" ...acum ca este totul rezolvat ce sa mai ziceti si voi...va inteleg


http://www.gardianul.ro/PNL-vrea-reducerea-num%C4%83rului-de-parlamentari-la-316-s147064.html





Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Citat:
citat din mesajul lui Eliza5

Citat:
citat din mesajul lui cl

Muffin, da, in mare cred ca ai dreptate. Si eu cand ajung acasa, nu mai am timp de calculatior decat foarte rar sau foarte tarziu si in detrimentul orelor mele de somn. E foarte posibil ca unele persoane sa nu-si faca decat jobul...



Va rog sa ma faceti sa inteleg.

Deci votantii pro-Basescu care scriu pe forum sunt oameni faini, cu mult bun simt, extrem de indreptatiti sa isi exprime opiniile, iar adeptii PNL care au decis eventual sa voteze Geoana in tutul 2 sunt cu siguranta raspandaci platiti de PNL sa stea pe acest forum pentru a incerca sa coverteasca mamicile prezente.
Nu conteaza ca ei sunt inscrisi aici de ani de zile si eventual au mii de mesaje pe desprecopii.
Am inteles corect, asta e opinia voastra?

Eliza si Alex (15 nov. 2004)



Nu, nu ai inteles corect, mai citeste inca o data! Nu am afirmat asa ceva si nici nu o sa afirm vreodata! Nu-mi pune in gura cuvinte nerostite si in minte ganduri care nu sunt ale mele!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Ok, scuze daca am inteles gresit.

Si totusi ce inseamna exact "e posibil ca unele persoane sa nu isi faca decat job-ul?"

Multumesc de lamuriri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Citat:
citat din mesajul lui iileana

B.nica, tu crezi ca "PSD-ul actual=PCR" si ca "Geoana din anul 2009 = Iliescu din 13-15 iunie 1990" ? Ceva argumente?







PSD=PCR eu cred ca este chiar mai rau,aia nu au furat ca astia si era mai multa ordine,,ca le era frica.In rest organizarea este cam aceeasi cu sefi,sefuleti,ierarhie bine organizata.
Un domn`CARE ESTE era mult mai raspandit.
Geoana este interfata a tot ce am spus mai sus.El este banner-ul PSD si atat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Citat:
citat din mesajul lui loryi1974

O ,Doamne,Ileana nu-l albi pe Geoana,e prea mult.

Nu il albesc, Loryi.
Eu sint mult mai dezamagita si dezgustata si disperata decit 99% din cei care participa la aceasta discutie, din pricina a ce mi se ofera spre votat in turul 2.
O cu totul altfel de Romanie imi doream eu dupa alegeri, insa 80% din populatia tarii a avut o alta opinie.

Insa a-l ataca pe Geoana pentru Iliescu-1990 mi se pare ridicol. In conditiile in care in acei ani mai apropiati de iliescu erau exact cei care ataca astazi. De exemplu, Dl. Basescu.

De fapt, toata tevatura care a fost indreptata impotriva mea astazi a inceput de la afirmatia mea argumentata ca Basescu nu poate fi purtatorul autentic de mesaj al Revolutiei si a Pietii Universitatii, asa cum se pretinde. Era, in ambele cazuri, in cealalta tabara.



Triunghiul portocaliu *

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Muffin, te rog mai incet cu acuzatiile. Nu cred ca daca cineva isi sustine cu argumente preferinta politica, e platit sa o faca - eu cred ca nu avem postaci pe forumul nostru, avem insa persoane care se pricep la politica si pun multa pasiune.


