Primul turnir de alegeri - rezultate
Raspunsuri - Pagina 18
b.nica spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui copiloi
Si dupa ce fac Edit, ce tre sa fac mai departe? Alina |
Sa gandesti ...la rece!
b.nica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Eliza5
B.nica, o sa iti raspund eu daca imi dai voie. Imi doresc alte reprezentante pentru femeile din Romania in politica. Alte reprezentante care desi atragatoare mai au si avantajul profesionalismului, al inteligentei si al competentei. Alte reprezentante care gandesc cu propriul lor cap si nu cel |
Uite, despre Raluca Tolontan ce parere ai? Dar despre Norica Nicolai?
copiloi spune:
b.nica, te las pe tine sa gandesti la rece si sa faci Edit in locul meu.......
Pana una alta, read my lips : AMR: 13 zile
Alina
iileana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui b.nica ...Raluca Tolontan ... |
Who???
Triunghiul portocaliu *
copiloi spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui iileana
Who??? Triunghiul portocaliu * www.trilulilu.ro/bright/566e0d1c4a9b15" target="_blank">see details |
Alina
Eliza5 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui b.nica
Uite, despre Raluca Tolontan ce parere ai? Dar despre Norica Nicolai? |
Raluca Tolontan?
Cred ca vrei sa spui Raluca Turcan...
Adica despre ea:
http://stiri.rol.ro/content/view/166991/2/
mianna spune:
citat din mesajul lui Eliza5 Vom vedea ce broscoi va trebui sa inghita fiecare, ce pot sa zic. Nu l-ati vrut pe Antonescu, o sa-l aveti pe Geoana. Asta e. |
va urez, pnl-istilor, sa nu va poata spuna nimeni, mai devreme sau mai tarziu, "nu l-ati vrut pe basescu, il aveti pe geoana. asta e".
iileana spune:
Sau poate spune de Tolontan Catalin?
Uite stiri despre el: http://www.tolo.ro/2009/11/21/cei-uitati-de-basescu/
Prima fraza o copy-paste-uiesc aci, ca-i va placea Simonei:
"Presedintele invitat azi la dialog pe presa.nu. Inregistrarea curge pe basescu.ro. Andrei Gheorghe e foarte bun. “O, Zeus!”,exclama el, cind Basescu scapa, nefericit: “Eu ingadui libertatea presei si o sa o ingadui si in urmatorul mandat”."
(asta de garantarea libertatii presei n-a auzit :))). O, Zeus, multumim frumos...)
Triunghiul portocaliu *
Eliza5 spune:
citat din mesajul lui b.nica Multumesc Eliza! Asa este le Raluca Turcan faceram vorbire! |
stiu. insa incercam cumva sa sugerez (prin acel articol) ca si ascensiunea ei are niscaiva ... hibe.
In rest fata draguta. Chiar nu stiu de ce nu o mai vad pe la televizor.
Eliza5 spune:
citat din mesajul lui iileana Sau poate spune de Tolontan Catalin? Uite stiri despre el: http://www.tolo.ro/2009/11/21/cei-uitati-de-basescu/ Prima fraza o copy-paste-uiesc aci, ca-i va placea Simonei: "Presedintele invitat azi la dialog pe presa.nu. Inregistrarea curge pe basescu.ro. Andrei Gheorghe e foarte bun. “O, Zeus!”,exclama el, cind Basescu scapa, nefericit: “Eu ingadui libertatea presei si o sa o ingadui si in urmatorul mandat”." (asta de garantarea libertatii presei n-a auzit :))). O, Zeus, multumim frumos...) Triunghiul portocaliu * www.trilulilu.ro/bright/566e0d1c4a9b15" target="_blank">see details |
dragul de el.. o ingaduie, desigur.
dar are grija sa comunice populatiei care sunt tonomate si care nu, care sunt manipulatoare si care nu.
in functie de interese, desigur.