Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (51)
Raspunsuri - Pagina 9
alexutzzza spune:
xela si voi le ridicati de acolo din Rahova/ 13 sept? Vreau si eu sa comand, cred ca lansez curand comanda ca vad ca dureaza, vreau soto sterilizatoru ala nu stiu de ce
la chicco ala electric erala oferta la 120RON la targ, da nu stu ce mi-a casunat mie pe ala de la AVENT, o merita de ma agit atata?
30+
Yannis
ratusca_mica spune:
Buna seara!
In primul rand, LA MULTI ANI MIREMIA!!!
Sa fii sanatoasa si sa ai parte de o nastere cat mai usoara si de un bebe sanatos si frumos!!!
Intru si eu mai tarziu, caci dragul meu serviciu nu se dezminte si ma tine ocupata toata ziua, nu cumva sa ma plictisesc 
Sa va povestesc ce am reusit sa fac ieri dimineata, apropos de inele si degete umflate... inelul meu de logodna il aveam pe inelarul mainii drepte si imi cam facuse o rana, asa ca m-am chinuit foarte tare sa il scot (si am reusit intr-un final). Apoi, am zis sa nu il las acasa, ca nu ma simteam bine sa nu il port cu mine (deh, valoare sentimentala) si l-am pus pe degetul mic (mi s-a parut mie ca sta OK).
Ajung frumos la serviciu si, ca orice gravida care se respecta, am dat buzna la toilet pentru susu. Cred ca banuiti ce s-a intamplat deja, in timpul "manevrelor" l-am scapat in Wc si dus a fost! 

M-a simtit asa de rau, am plans, of nu pot sa cred ca am facut asa ceva!
Acuma trebuie sa imi ia sotul altul, nu? ![]()
Ratusca
29+ 
ratusca_mica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alexutzzza cris.dogarel ![]() ![]() ce mare si frumoasa e Ema a lui Yannis ![]() moama sunt invidioasa! pai fi-miu e mai mic? ca la 28 de saptamani avea 1251g![]() . Bravo! Mai sotzu tocmai ce a plecat in Grecia si mai pleaca si weekendu viitor si mai pleaca si pe la mijlocul lui dec, nu stiu daca imi aduce un bax ca o sa-i fie frica ca ma apuc de vanzare door 2 door si nasc pe drumuri. O sa vorbesc cu el sa vedem linioara? cada de la Inglesina mi-a placut si mie, am inteles totusi ca-s mai practice cele pe roti ca sa nu cari in fiecare seara apa de la baie la cada, asta am cautat la baby expo da nu am gasit pe roti decat d-alea de aproape 300RON cu tot cu masa si alte balarii. Dar daca nu gasesc un simplu X pe rotzi rezonabil la pretz o sa o iau pe cea de la Inglesina. ![]() ![]() ![]() ![]() m-am indragostit de caruciorul vietzii mele! Inglesina Zippy System, ok nu free system ca e mai scump, dar zippy system e ![]() ![]() si m-am enervat ca e numa 2200 RON ("numai" ptr ca normal e 2500 dar oricum e scump _ si eu nu m-am putut decide sa iau ca deh fara sotz nu decid ca el da banu si nu e frumos sa nu-l consult mai ales ca e genu care se implica alege comenteaza dak nu iiplace sau daca are el ceva de zis. Din acelasi motive (lipsa de sotz si frica de comentarii) nu am achizitionat mai nimic. Mi-au placut reducerile de la Chicco, daca eram deja decisa ce anume vreau de la ei cred ca as fi cumparat o groaza dar cum inca nu m-am uitat sa vad exact ce am nevoie am zis pas iar achizitiei. MI-a mai placut mobilierul de la MIcuna, au ceva paturi la 990 si 1000, 