Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *11*
Raspunsuri - Pagina 5

Iulika29 spune:
Mami de chiara trece timpul si ma gandesc ca astept postul cel care dezlåntuie galeria..eu nu vreau så pierd asa ceva pt nimik..si apoi petrecerea
pupåm duuulce mami..
Eu am stat pe afara vreo ora jumate ..si chiar era innorat dar nu a plouat si pe langa asta erau si 10 grade foarte fain..
Liliac stii tu de ce..
Legat de electronica si alte cele påi copilul meu e cel mai expuss..am un sot cu un mare hobby---Electronica..deci nu va insir ce electronice avem in caså dar cred ca vå dati seama despre ce e vb..Si aici spun ca fiecare are pårerea lui eu nu sunt nici pentru nici contra dar ma inscriu pe lista de asteptare a globului de sticlå
slimfitmada bine ai venit si te asteptam så ne spui mai multe despre voi
Manga are musafiri..så stii ca si pitiul meu mai face asa cand e multa lume..de fapt facea ca eu l-am calit
..nu mai zice nik..
Fetelor dar cartile de povesti se pun?? ca eu am citit vreo 2..una pe romaneste si una pe suedezå
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå

Iulika29 spune:
Am uitat så felicit o mami fericitå si norocoaså miha..så iti traiascå copilasii si felicitari Laurei..doamne ce emotionant.am vazut si pozele cu IRis si cretulinul nåzdråvan..frumusei foc..
delia am vazut poazele ..ce frumos ce idee grozavå..vå felicit..sunteti foarte frumosi
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå

moni_iulia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui liliac1 Ioana81 Daca ai sti cat de bine te inteleg, dar nu trebuie sa ne lasam invinse orice-ar fi! Hai, capul sus si ai sa vezi ca toate au rezolvari. Ti-au povestit fetele atat de frumos si de bine situatiile prin care trec incat n-are sens sa pun si eu paie pe foc. Eu mai am si o bucata ploada de 6 ani care este cuprinsa de gelozie fata de zgatia asta mic. Deci...unul urma de foame, celalalt se miorlaie ca vrea atentie. N-are sens sa povestesc acum mai multe...cand o fi cazul vin si io si ma smiorcai la voi, doar asa sa-mi descarc sufletul si stiu ca fetele au intotdeauna o vorba buna. Nici noi nu avem masa de infasat, n-am nici leganatoare, n-am nici sling/wrap, n-am nici macar carucior ![]() ![]() Iuliko Pupam Craciunita ![]() ![]() moni_iulia Soro, acum tre sa scot si TV-ul din camera?? Iti dai seama ca il asez in cel mai sigur loc din pat, cat mai departe de orice "riscuri"...dar chiar asa??? Telefoanele le-am scos din camera, am pus bec chior economic, am scos floricelele ![]() ![]() ![]() Aiduc Frumos flacau mai aveti voi, in frac alb si imbaiat in petale de trandafiri ![]() Lectura...hmmm, Doamne ce de-a planuri si vise de "recuperari" aveam cand am citit cele 2 liniute pe testul de sarcina. Dar, am la activ si eu ceva, asa ca trebuie sa ma laud: citesc in fiecare seara cate-o poveste la prichindei. Se pune?? Sa-l vedeti pe Radu ce nedumerit asculta ![]() Hai va pup ca ma duc sa fac galerie la un screamat! Liliana, ![]() ![]() Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci! D'ale Andrei |
Am si eu aceleasi lipsuri ca si tine(exceptand fash-ul pe care l-am primit pomana de la o verisoara care s-a nascut fix cu un an inaintea lu Todorita dar, si cu 2kg mai putin asa ca ... n-o sa-i mai vina mult. Oricum il uraste ca il obliga sa stea cu mainile rastignite).
Despre tv asa a zis dr. Eu am si tv-ul(ce-i drept nu-i prea dau drumul decat seara) si pc-ul in aceasi camera cu bebe.

