Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (51)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

azi e inceput de weeeeeee.....asa ca....va veti tarzi tarziu chiar daca am pus ceasul sa sune sa aveti cafelutza dis de dimineata....glumesc....prost dormit..devreme trezit...

doamneeee cat am de recupertat...e tare greu sa nu intri peste zi...

revin

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

ofe..cata dreptate ai despre sistemul sanitar dar....neuronul meu praf...parca cris.dogarel spunea ca e f greu sa lucrezi cu omul si daca n-o faci cu placere ieseun kk. si eu optez pt varianta sa lasi toate problemele acas si la munca sa fii profesionist asta daca iti pasa de cel de langa tine.

onitzaaaaaaa de ce nu te potolesti???
de robot eu am un philips...care are si balender si masina de tocat. il am de ceva timp dar sunt f multumita.

tanion imi pare atat de rau pt tine si pt toate fetele care se chinuie din greu sa duca sarcina cat mai aproapede termen...mi se pare ca toate plagerile mele sunt un kk pe langa prb voastre...

bubu de acord cu tine...insa daca apar prb parerea mea e ca tre sa ai ceva firfirei la tine....paza buna....

cris felicitari pt bebeina grasunoaica

larisellllllll vei fi o mama minunata...ne uimesti in fiecare zi

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

Citat:
citat din mesajul lui danasor

Si eu m-am confruntat cu starile de lesin si dr mi-a spus ca din cauza lipsei de calciu dar cum nu pot sa iau calciu in sarcina am facut tratament cu magneziu - magnerot. M-am simtit foarte bine dupa tratamentul cu mg, eram mult mai linistita, mai calma.
De la 26 saptamani am inceput sa mergem la control din 2 in 2 saptamani; pana acum am dus sarcina fara nici un tratament in afara de vitamine, dar de miercuri, de cand am schimbat prefixul la 30 sapt, trebuie sa iau 2 no-spa forte si 1 utrogestan/ zi, vb dr "mai bine prevenim decat sa tratam o nastere premmatura", sper sa aiba dreptate
Eu am facut dexametazona, injectii , cica pt maturarea plamanilor bebe, ati facut si voi asa ceva?
ok, mai citesc si revin

30+

eu stiu ca injectia se face in cazurile suspectate de nastere prematura. la tine asa e??

Cris, 30+cu Ema si Ana(2003)
poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andre_lina

hello din schimbul III!

Scriu chinuita intr-o pozitie ciudata, nu vad tastele, doar din inertie...

nu reusesc sa vad pozele lui larisel... si mor de ciuda.

in seara asta, la pipi am constatat pe chilot ceva gelatinos, perfect transparent dar consistent, cantitate relativ mica... m-a pus pe ganduri, caci nu am mai avut asa ceva niciodata... nu e o scurgere normala, e ceva mai solid dar fiind transparent si destul de putin nu intru in panica... totusi marti am programare la doctor si notez sa ii spun si asta

ma bag la un film despre nastere, cel recomandat de elefantica. e super bun, il vad a doua oara... caci se apropie MOMENTUUUUL !!

34+ cu Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
primele poze
Haine pui
poze burtica
toate pozele
ecografie 32 sapt 4D
AMR ....5 SAPTAMANI... NUMAI DUMNEZEU STIE

oaare incepi sa pierzi din dop???? oricum, daca e asa, mai poate dura si 3-4 saptamani pana la the real thing,. abia astept sa vii marti de la dr. sa ne spui

poze

Mergi la inceput

decenuela, saru'mana ca nu ne lasi pe uscat. eu aseara am dormit de la 11 pana azi la 6 premiera absoluta

larisel, nu ma indoiesc de utiliarea completa a ceea ce ai cumparat, desi as vrea sa ne mai lasi si noua ai dreptate ca nu o sa ai timp de gandit/cumparat chestii cu doi bb. nici tu, nici sotzul. eu zic (cred ca am mai zis) ca d-aia ti-au fost date 2 fete deodata, ca POTI, asa esti de organizata si hotarata, ca vei face fata cu brio
nu te gandi asa repede la preclampsie. sun-o e dr eventual pana merrgi la control, dar, cum ziceai si tu, alte simptome nu ai (eu stiu ca asa incepe, cu celelalte simptome si apoi iese la analize). nu mai ai mult, o sa fie bine

alexutzza,si ema avea 1o65 gr. la 27 sapt (= mai slaba ca baiatu', da?, k asa e frumos..). incredibil cat cresc acum pe saptamana macar 500 gr sa fie pe seama ei din cate am luat luna asta
super profi prezentarea de la targ. mie mi se par asa de scumpe, ca nimic nu merita. d-aia m-am speriat in sept si am decis rapid ca merg la vienna. la carucioare e ff important cat e de usor in special la mamici cu ceza (nu ai voie sa ridici mai mult de 3-5 kile in primele 3 luni), asa ca alea de 6 kile sunt ideale, dar rare..