**************
Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu |

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

"România 2000-2004

Doua lucruri mi-au ramas in minte de la alegerile din 2000 :

Declaratia lui Adrian Nastase, prim-vicepresedinte la PSD: domnule Tuca, noi nu trebuie sa mai promitem nimic, ca lumea oricum ne voteaza. Nastase avea dreptate. Romania incheia 4 ani de guvernare dezastruoasa si incompetenta a Conventiei Democrate pentru Romania (PNL, PD, PNT). Dezastruoasa pentru ca guvernul Ciorbea a fost nevoit sa masuri nepopulare pentru a multumi FMI (chiar nu mai stiu de catre cine fusese contractat imprumutul pe care il plateam atunci). Incompetenta deoarece cei 15.000 de specialisti din “Contractul cu Romania” al CDR erau inexistenti, majoritatea fiind niste hoti mai mari decât pesedistii (vechii penelisti si penetisti erau bolnavi de putere, iar tinerii ca Muresan si Sarbu furau pe rupte). Romanii au votat disperati PSD, pentru ca “macar astia mai fac cate ceva”.

Declaratia lui Corneliu Vadim Tudor, în seara primului tur de scrutin: sa stiti ca multi oameni de treaba din PSD m-au votat. Aveam sa ne dam seama la numararea voturilor de ce pesedistii votasera cu Vadim. Iliescu a avut un plan diabolic atunci.

Dupa asta, au inceput patru ani de cosmar. Romania a dus-o rau în guvernarea cederista, dar nu isi inchipuia ca o poate duce si mai rau. Cateva exemple, din memorie:

A fost perioada in care baronii locali isi consolideaza puterea, devenind mai mari, mai imbuibati, mai puternici. A fost perioada în care au aparut milionarii de carton. Îl mai tine cineva minte pe Ovidiu Tender, devenit din chelner afacerist important?

A fost cea mai neagra perioada a justitiei, Romania incasand de la CEDO suturi în fund cu nemiluita, incat stateam in picioare in banca, atat de rau ne durea. Judecatorii sustinuti de sinistra Rodica Stanoiu (protejata lui Iliescu) refuzau retrocedari dupa retrocedari. O mai tine cineva minte pe Maria Huza?

A fost perioada în care procurorii se aruncau de la balcon daca deranjau camarila. A fost perioada în care premierul Nastase intervenea personal pentru a scoate de la inchisoare hoti. Il mai tine cineva minte pe Aurel Tarau, penalul aparat de si mai penalul Iorgovan?

A fost perioada in care presa a avut de ales intre publicitate de la stat sau picioare rupte (in fiecare an s-a consemnat un numar record de jurnalisti batuti, majoritatea in provincie).

A fost perioada in care s-a dat teapa Dracula Park. Il mai tine minte cineva pe Adrian Nastase cumparand actiuni din banii lui, care de fapt nu erau ai lui? Sau pe Dan Matei Agathon plantand palmieri la Mamaia?

A fost perioada în care FNIul a creat un milionar intangibil.

A fost perioada în care Victor Ponta a devenit dintr-un tinerel timid si impiedicat (il stiu, ii cara mapa lui Nastase la facultate si nu era in stare sa spuna cum il cheama) un viitor lider de succes. Mai tine cineva minte conferinta cu Nastase si tabloul cu Titlulescu?

A fost perioada care a incurajat studentii. Cel putin pe doi dintre ei, care au vandut PSDului voturile studentilor si au ajuns mari. Nicu Banicioiu deputat si Luis Lazarus vedeta.

A fost perioada in care s-a facut cel mai mare jaf din fondul forestier al Romaniei. Politia incearca si acum sa cazute sub securile baronilor locali (cu ajutorul baietilor din UDMR, sa nu uitam asta).

A fost perioada in care o singura firma obtine licenta de a importa grasime de foca (din ea se fac cosmeticele). Nu, nu e a lui Iliescu. A fost perioada in care o singura firma a obtinut licenta de a importa sine de tren din Rusia. Nu, nu e a lui Vacaroiu.

