Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *11*
Raspunsuri - Pagina 6
madalina84 spune:
Buna seara
Am uitat sa multumesc fetelor care mi-ar raspuns la intrebari dar o fac acum si le multumesc si celor care mi-au admirat printu
Luto mama,pai eu am vreo 7 ani in urma ta,nu vreau sa stiu cum o sa arat la 32 de ani,asa ca nu ma lauda prea mult si nu sti tu vorba aia la fata papusa si.....,pe sub bluza nu se vede ca am tzitzi lasati si moi
asa ca nu mai fi supi degeaba ca arati foarte bine
IOANA si toate fetele care se lovesc de probleme mai mari sau mai mici,capu sus si pas inainte,toate trec,ni se par asa de grele dar apoi nu o sa ni le mai aducem aminte

ANDRECJ sper ca totul o sa fie bine si printesica ta o sa fie o puternica si sanatoasa
Am vazut poze de la botezul lui erik,am vazut pereche adormita de Roxxy si poze de cununie ale lui Delia
Eheee,acu sa ma laud ca am ajuns sa ma vopsesc,l-am lasat pe tataie cu piticu,mi-am schimbat culoarea,m-am facut o scortisoara,ceva foarte aproape de culoarea mea naturala![]()
Fetelor eu de o sap
t
si ceva,visez ca nu ajung la botez,ca ba nu sunt machiata,ba aranjata la par,ca nu imi vin invitati sau ca nu am tot ce trebuie

,am innebunit nu-i asa?
Pup dulcic toti copii si toate mamicutele

D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
Ioanna81 spune:
helooo.... sunt cuca p-aci???
cred ca a dat Dumnezeu si mi-a adormit copilul... extraordinar de agitat a fost azi... nu cred ca a dormit 3 ore toata ziua! sper sa nu fie si maine la fel ca nu stiu ce ma fac!
Ioana
de Carol Ioan
Pataniile noastre 
carinablanca spune:
Alex, am vazut ca in cap anterior ai intrebat de fontanela si sa stii ca si la noi e exact asa. Ma speriai si eu acum vreo 2 saptamani cand am vazut. dar am dat niste cautari detaliate pe net si am aflat ca e ceva normal. asa ca nu te ingrijora ca e ok.
Fetelor, daca gasiti ceva costumase de Craciun pe ceva site-uri anuntati-ma si pe mine ca eu tot caut si nu gasesc nimic. Am vazut pe site-uri din stratinatate super, dar nu livreaza in ro. 
de scumpete de
Maria (31.08.2009)
POZE 

carinablanca spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miany75 Buna ,mamici! Sunt o mamica de nov-dec,teoretic ...dar practic ma incadrez aici la voi...am nascut prematur pe 2 oct..Am o problema : piticul meu e constipat de cateva zile ...noi papam combinat : tzitzi si lapte praf (Nan1)... Am mai avut probleme si saptamana trecuta si s-au rezolvat o data cu termometru ,alta data cu jumatate supozitor glicerina ... Voi va confruntati cu asta ? cum rezolvati problema? P.s dr.pediatru mi-a zis sa-i dau Debridat de 3 ori pe zi 1 ml..dar parca nu m-as baga pe medicamente.. ms anticipat de raspunsuri ![]() miany fericita mami de DAVID ANDREI |
La noi s-a rezolvat cu cateva supozitoare de glicerina. O data la 3-4 zile am folosit ca sa faca kk si dupa 6 sapt nu a mai fost nevoie deloc. Alimentatia e identica cu cea a puiutului tau.