fetelor (mai putin larisel) voi va luatzi sterilizator+ biberoane " sa fie"?? poate sunt eu dar daca alaptam, de ce trebuie? eu am luat un biberon, asa am avut si la Ana (pt. ceai, apa sau lapte muls de la mine si pus in frigider). daca nu o sa fie lapte la tzitzi, o sa iau atunci, desi m-am speriat ce am citit in cartea de alaptat de pe contul comun (8500 ron cheltuieli anuale cu alimentatia artificiala). daca reusesc sa alaptez exclusiv, mi-am scos banii de la nastere

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel
fetelor (mai putin larisel) voi va luatzi sterilizator+ biberoane " sa fie"?? poate sunt eu dar daca alaptam, de ce trebuie? eu am luat un biberon, asa am avut si la Ana (pt. ceai, apa sau lapte muls de la mine si pus in frigider). daca nu o sa fie lapte la tzitzi, o sa iau atunci, desi m-am speriat ce am citit in cartea de alaptat de pe contul comun (8500 ron cheltuieli anuale cu alimentatia artificiala). daca reusesc sa alaptez exclusiv, mi-am scos banii de la nastere

poze

Eu tot asa am de gand. La Andreea luasem doar un biberon iar pompa o primisem de la nasa mea si nu le-am folosit (ceai eu nu i-am dat la mandra). Acum imi recuperez pompa din vecini, bibe gasesc de pe la Andreea, deci mai ramane niste tetine sa iau. Asta doar sa le am in casa, ca nu stii niciodata .... Totusi daca esti tare ma gandesc ca mai bine sa nu le ai deloc asa nu te risti sa pui mana pe biberon imediat ce e o problema.

Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

Buna dimineata fetelor! Va invit la cereale cu iaurt si miere . Nu prea imi plac dar stiu ca sunt bune pr bebe.
Citesc din urma si revin, asta inainte de a ma apuca de ca sambata e zi de curatenie si de rezolvat probleme administrative.
Si azi am mai crescut si noi cu o saptamana.

30+ (Amaris-Stefania)

Mergi la inceput

CRIS.DOGAREL cu siguranta ca imi iau biberoane si sterilizator dar sper sa pot alapta si sa nu le folosesc decat ff tarziu. Oricum trebuie sa le am ca nu stiu daca voi avea lapte suficient de mult sau de consistent ori pe ce perioada. Si atunci, nu vreau cu bebe mic acasa, sa ma agit sa le cumpar. Daca nu le folosesc le tin pt urmatorul bebe sau le donez finei mele sau prietenelor care se pregatesc sa ramana insarcinate.

30+ (Amaris-Stefania)

Mergi la inceput

ANDRE LINA eu zic sa il suni pe doctor sa ii spui ce ai patit. Nu astepta pana marti cand mergi la control.

30+ (Amaris-Stefania)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sagetutza spune:

Neata fetele....
Ce harnicutze ati fost!!!
Nicolcris nu a fost prea tarziu mesajul tau, dar oricum eu nu am avut curent nici azi-noapte. A luat-o sotzul din loc spre Bucuresti cu "adrenalina" la bord. Oricum a zis ca lui asa ii place...
Are timp sa se plimbe sa gaseasca, ca ajunge cu o ora mai devreme...
Larisel fata organizata... Desi cand ma uit ce ai mai facut/cumparat ma apuca groaza ca la mine bate vantul...
Andre_lina si eu cred ca incepi sa pierzi din dop, deci sa te apropii... dar cum s-a mai spus... am citit ca mai dureaza...
va pup pe toate, va urez weekend placut si ma mai bag un pic la somn... revin....

32+ Nicola-Teodora (deocamdata... mai negociem...)

Mergi la inceput