Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (51)
Raspunsuri - Pagina 13
cris_mario spune:
neata si de la noi...mai puturosi astazi,ne-am trezit la 8 ![]()
citesc si revin
Andreea
26+
-Alexandra Elena si Mario Andrei 16.08.2005
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
alexia28 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Andre_lina hello din schimbul III! Scriu chinuita intr-o pozitie ciudata, nu vad tastele, doar din inertie... nu reusesc sa vad pozele lui larisel... si mor de ciuda. in seara asta, la pipi am constatat pe chilot ceva gelatinos, perfect transparent dar consistent, cantitate relativ mica... m-a pus pe ganduri, caci nu am mai avut asa ceva niciodata... nu e o scurgere normala, e ceva mai solid dar fiind transparent si destul de putin nu intru in panica... totusi marti am programare la doctor si notez sa ii spun si asta ma bag la un film despre nastere, cel recomandat de elefantica. e super bun, il vad a doua oara... caci se apropie MOMENTUUUUL !! ![]() ![]() 34+ cu Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!primele poze Haine pui poze burtica toate pozele ecografie 32 sapt 4D AMR ....5 SAPTAMANI... NUMAI DUMNEZEU STIE |
Neata fetele,
Andreea , daca e gelatinos si cu firisoare de sange sau maroniu, este din dopul gelatinos. Eu zic sa-l suni pe dr. Eu am eliminat din dop acum 2 saptamani cand au inceput si contractiile puternice. Tot de atunci dr mi-a zis ca depinde numai de mine daca duc sarcina la termen, trebuie sa stau in pat. Dopul asta cica se poate reface daca totul e ok si are rolul de a-l proteja pe bb. Cu Natalia, am inceput sa pierd din dop cu 2 sapt inainte de nastere.
www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Mamica de
Natalia Maria 20.02.2008 si
30w
prietene DC .
cris_mario spune:
gratiana..da scz,sunt cam ametita..nu m-am gandit
si la mine e la fel...este ambalat
..iar cadita o asteptam,ms
..acum am citit si am vazut k ai postat link-ul...foarte frumi
alexutzzza imi pare rau k nu te-a multumit mai nmk in materie de hainute...dar ma bucur ca te-ai hotarat la carut,akm sper sa fie sotul de acord![]()
ratusca imi pare sincer rau k ai pierdut inelul..mai era si de logodna..off..lasa k vine Mosu' si poate dk esti cuminte....![]()
larisel...suuper achizitiile,uimesti din ce in ce mai tare cu cumparaturile pe kre le faci....foarte bn organizata...a si am mai vazut un tort delicios
si o burtica suuuper frumoasa care ascunde 2 printese 
,inca o data FELICITARI 
andre.lina,alexia...sper sa nu scoatem inca majoretele...sa mai stea bebeii akl
cris eu bibe iau ca sa fie....iar sterilizator nu iau,le fierb![]()
dar cu cristies ce este???
Andreea
26+
cris_mario spune:
eu astazi trebuie sa merg la primarie sa stabilesc ora la kre ma programeaza ptr cununie;apoi il astept pe sot sa termine trb sa mergem la baby expo...si sa mai face niste cumparaturi de prin market ptr cununie.......astazi era zi de smotruiala si la mine,dar nu fac,ptr k de luni,dau perdele jos,fac generala ptr cununie si totodata ptr sarbatori k nu mai fac eu inainte de Craciun generala![]()
Andreea
26+
dandanaG spune:

neataaaaa!
gratiana77 super cadita, imi place f mult
larisel ce multe lucrusoare ai luat tu! cred ca esti aproape gata cu pregatirile,eu tot am impresia ca nu o sa-mi trebuiasca atatea
. cred ca o sa cam umble sotul in baza mea![]()
sau bunicile dupa maruntisuri
am vazut ca ai luat pampers si verde si alb, stii care e diferenta intre ele?
o sa merg la maredi
ms muuuuult
Dana
30+ cu 
Beatrice1982 spune:
cris dogarel........felicitari pentru bebelusha mareeeeeeeee................
doamnea ajuta sa fie bine pana la termen!!!!!!!!!!!!!
larisel...........
asa ma uitam la poze...............
wow felicitari!!!!!!!!!!!!!!!
acu sa intreb si eu...........
pe cadita ai dat multi bani???????????
Poze
Bea
31+ cu
Ivan Matei
Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!
Beatrice1982 spune:
apropo neata!!!!!!!!!!!!!!!!
ma duc sa schimb semnatura...........
Poze
Bea
31+ cu
Ivan Matei
Beatrice1982 spune:
larisel, stii ce nu am vazut la tine.........se ceea ce au zis mai multe fete ca trebuie...slapi de plastic......pt dus....sau tu nu vei avea nevoie, acolo unde nasti?
ai grija la simptome si sper sa fie bine, sa mai stea bebelushele acolo..........
Poze
Bea
32+ cu
Ivan Matei
danyelana spune:
Neatza fetele,
Multumim de cafea Decenuela, prompta ca de obicei.
Inca nu am recuperat tot din urma ca aseara nu am mai intrat decat putin cand ne-am intors de la cumparaturi de papa si nu am apucat sa citesc tot. Sunteti harnicutze tare. 
Sper sa nu ne lasam in week-end si sa ne intreaca iar vecinele. ![]()
Pupici la burtici. 

Acum
30+ cu bb mic si scumpic
Arthur
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
Beatrice1982 spune:
helppppppppppppp!!!!!!!!!!!!!!!!
am downladat si eu atasamentele si nu imi arata decat niste poze, acolo de la catalutza, si cursul de apalptare imi arata decat niste cifre..............si litere..................
ce are?nu are program cu care sa deschida?
nu am adobe?
tre sa instalez?????????????????
da oare unde era linkul ala..........nu mai stiu de la cine....................
plllssssssssssssssss cineva..........ma ajuta si pe mine????????
Poze
Bea
32+ cu
Ivan Matei