de scumpete de
Maria (31.08.2009)POZE

madalina84 spune:
fetele am gasit magazin online cu costumase de craciun,comanda se da prin email,a dat o prietena de-a mea si a zis ca i-au raspuns si ii vine comanda pe 4 dec.am lasat si eu email,astept rasp pana luni cand vine sora-mea si daca nu primesc o trimit in buc la mall vitan,plaza sau in dorobanti sa-mi ia un costumas de ren ca mor de el![]()
anunt ca sunt destul de piperate preturile![]()
http://bebeshop.wordpress.com/craciun/
D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
miany75 spune:
| citat din mesajul lui carinablanca La noi s-a rezolvat cu cateva supozitoare de glicerina. O data la 3-4 zile am folosit ca sa faca kk si dupa 6 sapt nu a mai fost nevoie deloc. Alimentatia e identica cu cea a puiutului tau. ![]() de scumpete de Maria (31.08.2009)POZE ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
multumesc mult de raspuns ...sa inteleg ca dupa 6 saptamani de viata sau cum ?! scz-ma sunt cam chiauna de somn...

NelaM spune:
| citat din mesajul lui selen80 Nela multumim ca ti-ai rupt din timpul de somn sa ne pui poze, dar uite ca "ceva" nu vrea sa ne lase sa ne ofticam |
Neata fetelor!
Ofof, asa ceva, sa nu se vada ele pozele... no ce sa zic, eu am incercat, poate mai incercam si alta data. Mi-as fi dorit sa sheruiesc cu voi momente frumoase ale familiei mele mici, dar daca nu se poate, nu se poate... Poate ca e mai bine asa, nici prin cap nu mi-ar trece sa oftic asa fete de gasca! Am si scos pozele de pe public, sunt momente pretioase pentru mine si sot si as vrea sa ramana acolo unde le este locul, intre prieteni.

Felicitari pentru cartile citite, uite ca se poate. Daca as petrece mai putin timp cu forumeala poate as avea si timp mai mult de o carte.
Monique si Lulaby, va multumesc pentru aprecierile la adresa pozelor!

Nela, mamica de
Ana nazdravana (19.09.09)
NelaM spune:
| citat din mesajul lui crocodana seara buna fetele ,bineintes ca iar am de recuperat, azi noapte Ama a adormit profund la 4 30, nu a plans nu nimic...doar ca nu avea ea chef de somn.. legat de colajul cu puii nostri..am primit pe mail doar 3 fotografii, am adaugat-o pe Ama si am realizat imaginea aceasta... daca as avea mai multe poze cred ca ar iesi ceva mai frumos...si nu ar fi publica..doar pentru sufletele noastre, pentru ca avem din plin cu ce sa ne mandrim... sper sa revin! ![]() , de Amalia cuminte si papacioasaMaestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor! |
Dana, multumim ca te ocupi de asta, mie mi s-a parut o idee reusita, m-am uitat si la imagine si rezultatul este foarte reusit.
O sa iti trimit si eu cu Ana, insa nu am reusit sa ma decid asupra unei poze.
Nela, mamica de
NelaM spune:
Roxxy, ti-am vazut copilasii, asa frumosi sunt, sa iti traiasca! Si poza aceea cu cel mic, cu castile acelea mari, a fost foarte reusita.
Ana a ragusit, nu stiu cum a reusit performanta, cred ca de la chiuiturile ce le trage...
Nici nu stiu daca sa ma ingrijorez sau nu, parca e un pui rebegit cand plange, mi se rupe inima.
Va doresc un weekend minunat, cu mult soare!
Ne-auzim saptamana viitoare!
Nela, mamica de
liliac1 spune:
Buna dimineata fetele mele!
Azi, zi mare pentru noi, asa ca toaaaata noaptea m-am straduit sa fac bunatati sa am ce sa intind azi pe masa ca doar o data-n viata face ficiorash al meu o lunita!.
Asa ca ei lansez invitatiile de dimineata ca sa fie "timp" pentru toata lumea:

toate pe alese!
Danangie Sa fie sanatos si Mattia, sa va bucurati de el, sa creasca mare si sa va faca mandri de el.
Si pentru ca stiu ca esti "necajita" cu 2 mititei, iaca am pus eu la copt mai mult, am luat si suculete din belsug... da' vino sa intretii atmosfera la fete cat ma duc io sa caut 

ca sa bagam si-un 

Liliana,
Andra-Maria (29.09.2003) &
Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei

,