Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (51)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

gratiana ma bucur ca esti in concediu...sa pui poze cu patutul

linioara foarte frumi cadita si cosmonautul

bubu,ms am papat si eu ieri seara..imi pare rau ca sunt toate alandala akm

tanaion,ms o sa intrb si eu zilele astea

onitza ma bucur ca esti mai bine

cris dogarel..in sf vesti buneeee ma bucur enorm sincer,imi imaginez ce e in sufletul tau akm

lilika felicitari

catalutza ma bucur ca's toate bune in materie de burtica/col...si imi pare rau ca s-a intamplat asa...akm e bn k o intelegi

eu fug in patutz..va pup pe toate

Andreea 26+ -Alexandra Elena si Mario Andrei 16.08.2005
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sagetutza spune:

HELPPP!! URGENT!!!
pentu fetele din Bucuresti - poate pt nicolcris ca ea a fost.
Am nevoie pt sotzul meu de un traseu exact de la gara nord la hotel strauss(pe harta lor scrie cu autobuzele 182 si 282) la a cata statie, sau metrou la fel o descriere cat mai exacta.
Sau o varianta de la Militari.
pleaseeeee!

31+ Nicola-Teodora (deocamdata... mai negociem...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalutza81 spune:

mersi mult Cris normal ca nu am ce sa ii zic femeii decat multa bafta si sanatate, si eu as face la fel pt al meu! tanase stiu ca e sef de sectie, ideea e ca el merge pe cezariene...din cate am citit, iar gherasie, nu stiu cine e. vad io nu e problema!!! numa ca nu prea aveam chef sa caut acuma dr in prag de sarbatori cand oricum nu prea ii gasesti...plus ca dupa aia se pune problema ca nu pot sa mai pun eu conditii. In sensul ca nu mai am timp sa caut pana mai gasesc unul care e de acord sa astepte sa nu bage oxitocina, sa nu taie pana nu e sigur ca m-as rupe altfel....

Zicea cineva de dureri fund..., ALexia parca. hm si eu am avut cateva, nu stiam si astea sunt contractii? Io ma gandeam ca e de la constipatie . Ma lamureste cineva si pe mine?

Catalutza 27+ Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

CRIS MARIO, cu patutul nu prea am cum sa fac poze acum ca e ambalat si inca nu il instalez, dar voi face o poza la cadita de baie pe care tocmai am primit-o. E roz, ca pentru fetite, cu termometru si suport incorporate, Onda. Imi place la nebunie.

29+ (Amaris-Stefania)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui catalutza81

mersi mult Cris normal ca nu am ce sa ii zic femeii decat multa bafta si sanatate, si eu as face la fel pt al meu! tanase stiu ca e sef de sectie, ideea e ca el merge pe cezariene...din cate am citit, iar gherasie, nu stiu cine e. vad io nu e problema!!! numa ca nu prea aveam chef sa caut acuma dr in prag de sarbatori cand oricum nu prea ii gasesti...plus ca dupa aia se pune problema ca nu pot sa mai pun eu conditii. In sensul ca nu mai am timp sa caut pana mai gasesc unul care e de acord sa astepte sa nu bage oxitocina, sa nu taie pana nu e sigur ca m-as rupe altfel....

Zicea cineva de dureri fund..., ALexia parca. hm si eu am avut cateva, nu stiam si astea sunt contractii? Io ma gandeam ca e de la constipatie . Ma lamureste cineva si pe mine?

Catalutza 27+ Irina

Durerile de fund pot fi de la constipatie. Am trecut si eu prin asa ceva. Imi era groaza sa merg la toaleta fiindca aveam senzatia ca voi naste, asa dureri aveam. Dar la indicatia medicului, luam dimineata 2 lingurite de miere dupa care un pahar cu apa si asa am scapat de constipstie cu ale ei dureri.

29+ (Amaris-Stefania)

Mergi la inceput

Asa arata cadita pe care tocmai am primit-o:
http://www.mytoys.ro/jucarie/cadita-onda-evolution/1110

29+ (Amaris-Stefania)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

Citat:
citat din mesajul lui gratiana77

Asa arata cadita pe care tocmai am primit-o:
http://www.mytoys.ro/jucarie/cadita-onda-evolution/1110

29+ (Amaris-Stefania)

ce tare e!!!!!!!!!!!!!la cat de multe bai placute!

