Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (51)
Raspunsuri - Pagina 11
Andre_lina spune:
hello din schimbul III!
Scriu chinuita intr-o pozitie ciudata, nu vad tastele, doar din inertie...
nu reusesc sa vad pozele lui larisel... si mor de ciuda.
in seara asta, la pipi am constatat pe chilot ceva gelatinos, perfect transparent dar consistent, cantitate relativ mica... m-a pus pe ganduri, caci nu am mai avut asa ceva niciodata... nu e o scurgere normala, e ceva mai solid dar fiind transparent si destul de putin nu intru in panica... totusi marti am programare la doctor si notez sa ii spun si asta ![]()
ma bag la un film despre nastere, cel recomandat de elefantica. e super bun, il vad a doua oara... caci se apropie MOMENTUUUUL !!

34+ cu
Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
primele poze
Haine pui
poze burtica
toate pozele
ecografie 32 sapt 4D
AMR ....5 SAPTAMANI... NUMAI DUMNEZEU STIE
larisel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alexutzzza Lariseeel! Moama cate lucrushoare frumi ai! Ce-mi plac! si sacii de dormit si saltelele si tot si ce organizata! offff Doamne da cum faci? credit la banca? eu deocamdata fac nma research si liste si imi sta inima.offff. Scump doamna, scump! O sa iau dosaru de bebe sa trec intr-un excel cati bani am dat p analize sa innebunesc de tot ![]() ![]() . Ce le tii tu minte pe toate cu bebe Yannis cu dubla cirsulara care o pandeste pe micutza Ema care si-a pus si ea cordonu, consemne chestii 30+ Yannis |
Pai organizarea asta vine dintr-o lista de 5 pagini pe care nu mai reusesc s-o bifez. Si banii chiar vin de la banca...pt celule stem, nashtere la privat si pregatiri...si chiar si asha de carutz nu prea au ramas, trebuie sa-i scoatem din piatra seaca.
34+
Katya Natalia si
Sofia Alenaodiseea noastra, trusou bbluse, ne pregatim
nepotzeii mei, viatza la tzara, noi2
AMR maxim 4 saptamani
larisel spune:
| citat din mesajul lui alexutzzza larisel m-ai pierdut cu analizele nu ma pricep de fel sa te ajut. Auzi, de unde ai luat si cu cat Waterproof Mattress protector ca vreu si eu! 30+ Yannis |
De la Carrefour (raionul cu produse pt bb-lushi): dimensiuni 60/120 pt patutz - 41ron si 50/70 pt carutz - 20ron, dar pt patutzuri mai vroiam doua de schimb si nu mai aveau, asha ca am comandat si www.bebe-strumf.ro/produse/pe-categorii/accesorii-dormit/pagina/2/" target="_blank">aici cu 32ron+transport.
34+
Katya Natalia si
AMR maxim 4 saptamani
danasor spune:
Si eu m-am confruntat cu starile de lesin si dr mi-a spus ca din cauza lipsei de calciu dar cum nu pot sa iau calciu in sarcina am facut tratament cu magneziu - magnerot. M-am simtit foarte bine dupa tratamentul cu mg, eram mult mai linistita, mai calma.
De la 26 saptamani am inceput sa mergem la control din 2 in 2 saptamani; pana acum am dus sarcina fara nici un tratament in afara de vitamine, dar de miercuri, de cand am schimbat prefixul la 30 sapt, trebuie sa iau 2 no-spa forte si 1 utrogestan/ zi, vb dr "mai bine prevenim decat sa tratam o nastere premmatura", sper sa aiba dreptate 
Eu am facut dexametazona, injectii , cica pt maturarea plamanilor bebe, ati facut si voi asa ceva?
ok, mai citesc si revin
30+ 
larisel spune:
| citat din mesajul lui danasor of Larisel ai mare grija, sper sa nu fie preeclamsie desi de rezolva cu tratament. Imi esti tare draga cu toate pregatirile si cumparaturile pe care le-ai facut, parca ai fi de la o emisiune pentru gravidute, le stii pe toate ; 29+ ![]() |
Pai dupa ce m-am vazut cu lista aia luuunga, m-am apucat de cautat pe net impresii despre produsele mai bune, apoi am sondat piatza pt pretzuri si firme si intr-un final m-am decis si m-am apucat de treaba. Cel putzin informatzii culeg de cand am vazut primul test pozitiv...
