Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (51)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tanaion spune:

Cris-dogarel felicitri pentru bebelusa grasunica! Abia astept sa merg si eu la eco s-o mai vad.
Catalogul este pentru decembrie-ianurie. Stiu ca pana acum nu se importa. Probabil ca-l vor avea incepand cu 1 decembrie.

Tana cu Toma (10.11.2001) si 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

sagetutza, mersic de pont. o sa intreb. am vazut ca e reclama la el in catalog de dec-ian, deci poate d-aia inca nu e.
legat de batista bblushului si alte aspiratoare nazale "puternice", care se pun la aspiratorul casnic, parerile sunt impartzite: unii medici zic ca nu-s recomandate la bb mici si in general, ca sunt prea puternice.ei zic sa scoatem doar ce iese cu pompitza aia cu para. eu asa am avut la ana, dar... nu a avut muci decat o data pana la un an... a recuperat dupa ce a inceput gradi si de atunci are...mereu
eu o sa iau pompitza si daca nu-i de ajuns, intreb dr de aspirator. e si dif. mare de pret; pompitza, de la 5 lei; aspirator, de la 35..

Cris, 30+cu Ema si Ana(2003)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

cris.dogarel felicitari pentru bebita grasunica!

Onitza referitor la robot eu dau sfat de asa NU. Robot moulinex. A cedat dupa fix 14 luni deci nu mai era in garantie.

cris.dogarel ar mai fi o varianta de aspirator la care aspiri tu cu gura. E mai eficient decat pompita si mult mai bland decat cel ce se ataseaza la aspiratorul casnic.

Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 29+ Sebastian Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalutza81 spune:

feeeeeeteeeeeeeeeeeleeeeeeeeeeeeeee!!!!!

am fost la dr si una calda una rece....uterul meu e ok si colul inchis. A vazut ca trebuia sa imi faca cultura de col ca sa vada daca am si eu streptococ ca are sotul...si mi-a zis ca pleaca in strainatate sa isi trateze copilul si nu stie cand se intoarce . offfffffffff ce ma fac? i-am zis ca asta e ca o sa imi caut altul pt cazul in care nu se intoarce ca doar nu era sa o gatui pe sarmana femeie care oricum era si asa suparata...

si uite asa iata-ma fara doctor!

Catalutza 27+ Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

CATALUTZA iti doresc din suflet sa ti se intoarca dr la timp. Nu e placut sa o schimbi acum si sa te acomodezi cu altul. Din fericire mai ai ceva saptamani pana nasti.

29+ (Amaris-Stefania)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalutza81 spune:

Cris ce ma bucur ca e bbelusha bineeee!!! si grasunica, gogosica cum zice sotul meu!

eu nu mai stiu cat de mare este o sa aflu in sapt 32...care pica de craciun deci dupa revelion...ufff parca as vrea sa mai fac o eco mai inainte...da mai vedem...

Catalutza 27+ Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandanaG spune:

larisel ms ptr raspuns
eu ajung miercuri la Buc si vroiam sa iau de acolo burete suport ptr cadita, daca stie vreo fata unde gasesc ....please

CRIS.DOGAREL felicitari pt bebelina grasunica!

CATALUTZA cam aiurea dar macar ea e de inteles, pe o prietena de-a mea a lasat-o dr. balta in ultimul moment, i-a zis sa se descurce.........................

in legatura cu robotul eu am unul mai mic si ffff practichttp://www.choicebrand.ro/blendere-de-mana/blender-de-mana-philips-hr1372_2083.html , si un storcator de fructe separat.
robotul se spala f usor si e usor de manuit, cele mari mi se par greoi de folosit
in schimb nu feliaza

Dana 30+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

miremia ce zi ai avut azi.....si ziua ta...si capitol nou...si ca rasplata ai primit steluta. o mie ptr tine, sa ne traiesti si sa ai o nastere ushoara!
cris.dogarel ce bb mare ai!!!!! si la mai mare!macar inca pe atat si legat de infacol...am fost azi la farmacie si e 5.19 euro la 50 ml.stoc imi fac de aici
alexutzzza preturile de pe site-ul dat de larisel mi se par cel mai aproape de realitate.is curioasa in cat timp ajung si daca au sau nu alte taxe...
dam si noi de beut ca azi am mai crescut cu o saptamana!

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

catalutza, imi pare rau de ghinion, dar e obiectiv motivul ei..eu "selectasem' la inceput doi dr, din cat imi aduc amnte, Tanase si Gherasie (?? el sau ea- ambii sunt gine). de la CFR. aveau referinte ff bune pe net...

Cris, 30+cu Ema si Ana(2003)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sagetutza spune:

Catalutza nu dispera poate se intoarce dr-ul tau, dar ca backup mai cauta pe cineva.

31+ Nicola-Teodora (deocamdata... mai negociem...)

Mergi la inceput