Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (51)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

cris.dogarel sunt complet de acor cu tine cu sterilizatu'

alexutzzza mare norocoasa esti cu asa doctor

larisel suuper veioza

sagetutza...lol...m-am amuzat pe cinste

alexutzzza le desfaci complet...sticla,tetina,si ala de infiletat si le pui intr-o oala mare cu apa....le lasi kt consideri tu

Andreea 26+ -Alexandra Elena si Mario Andrei 16.08.2005
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

danasor e nasol ca te tine departe de volan d-na dr . sa treaca rpd lunile...daca a zis a zis...
alexutzzza mi-a fost recomandat sterilizator electric pe abur.am vazut ca te-ai razgandit.eu o sa imi iau...ca poate mai dam si ceai la bb, si apa, si suzete...asta era si intrebarea mea: daca alaptam trebuie sterilizator? sau daca nu alaptam mai trebuie pompa? inca nu poti sa stii...e totusi prea devreme. pe mine altceva ma preocupa...sa fie ok ca sa le folosesc si peste 2 ani la urmatorul.

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

alexutzzza stai linistita,bb yannis isi ia singur cat are nevoie,el se dezvolta in ritmul lui...... daca noi(celelalte fete) ne-am ingrasat mult,nu inseamna ca bblusii nostri vot fi uriasi... data trecuta degeaba am "pus" pe mine 25 kg ...ca radu a avut 3100 gr...(dar am avut bafta sa dau jos 30 kg )

mami de Radu Andrei(30.07.2000) si 32+ www.flickr.com/photos/43575800@N02/?saved=1" target="_blank">poze

Suuuper sa dai 30 jos! vreau si io! ce ai facut? bine eu pana acum am luat numa 5 kile jumate sapt trecuta dr m-a intrebat cat am luat si cand i-am zis se uita suspect la mine si zice..."ati fi putut lua mai mult..."...atunci eu sunt sincera si zic, bine plus inca 3 jumate care le slabisem la inceptul sarciniii si el, nu nu se pun numa kilele peste ce ati avut in momentul testului pozitiv, alea slabite la inceput si puse la loc nu se pun si tot nu era multumit asa ca i-am inteles temerile din priviri si l-am asigurat ca nu tin nici o dieta, ca nu imi pasa de silueta ci in pr rand de bebe si ca daca nu ma crede il poate intreba pe sotz si aici vine sotzul care ii spune ca "doctor! She's eating alll! alll! NOT only that she's eating LIKE Godzilla, but she can even eat Godzilla itself!" Acum ma intreaba dr de clicemie si ii zic 59 sotzul iar intervine "she's eating a full chocolate almost every day!?!?!" dr amuzat de fatza exasperata a sotului intreaba eeii really ALMOST every day?!?! si sotzul...i think i can say EVERY SINGLE DAY! i know it, she's hidding from me but she's eating! Si aici a explicat dr ca atunci cand mananci mult dulce nu stu cum creste glicemia imediat si atunci vine pancreasul care produce si secreta nu stu ce ca sa compenseze si de aia e valoarea aia neasteptat de mica in analizele mele ca e o reactie normala... Offf iar m-am intins...se vede ca nu e sotu aks..

30+ Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

cris.mario le desfac complet si pun doar biberoanele in oala sau cu totul? si nu se topesc alea de infiletat si tetinele daca le pun in oala?
alicredo la noi e bb nr 1 si planuim 3, in aceeasi idee vroiam si eu sa "investesc" si de aia ma agit sa iau de calitate sa ma tina cat mai mult si daca ne ajuta Dumnezeu sa le fol si bb 2 si daca suntem norocosi si bb3! (Bine u daca nu am avut gemeni acum, asa cum mi-am dorit.visat dintotdeauna) eu inca sper ca bb 2 si 3 vor fi gemeni

30+ Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

Hello!

Multumesc tuturor ca ati venit in ajutor cu o vorba buna si cu un sfat.

Sunt bine, bebe e la locul lui... gelatina era perfect transparenta deci nu avea firisoare rosii si dupa parerea mea nu avea culoare... galbuie poate. insa cu siguranta era tare... asa, consistenta.