34+
Katya Natalia si
AMR maxim 4 saptamani
nicolcris22 spune:
| citat din mesajul lui sagetutza HELPPP!! URGENT!!! pentu fetele din Bucuresti - poate pt nicolcris ca ea a fost. Am nevoie pt sotzul meu de un traseu exact de la gara nord la hotel strauss(pe harta lor scrie cu autobuzele 182 si 282) la a cata statie, sau metrou la fel o descriere cat mai exacta. Sau o varianta de la Militari. pleaseeeee! 31+ Nicola-Teodora (deocamdata... mai negociem...) |
Cam tarziu iti raspund...eu nu am somn la ora asta!
E un pic complicat ca nu e chiar langa gara de nord cum zic ei, si cel mai bine uitati-va pe o harta pe net. Str Levi strauss nr 1. Noi ne-am uitat pe Norc 360.Hotelul este pe niste stradute...mai complicat de gasit. Puteti corela o harta rutiera cu cea de pe norc 360.
30+
ANDREI ....ne mai gandim la al doilea prenume...http://community.webshots.com/user/nicolcris22
danasor spune:
| citat din mesajul lui Andre_lina hello din schimbul III! Scriu chinuita intr-o pozitie ciudata, nu vad tastele, doar din inertie... nu reusesc sa vad pozele lui larisel... si mor de ciuda. in seara asta, la pipi am constatat pe chilot ceva gelatinos, perfect transparent dar consistent, cantitate relativ mica... m-a pus pe ganduri, caci nu am mai avut asa ceva niciodata... nu e o scurgere normala, e ceva mai solid dar fiind transparent si destul de putin nu intru in panica... totusi marti am programare la doctor si notez sa ii spun si asta ma bag la un film despre nastere, cel recomandat de elefantica. e super bun, il vad a doua oara... caci se apropie MOMENTUUUUL !! ![]() ![]() 34+ cu Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!primele poze Haine pui poze burtica toate pozele ecografie 32 sapt 4D AMR ....5 SAPTAMANI... NUMAI DUMNEZEU STIE |
Mai bine ai grija, eu zic sa-l suni pe doctor cat de repede poti,nu astepta pana marti in nici un caz, e si un pic rozaliu? sa nu fie dopul gelatinos, nu vreau sa te sperii mai bine sa fii precauta
30+
larisel spune:
andre_lina Poate de vina e netul de nu vezi pozele...
danasor De injectziile alea am auzit...dar tu ai sanse sa nasti prematur, ca doar in cazul asta se fac?
34+
Katya Natalia si
Sofia Alena
odiseea noastra, trusou bbluse, ne pregatim
AMR maxim 4 saptamani
danasor spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui larisel
Pai dupa ce m-am vazut cu lista aia luuunga, m-am apucat de cautat pe net impresii despre produsele mai bune, apoi am sondat piatza pt pretzuri si firme si intr-un final m-am decis si m-am apucat de treaba. Cel putzin informatzii culeg de cand am vazut primul test pozitiv... 34+ Katya Natalia si Sofia Alenaodiseea noastra, trusou bbluse, ne pregatim nepotzeii mei, viatza la tzara, noi2 AMR maxim 4 saptamani |
E foarte bine ce faci, te inteleg foarte bine, cu cele doua iubite ai sa fii foarte ocupata si e bine sa le ai pe toate din inainte pregatite. Eu insa voi cumpara multe dupa ce vine bebe, in functie de necesitati, mai ales ca o am si pe mama la mine care ma va ajuta, ma bazez pe asa
30+
danasor spune:
| citat din mesajul lui larisel danasor De injectziile alea am auzit...dar tu ai sanse sa nasti prematur, ca doar in cazul asta se fac? 34+ Katya Natalia si Sofia Alenaodiseea noastra, trusou bbluse, ne pregatim nepotzeii mei, viatza la tzara, noi2 AMR maxim 4 saptamani |
nu stii cum sunt dotorii astia? fiecare sunt fixati pe anumite chestii , doctorita mea face injectiile astea in caz de...
nu, pana acum a fost binisor, m-am si menajat drept sa spun, am cam pupat patul in ultimul timp.
30+

;