A fost o perioada stearpa pentru investii. Iubitilor conducatori le-a mers buhul ca au comisionul mare, asa ca majoritatea celor care voiau sa investeasca au ocolit Romania. Singurii care vin în tara sunt dubiosii de la Bechtel, cu care statul roman semneaza un contract al naibii de dezavantajos, Mittal si altti dornici de mocangeli. E vremea privatizarii pe un euro. E perioada falimentarii uzinei, cumpararii de catre director pe bani putini si revandut pe bucati cu milioane. E vremea comisioanelor ascunse.

A fost perioada retehnologizarii hidrocentralelor de la Portile de Fier. Dan Ioan Popescu a devenit la fel de bogat ca Adrian Nastase, lucru care nu ii cade bine. Firma aleasa pentru retehnologizare era o dubiosenie elvetiana (VA Tech), care reuseste performanta de a produce pagube insemnate (palete crapate dupa repatie, motoare arse, nema garantie). Il mai tine cineva minte pe Buzaianu?

A fost perioada programului ANL, adica a aparitiei a inca unui milionar, in persoana lui Miron Mitrea, fost lider sindical la Metrorex. Blocurile sunt facute în graba, materialele proaste, nefinisate, apartamentele improprii. Primii pe listele de beneficiari: clientela PSD.

A fost perioada programului “cornul si laptele”, o alta sursa de bani pentru camarila lui Nastase, reprezentata aici de diverse firme de apartament, care au devenit brusc brutarii si laptarii.

A fost perioada în care un tortionar devenea deputat PSD. Care dispare 3 ani din tara, de frica procurorilor. Da, Ristea Priboi.

A fost perioada in care singurul act de coruptie e cand un oficial al Guvernului e prins in flagrant cerand mita pentru Secretarul General al Guvernului, Serban Mihailescu (aka Micki Spaga), actual deputat. Mita era pentru Prim-Ministru, dar nu a facut puscarie decat Fanel Pavalache.

A fost perioada în care UE nici nu voia sa auda de Romania lui Nastase si Iliescu.

De ce am scris ditai polologia? Pentru ca unii dintre noi nu vrem si nu putem sa uitam cum era. Pentru ca tot aud tineri care spun ca vor vota Geoana, ca PSD e un partid bun, fara sa stie cine sunt si ce au facut pentru tara asta Iliescu, Hrebenciuc, Cozmanca, Micki Spaga, Genica Boerica, Culita Tarata, Raducanoiu, Stanoiu, Andronescu, DIP, Musetescu, Miron Cozma, Vacaroiu, Paunescu…

Chiar daca as vrea, nu pot vota PSD. Pentru ca nu pot sa uit."


http://www.zoso.ro/2009/11/romania-2000-2004.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Citat:
citat din mesajul lui Eliza5

Ok, scuze daca am inteles gresit.

Si totusi ce inseamna exact "e posibil ca unele persoane sa nu isi faca decat job-ul?"

Multumesc de lamuriri.

Eliza si Alex (15 nov. 2004)




Eliza, mai devreme cineva a facut aceasta afirmatie. Eu am spus ca este posibil. Nu am de unde sa stiu daca este asa sau nu (nu am spus "cred" sau "nu cred" ) si, sincer, nici nu ma intereseaza. Traim in lumea in care traim si nu e totul roz. Fiecare s-a adaptat la mediu cum a vrut sau cum a putut. Treaba lor, problema lor!
Mama, daca stau acum sa explic fiecare propozitie... E mai rau ca la comentariile din clasa a opta!

Inca ceva, TB nu e ingeras nevinovat! Dar dintre cei doi, imi pare raul cel mai mic. Nu mai vreau o intoarcere la comunism! E punctul meu de vedere, evident. Citind si afirmatiile Geoana, Antonescu, inca o data mi s-a confirmat ca vom avea parte de un comunism veritabil. Si mi-am adus aminte de spotul acela cu "aveti grija cu cine votati". Pentru ca asa vad eu realitatea cu Geoana. Brrrr!!!!

Mergi la inceput