Azi nu e nimeni la cabinet deci nu am pe cine suna. Avand in vedere ca ma simt bine, nici o durere... nimic suspect... asteptam luni cand voi putea vb cu dr.

Multumesc pentru grija!

Si voi sa aveti grija de voi!

Nu stiu de ce nu pot vedea pozele lui larisel... help me, vreau si eu sa ma minunez.

34+ cu Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
primele poze
Haine pui
poze burtica
toate pozele
ecografie 32 sapt 4D
AMR ....5 SAPTAMANI... NUMAI DUMNEZEU STIE

Mergi la inceput

si eu ma miram de mine ca am pus doar 6 kg.si sotul meu imi spune ca nu mananc destul si ptr bb, ca ar trebui ca sa pap dublu fata de cat pap...dar daca nu intra??? cat sa pap?? din sapt 20 in 25 am pus 5 kg, iar din 25 in 28 doar un kg.eu simt acolo undeva in suflet ca e ok, bb e bine, are miscare...si ce-mi place ca incepe sa ma ''doara'' si sa simt din ce in ce mai tare cum se misca.

29+

Mergi la inceput

alexutzzza Doamne ajuta sa fie bine si sa vina urmatorii gemeni! asa am zis si noi....primii doi la distanta de 2 ani ...ca sa ne revenim financiar dupa o capacitatea si o licenta... in fiecara an cate una ar fii prea mult(meditatii,banchet,alea alea) si al treilea....daca o fii cu noroc...''neprogramat'' cand o vrea el...
andre_lina ma bucur ca esti bine ...totusi...nu cred ca e dop...imi dau si eu cu parerea...mare cunoscatoare tare ne-ai mai speriat pe toate!
sagetutza, larisel vad ca sunteti pe aici...nu plecati...ca vreau sa schimbam capitolul.mai avem putin si dam pagina.

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

Filmuletul de 5 ore pe care ni l-a recomandat elefantica in urma cu ceva timp se numeste LAUGH AND LEARN ABOUT CHILDBIRTH. eu l-am luat cu torrent... incercati linkul asta, desi cu un google search sigur gasiti din prima http://www.mininova.org/tor/835353

Vizionare placuta, avem ce invata de acolo!

34+ cu Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
primele poze
Haine pui
poze burtica
toate pozele
ecografie 32 sapt 4D
AMR ....5 SAPTAMANI... NUMAI DUMNEZEU STIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

din cate am vazut in poze,voi sunteti tinere,frumoase si slabe! ... de unde sa dai tu jos alexutzzza 30 kg? ... eu am ajuns in maternitate cu 83 kg , dar cand am reinceput serv (dupa 2 ani) aveam 51 kg ... iar referitor la "reteta" : mamanci ce vrei,cat vrei,important este sa ai timp sa o faci... eu nu aveam niciodata timp...fiul meu avea duracell,iar eu baterii obisnuite noaptea apucam si eu sa pap linistita...

mami de Radu Andrei(30.07.2000) si 32+ www.flickr.com/photos/43575800@N02/?saved=1" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lillyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

din cate am vazut in poze,voi sunteti tinere,frumoase si slabe! ... de unde sa dai tu jos alexutzzza 30 kg? ... eu am ajuns in maternitate cu 83 kg , dar cand am reinceput serv (dupa 2 ani) aveam 51 kg ... iar referitor la "reteta" : mamanci ce vrei,cat vrei,important este sa ai timp sa o faci... eu nu aveam niciodata timp...fiul meu avea duracell,iar eu baterii obisnuite noaptea apucam si eu sa pap linistita...

am eu de unde sa dau jos 30 kg si mai mult...ii dau si alexutzzza macar vreo 5 sa nu se mai uite dr suspect la ea dau si o ciocolata cu ele numai sa ma scapati de ele.

am si eu o mica problema...imi simt sfarcurile sensibile, ma dor un pic, si nu imi curge nimic din ele...eu de ce nu am colostru sau lichid...si ce e cu sensibilitatea asta?

34+ Luca Alexandru

poze

lucruri bebe

AMR 3+ saptamani..aoleu...

Mergi la inceput