Iulia

Romania

Poze

Andrecluj spune:
citat din mesajul lui Iulika29 Mami de chiara ![]() ![]() ![]() |

carinablanca spune:
Ola fetelor,
Nu am reusit sa recuperez inca mai nimic, insa am citat despre proble lui Andre cj si vreau sa iti spun ca am avut si eu o situatie asemanatoare si am fost super stresata pentru ca am citit pe net evident dediferite prostii, insa vreau sa spun ca desi aceasta calcifiere si lichid putin totul a fost ok. Bebelina mea a avut intradevar doar 2,900, dar nu e chiar asa de putin la 38 sapt si 5 zile.
Daca medicul decide nastere mai rapida cred ca ar fi mai bine ca oricum placenta fiind calcifiata copilul nu se va mai hrani asa de bine. Depinde insa si de gradul de calcifiere.
Nu te stresa ca si asta afecteaza negativ, capul sus ca mai e putin si o sa vezi ca totul va fi bine. de scumpete de
Maria (31.08.2009)
POZE

Andrecluj spune:
citat din mesajul lui carinablancaNu am reusit sa recuperez inca mai nimic, insa am citat despre proble lui Andre cj si vreau sa iti spun ca am avut si eu o situatie asemanatoare si am fost super stresata pentru ca am citit pe net evident dediferite prostii, insa vreau sa spun ca desi aceasta calcifiere si lichid putin totul a fost ok. Bebelina mea a avut intradevar doar 2,900, dar nu e chiar asa de putin la 38 sapt si 5 zile.Daca medicul decide nastere mai rapida cred ca ar fi mai bine ca oricum placenta fiind calcifiata copilul nu se va mai hrani asa de bine. Depinde insa si de gradul de calcifiere.Nu te stresa ca si asta afecteaza negativ, capul sus ca mai e putin si o sa vezi ca totul va fi bine. ![]() |

crocodana spune:
seara buna fetele ,
bineintes ca iar am de recuperat, azi noapte Ama a adormit profund la 4 30, nu a plans nu nimic...doar ca nu avea ea chef de somn..
legat de colajul cu puii nostri..am primit pe mail doar 3 fotografii, am adaugat-o pe Ama si am realizat imaginea aceasta... daca as avea mai multe poze cred ca ar iesi ceva mai frumos...si nu ar fi publica..doar pentru sufletele noastre, pentru ca avem din plin cu ce sa ne mandrim...
sper sa revin! ,
de
Amalia cuminte si papacioasa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!

carinablanca spune:
Alex 25 si noi avem alimentatie mixta si conform recomandarilor pediatrului nu dam nimic fata de lapte praf. Cica este suficient si nu se deshidrateaza. de scumpete de
Maria (31.08.2009)
POZE

Roxxy80 spune:
Salutare!
Am intrat sa va salut si sa va pun cateva poze recente cu puii mei:
http://picasaweb.google.com/roxanavelcea/CopiiiMeiDragi?feat=directlink

Lullaby_2009 spune:
Ola,
Azi am stat vreo 4 ore afara si a fost super. Acum Alex sta cuminte si se uita la carusel (am un carusel mecanic ce trebuie intors la fiecare cateva secunde, asa ca oricum trebuie sa stam in zona) ... ma rog a stat cuminte pret de cateva secunde, dar tot e ceva.
Inca nu imi vine sa cred ce cuminte sta el afara, parca nu-l recunosc, nu vreau sa-l laud prea tare ca apoi cine stie ...
Nela, ti-am admirat pozele, superbe, am "poftit" la vacantele voastre, minunate.
Delia ce cununie frumoasa ati avut si ce inspirati ati fost, stii ca te admir mult, iar in costumul popular esti tare dulce.
Am vazut si eu un baiat cu ochii mari si negri, flacau mandru de Ioana. Tare iti seamana, sa va traiasca!
Iulika am citit de doua ori sa fiu sigura ca am inteles miscarea facuta de Bruceulica. Super tare.
Santorini multumesc pentru sfat, o sa incerc si Galafor daca nu merge Galactogilul, apropo de asta, citisem undeva ca medicamentele cu efect placebo mai scumpe au avut rezultate mai bune decat cele cu pret mai mic.
Inca nu am reusit sa vad poze frumoase de la botez despre care v-am auzit povestind.
Nu mai stiu ce vroiam sa spun ca am citi un pic pe sarite si acum scriu din amintiri .
Va pupam si va doresc weeek-end placut!
mami fericita de Alex