1100 RON, dar sunt 120cu 60 si netransformabile , macar ala de 1150 de la Mothercare se transforma in pat Junior. Celelalte carucioare vazute sunt imense ,mmari grele, greu de inchis/deschis si cu rotile alea de tractor nu incap nici in 1000 de ani in portbagaju meu de la Corsa. Singurele care mi-au placut sunt Inglesina: 2200RON, Trio pliko p3 de la Peg Perego cred ca era...1900 nu sunt sigura dar cam atata si Trio Enjoy Fun de la Chicco 1400RON plus carusel de pat cadou. Toate preturile sunt valabile numa pe per targului. Astea 3 toate au - scheletul usor, - sunt usor de manevrat, - se strang f mici si au sistem de strangere tip umbrela se pliaza mult mult si incap in locuri mici mici - sunt 3 in 1 si dintr-o singura miscare (hai max 2) schimbi landoul de pe schelet cu scoica sau cu carucioru sport, f practice, usor de utilizat in toate cele 3 variante (landou,scoica, sport), mi-au placut mult toate DAR Inglesina: Avantaje competitive: se strange dintr-un singur buton cu o singura mana, permitandu-ti sa tii copilul in cealalta mana, e cel mai usor manevrabil la curbe cel mai...smooth asa si cel mai stabil si solid si bine gandit dintre toate. Peg Perego are landoul incredibil de mare! nu stu unde incape ala,e imens! nu e la fel de smooth ca Inglesina si se inchide cu 2 maini. DAR are cik cel mai usor schelet, 6 kg zicea vanzatoarea deci la dat pe roti io la inglesina am avt impresia ca e mai usor si inglesina are 7kgjuma la sasiu Chicco se inchde (pliaza) cu 2 maini si un picior, nu prea are accesorii, varianta sport e cam "saracutza" e cel mai ne-smooth in miscari. Acum ramane sa ma hotarasc daca platesc diferetna de bani dintre chicco si inglesina numa ptr ca inglesina e mai smooth si se inchide cu o mana ca in mare iti faci treaba cu amandoua cam la fel adica acelasi lucru fac...o sa vad, o sa merg si cu sotzul sa le pipaie, cel mai probabil ne vom hotara in per targului Romexpo daca participa ambele firma, sperand sa prind oferta la pretz. Sper ca am dat detalii mamicilor interesate de carucioare si ca nu am plictisit. In rest... ![]() ![]() ![]() scumpe, nu neaparat calitate, hainele nu prea mi-au placut niciunele...cosmonautii de scos afara prea mari si grosi nu stu cum s-o misca copilu in ei! are 3 kile cred numa haina si restu nu stu adik nu se compara cu calitatea hainelor de la mothercare si marks and specner, dar pretzurile se apropie so...nu am luat ink 30+ Yannis |
Alexutzzza, multumim frumos pentru informatii, parca as fi fost la targ cu ghidul audio dupa mine!
Ratusca
29+
xela_07 spune:
| citat din mesajul lui alexutzzza xela si voi le ridicati de acolo din Rahova/ 13 sept? Vreau si eu sa comand, cred ca lansez curand comanda ca vad ca dureaza, vreau soto sterilizatoru ala nu stiu de ce la chicco ala electric erala oferta la 120RON la targ, da nu stu ce mi-a casunat mie pe ala de la AVENT, o merita de ma agit atata?![]() 30+ Yannis |
Da, le iau de acolo prima data ca vreau sa vad pe ce dau banii, ca altfel nu-i las din mana
Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si
29+
Eleysa spune:
Buna seara!!!

