Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (51)
Raspunsuri - Pagina 20
cris_mario spune:
alexutzzza pui totul in oala si nu se topeste nmk...foarte haios sotul la gineco ![]()
eu am luat aproape 10 kg si nu se cunoaste nimic nimic in afara de burtica (care se vede din fata atat)
si interminabiliiii sani ![]()
andre.lina,dar tu nu ai nr de mobil al medicului..ptr k nici knd vei naste e posibil sa nu fie la cabinet,cf atunci nu mai nasti ? ![]()
mamidepuiuti suuper,mai vrei ink un bb....felicitari ptr kg date jos la prima sarcina 
Andreea
26+
-Alexandra Elena si Mario Andrei 16.08.2005
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
alexutzzza spune:
alicredo merci de urarea cu gemenii
, sotzu nici nu vrea sa auda de gemani da io asa am o idee fixa!
cat despre bb stai linistita ca are tot ce ii trebuie 
mamidepuiuti eee nu 30, da cam cat pun sa dau jos.
cristies pe unde umbla?
30+
Yannis
sagetutza spune:
fetelor ma omorati cu "multele" voatsre kg. Eu fac parte din trupa cu greutate.
Asa ca va rog nu va mai plangeti....
Ma bag la capitol nou.
32+
Nicola-Teodora (deocamdata... mai negociem...)
Tanaion spune:
Danasor eu am facut Dexametazona (mie mi-a facut perfuzie) si tot pt caz de nastere prematura vitamina K (injectie).
Alexutzza din gama de care am luat eu nu au decat alb, am gasit insa asta: http://www.ikea.ro/ro/Produse/0/10622/IKEA/LEKSVIK.htm
Si in aceeasi gama am vazut si comoda.
Tana cu Toma (10.11.2001) si
32+ 
mamidepuiuti spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alexutzzza cris.mario ![]() ![]() le desfac complet si pun doar biberoanele in oala sau cu totul? si nu se topesc alea de infiletat si tetinele daca le pun in oala?alicredo la noi e bb nr 1 si planuim 3, in aceeasi idee vroiam si eu sa "investesc" si de aia ma agit sa iau de calitate sa ma tina cat mai mult si daca ne ajuta Dumnezeu sa le fol si bb 2 si daca suntem norocosi si bb3! (Bine u daca nu am avut gemeni acum, asa cum mi-am dorit.visat dintotdeauna) eu inca sper ca bb 2 si 3 vor fi gemeni ![]() 30+ Yannis |

mami de Radu Andrei(30.07.2000) si
32+
www.flickr.com/photos/43575800@N02/?saved=1" target="_blank">poze
cris.dogarel spune:
alicredo, alexutzza, ce-mi place ca sunteti hotarate cu bb2, bb3

. sper sa va tina, ca io mi-am dorit mereu 3 copii, iar dupa ana am zis ca ajunge si stiam toate avantajele de a avea un singur copil si cautam toate dezavantajele de a avea 2![]()
![]()
. mi s-a parut greu tare, d-aia, dar cand ana s-a facut de vreo 3 ani si a devenit "independenta" (gradi, papa, etc) mi-a incoltzit si mie iar speranta ca pot cu 2, nu-s chiar asa de handi ca mamica![]()
. tare mult as fi vrut si eu 2 gemeni acum, sa ating targetul ala de 3, da'...n-a fost sa fie, iar dupa inca doi ani (37 ai mei) si 2 cezariene, nu prea as crede ca mai merge...
mamidepuiuti, bravo tie!! la mine nu a tinut figura cu copilul hiperactiv, desi aveam; mancatul haoic pe mine ma ingrasa. am reusit mai tarziu cu multa disciplina si sala....
Cris,
30+cu
Ema si
Ana(2003)
poze
ratusca_mica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cris_mario gratiana..da scz,sunt cam ametita..nu m-am gandit ..iar cadita o asteptam,ms![]() ..acum am citit si am vazut k ai postat link-ul...foarte frumi ![]() alexutzzza imi pare rau k nu te-a multumit mai nmk in materie de hainute...dar ma bucur ca te-ai hotarat la carut,akm sper sa fie sotul de acord ratusca imi pare sincer rau k ai pierdut inelul..mai era si de logodna..off..lasa k vine Mosu' si poate dk esti cuminte.... larisel...suuper achizitiile,uimesti din ce in ce mai tare cu cumparaturile pe kre le faci....foarte bn organizata...a si am mai vazut un tort delicios si o burtica suuuper frumoasa care ascunde 2 printese ![]() ,inca o data FELICITARI ![]() andre.lina,alexia...sper sa nu scoatem inca majoretele...sa mai stea bebeii akl ![]() cris eu bibe iau ca sa fie....iar sterilizator nu iau,le fierb dar cu cristies ce este??? Andreea 26+ -Alexandra Elena si Mario Andrei 16.08.2005www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze |
Da, clar, abia astept Craciunul!
Ratusca
29+

si o burtica suuuper frumoasa care ascunde 2 printese