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui catalutza81

feeeeeeteeeeeeeeeeeleeeeeeeeeeeeeee!!!!!

am fost la dr si una calda una rece....uterul meu e ok si colul inchis. A vazut ca trebuia sa imi faca cultura de col ca sa vada daca am si eu streptococ ca are sotul...si mi-a zis ca pleaca in strainatate sa isi trateze copilul si nu stie cand se intoarce . offfffffffff ce ma fac? i-am zis ca asta e ca o sa imi caut altul pt cazul in care nu se intoarce ca doar nu era sa o gatui pe sarmana femeie care oricum era si asa suparata...

si uite asa iata-ma fara doctor!

Catalutza 27+ Irina

Catalutza, imi pare tare rau de ce ti s-a intamplat, cred ac este cosmarul fiecareia dintre noi... Tu unde urma sa nasti?

Ratusca 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

LA MULTI ANI miremia! Sarcina usoara in continuare si un bebe sanatos care sa va aduca numai bucurii!

evyme – Ce wrap ai comandat? Ti-a ajuns? Cum ti se pare?

De unde a-ti comandat higrometru, termometru si umidificator? Eu am un stift de termometru din Cora care mie mi se pare ca nu prea merge. La Andreea am stat cu prosoape ude pe calorifer dar acum daca tot v-am auzit pe voi mi-as lua si eu.

haircut – merci de pont. Am fost si eu in seara asta la Cora si am vazut carutul. Se poate folosi de la nastere. 15 kg nu e putin. Andreea mea are acum 12 kg si nu mai merge in carut de la 1.5 ani. In Anglia am vazut ca tin copii pana la 4-5 ani in carut, ai nostri copii cred ca sunt mai energici …

Nikole – ai grija de tine, e groasa tare cu contractiile astea dureroase. Bine ca te ajuta bunicii. Noi suntem f bine. Nu am probleme si Anrdeeutza e dragutza rau. Ea doarme cu noi in pat, chiar daca are camera ei si patul ei. O intrebam acum cateva zile unde punem patuzul lui bebe? “la mine in camera langa sifonier, eu dorm la mine in pat si mama si cu tata la ei in camera” si atunci eu am intrebat-o, bine bine dar daca noaptea se trezeste si plange ce faci? „ma trezesc si-i dau o jucarie“ In rest am ceva emotii cu gelozia de la inceput. Am o vecina in bloc cu un bebe mic si o surioara mai mare aceiasi diferenta de 2,5 ani si au avut showul de pe lume, super naspa. Sper sa ne descurcam si sa nu dureze mult .

Alexutza, Alicredo – la bebeshop am dat eu comanda la ei pe 10 nov, mi-au spus ca ajunge in jur de 20. Am revenit azi si mi-au spus ca mai dureaza. Alea sunt preturile de pe site si sunt f comparabile cu cele din UK. Eu cand am descoperit site-ul asta am stat trei zile pe el ca le-as fi cumparat pe toate. V-am spus de el si voua dar cred ca nu erati axate pe cumparaturi inca la momentul ala…. Eu mi-am comandat un cosulet cu stand, o paturica de infasat, body-uri si o protective de spalat pe cap ptr Andreea. Sa vedem daca iau teapa . Va spun si voua … Le-am dat mail in seara asta ca nu o sa pot sa le ridic pana pe 28 Nov cand se intoarce sotul din delegatie. Cum le am in mana vin si va spun ce si cum. Si o sa ne zica si larisel cum e cu prod Avent cand ii ajung si ei.

Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

cris.dogarel ce mare si frumoasa e Ema a lui Yannis moama sunt invidioasa! pai fi-miu e mai mic? ca la 28 de saptamani avea 1251g. Bravo! Mai sotzu tocmai ce a plecat in Grecia si mai pleaca si weekendu viitor si mai pleaca si pe la mijlocul lui dec, nu stiu daca imi aduce un bax ca o sa-i fie frica ca ma apuc de vanzare door 2 door si nasc pe drumuri. O sa vorbesc cu el sa vedem .
linioara? cada de la Inglesina mi-a placut si mie, am inteles totusi ca-s mai practice cele pe roti ca sa nu cari in fiecare seara apa de la baie la cada, asta am cautat la baby expo da nu am gasit pe roti decat d-alea de aproape 300RON cu tot cu masa si alte balarii. Dar daca nu gasesc un simplu X pe rotzi rezonabil la pretz o sa o iau pe cea de la Inglesina.
m-am indragostit de caruciorul vietzii mele! Inglesina Zippy System, ok nu free system ca e mai scump, dar zippy system e si m-am enervat ca e numa 2200 RON ("numai" ptr ca normal e 2500 dar oricum e scump _ si eu nu m-am putut decide sa iau ca deh fara sotz nu decid ca el da banu si nu e frumos sa nu-l consult mai ales ca e genu care se implica alege comenteaza dak nu iiplace sau daca are el ceva de zis. Din acelasi motive (lipsa de sotz si frica de comentarii) nu am achizitionat mai nimic. Mi-au placut reducerile de la Chicco, daca eram deja decisa ce anume vreau de la ei cred ca as fi cumparat o groaza dar cum inca nu m-am uitat sa vad exact ce am nevoie am zis pas iar achizitiei. MI-a mai placut mobilierul de la MIcuna, au ceva paturi la 990 si 1000, 1100 RON, dar sunt 120cu 60 si netransformabile , macar ala de 1150 de la Mothercare se transforma in pat Junior. Celelalte carucioare vazute sunt imense ,mmari grele, greu de inchis/deschis si cu rotile alea de tractor nu incap nici in 1000 de ani in portbagaju meu de la Corsa. Singurele care mi-au placut sunt Inglesina: 2200RON, Trio pliko p3 de la Peg Perego cred ca era...1900 nu sunt sigura dar cam atata si Trio Enjoy Fun de la Chicco 1400RON plus carusel de pat cadou. Toate preturile sunt valabile numa pe per targului. Astea 3 toate au
- scheletul usor,
- sunt usor de manevrat,
- se strang f mici si au sistem de strangere tip umbrela se pliaza mult mult si incap in locuri mici mici
- sunt 3 in 1 si dintr-o singura miscare (hai max 2) schimbi landoul de pe schelet cu scoica sau cu carucioru sport, f practice, usor de utilizat in toate cele 3 variante (landou,scoica, sport), mi-au placut mult toate DAR
Inglesina: Avantaje competitive: se strange dintr-un singur buton cu o singura mana, permitandu-ti sa tii copilul in cealalta mana, e cel mai usor manevrabil la curbe cel mai...smooth asa si cel mai stabil si solid si bine gandit dintre toate.
Peg Perego are landoul incredibil de mare! nu stu unde incape ala,e imens! nu e la fel de smooth ca Inglesina si se inchide cu 2 maini. DAR are cik cel mai usor schelet, 6 kg zicea vanzatoarea deci la dat pe roti io la inglesina am avt impresia ca e mai usor si inglesina are 7kgjuma la sasiu
Chicco se inchde (pliaza) cu 2 maini si un picior, nu prea are accesorii, varianta sport e cam "saracutza" e cel mai ne-smooth in miscari.
Acum ramane sa ma hotarasc daca platesc diferetna de bani dintre chicco si inglesina numa ptr ca inglesina e mai smooth si se inchide cu o mana ca in mare iti faci treaba cu amandoua cam la fel adica acelasi lucru fac...o sa vad, o sa merg si cu sotzul sa le pipaie, cel mai probabil ne vom hotara in per targului Romexpo daca participa ambele firma, sperand sa prind oferta la pretz. Sper ca am dat detalii mamicilor interesate de carucioare si ca nu am plictisit.
In rest...scumpe, nu neaparat calitate, hainele nu prea mi-au placut niciunele...cosmonautii de scos afara prea mari si grosi nu stu cum s-o misca copilu in ei! are 3 kile cred numa haina si restu nu stu adik nu se compara cu calitatea hainelor de la mothercare si marks and specner, dar pretzurile se apropie so...nu am luat ink

30+ Yannis

Mergi la inceput