LA MULTI ANI, MIREMIA!!! 

Sa ai o sarcina usoara in continuare, o nastere si mai usoara, un bebe sanatos si mancacios, si asa cum le-am urat si celorlalte fete
...laptic din belsug !!! 

Eu am de citit un capitol intreg ...asa ca printre randuri si "Dansez pentru tine" o sa incerc sa raspund si eu in aceasta seara...

Elena,
29+
Poze concediu Thassos 2009
Burtica la 24 sapt
Burtica la 26 sapt
Lucrusoare bb
alexutzzza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui xela_07
Da, le iau de acolo prima data ca vreau sa vad pe ce dau banii, ca altfel nu-i las din mana Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si 29+![]() |
DA-ti seama ca si io ma prezint akl sa vad si nu dau banii dak nu-mi place ce vad ca si mie mi se pare super strange cu preturile, acu fac in excel lista cu ce as vrea sa comand, apoi o sa reduc cu strictu necesar ca iese mult din buget cu sigurantza! Oricum eu banui ca ei se aprovizioneaza en gros de pre vreun site din afara.
30+
Yannis
alexutzzza spune:
ratusca mica da-ti seaam ca m-am spariat rau de alea mari cik rotile se scot usor daca nu va incape in masina! e rahat! si ce fac ma apuc de montat si demontat carucioare de fiecare data? f mari si pliate si nepliate si arata ca niste nave spatiale! clar nu!
Imi pare rau cu inelu de logodna, pe mine m-ar strange de gat sotzu ca al meu e cu diamant cik, m-a avertizat de cum mi l-a daruit ca ar fi bine sa nu il pierd ca altu nu mai vad!
, a doua oara cik nu mai face risipa. Eu pe al meu l-am dat la stramtat acum pentru ca l-am primit anu asta de pasti (desi noi hotarasem deja nunta de anu treut), dar inca nu venise "inelu". Nasu nostru e bijutier, ma rog masura a fost o masura standard ca inelu ala i-a placut sotzului a fost mare de la inceput asa ca il purtam pe degetu mijlociu, nasu bijutieru a zis ca mi-l stramteaza dupa ce vine caldura sa vada ce dimens am vara cand se mai umfla cik mainile de la caldura apoi a venit sarcina si la fel am zis ca nu stramtez ca mi se umfla toate...
pana acum nu mi s-a umflat nimic asa ca l-am dat la stramtat ![]()
30+
Yannis
ratusca_mica spune:
| citat din mesajul lui alexutzzza ratusca mica da-ti seaam ca m-am spariat rau de alea mari cik rotile se scot usor daca nu va incape in masina! e rahat! si ce fac ma apuc de montat si demontat carucioare de fiecare data? f mari si pliate si nepliate si arata ca niste nave spatiale! clar nu! Imi pare rau cu inelu de logodna, pe mine m-ar strange de gat sotzu ca al meu e cu diamant cik, m-a avertizat de cum mi l-a daruit ca ar fi bine sa nu il pierd ca altu nu mai vad! , a doua oara cik nu mai face risipa. Eu pe al meu l-am dat la stramtat acum pentru ca l-am primit anu asta de pasti (desi noi hotarasem deja nunta de anu treut), dar inca nu venise "inelu". Nasu nostru e bijutier, ma rog masura a fost o masura standard ca inelu ala i-a placut sotzului a fost mare de la inceput asa ca il purtam pe degetu mijlociu, nasu bijutieru a zis ca mi-l stramteaza dupa ce vine caldura sa vada ce dimens am vara cand se mai umfla cik mainile de la caldura apoi a venit sarcina si la fel am zis ca nu stramtez ca mi se umfla toate... pana acum nu mi s-a umflat nimic asa ca l-am dat la stramtat 30+ Yannis |
Mai bine ca nu te-ai umflat deloc, esti o norocoasa! Oricum, sper ca patania mea sa fie invatare de minte pentru cine mai vrea sa experimenteze cu inele pe alte degete mai subtiri
Fetele, eu ma trag la culcare, deci noapte buna va doresc!

Ratusca
29+
larisel spune:
Buna seara...abia acum am reushit sa incarc toate pozele cu achizitziile de saptamana asta (la trusou si pregatiri), dar si cu burta (de saptamana trecuta) si cu tortul de la ziua mea (la odisee si noi2). Am postat aseara ce am comandat ieri pe net (cand le primesc vi le arat si voua). Cum v-am promis iata lista shoppingului pe o saptamana: calorifer pe ulei pt cazuri extreme, oale pt fiert apa pt baitza, un ibricel gradat nou doar pt bb, diverse consumabile pt bb-ici si pt mami; am mai completat bagajul de spital cu o camasha cu barza, papuci, chilotzi uriashi, shosete, un sutien pt alaptat; am inceput constituirea trusei medicale minime (manushi sterile, leucoplast, apa oxigenata, baneocin pudra etc.) dar la asta mai am destule de completat...Apoi pt bb-lushe nu m-am abtinut si am mai luat 2 costumashe flaushate cu dungi, 2 saci de dormit fara maneci (le-am luat un pic mai mari ca pt 6 luni, sper sa le pot folosi), niste paturici, prosopele pt guritza, prosoape mai mari pt diverse situatzii, un cosh de rufe asortat peretzilor, o lampa de veghe haioasa sub forma de gargaritza, accesorii pt patutz (saltelutze de cocos, lenjerii, cearceafuri cu elastic, protectzii impermeabile pt saltea), lucrushoare de igiena si... cam atat...am mai taiat de pe lista, dar parca e interminabila...tot mai am cate ceva de luat.
34+
Katya Natalia si
Sofia Alena
odiseea noastra, trusou bbluse, ne pregatim
nepotzeii mei, viatza la tzara, noi2
AMR maxim 4 saptamani
alicredo spune:
ati plecat toate la somn?
e vineri seara...puiutul meu e la fotbal...baga de zor la jocuri pe pc .zice ca macar acum ca daca vine bb nu mai are timp
de l-ati vedea ce stresat e...sa faca lucruri pe care crede ca nu o sa le mai poata face.dragul de el....![]()
29+ 

moama sunt invidioasa! pai fi-miu e mai mic? ca la 28 de saptamani avea 1251g