Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *11*

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

nela cu intarziere, sa traiasca Ana Margelata. sa se faca mare si cuminte si sa va aduca numai bucurii.

Andre cum esti mami? acum am citit ingrijorarea ta. sper ca totul ok. abia sunt la pagina 6 capitolul trecut.

MangaGirl MAMI DE AIDAN GABRIEL, BB SCUMP SI CARLIONTZ - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirlAndre cum esti mami? acum am citit ingrijorarea ta. sper ca totul ok. abia sunt la pagina 6 capitolul trecut.
Esti o scumpa, multumesc de intrebare. Nu ma laud si atunci tac. Astept TNS de duminica si apoi vedem. Sper sa fie bine, numai ca m-am saturat de toanele mele, asa ca inchid gurita si astept. Dar va citesc si va pup continuu 37+ Chiara Ada

Mergi la inceput

luci 1 an...wow...sunteti veterani, de acu'. pup fata s pe Gogo. cand vine netu'?

Raluca sper informatiile despre vaccinul ROR. acum am intrat in panica. pe mine m-au vaccinat pentru pojar cand ma iesit din maternitate pentru ca nu aveam anticorpi si s-au gandit ca dk mai fac vreun copchil si intru in contact cu cineva cu pojar, e grav. oare toate chestiile astea nocive sunt valabile si pentru adulti?

claudia cojitele alea nu sunt cradle cap? ai incercat cu sampon pentru asta? ca daca nu se umple toata. mie mi-a trimis mama alifie cu acid salicilic facuta de ea si deja e mai ok. i-am dat de 2 ori. eu
inca nu am piepten des sau perie, asa ca nu-l prea decojesc.

mai ciesc si revin.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl
Andre cum esti mami? acum am citit ingrijorarea ta. sper ca totul ok. abia sunt la pagina 6 capitolul trecut.

Esti o scumpa, multumesc de intrebare. Nu ma laud si atunci tac. Astept TNS de duminica si apoi vedem. Sper sa fie bine, numai ca m-am saturat de toanele mele, asa ca inchid gurita si astept. Dar va citesc si va pup continuu

37+ Chiara Ada

toane? aveam si io d'alea. de la hormoni, dragutza. zi-i si tu asa si vezi ca trece. tin pumnii pe duminica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimfitmada spune:

Va multumesc pt intampinare.
ralucapaun multumim pentru ca ne-ai mai destins.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirltoane? aveam si io d'alea. de la hormoni, dragutza. zi-i si tu asa si vezi ca trece. tin pumnii pe duminica.
37+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

va trimit si eu www.wonderhowto.com/wonderment/two-girls-one-bike-watch-this-and-weep-all-bmx-ers-0113588/" target="_blank">o idee de sport

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov 2009) poze de azi de ieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

ne-am intors din parc... Doamne ce apus frumods a fost!! de mult nu am mai vazut asa

Ioana de Carol Ioan

Pataniile noastre

Mergi la inceput

mada, ma bucur ca esti bine. eu l-am pus pe aidan in scoica pentru ca nu aveam landou. acum l-am luat cu imprumut de la aceeasi mamica de unde ma luat si scoica. si zici ca Irinel vorbeste cu un servetel?

Miha felicitari pentru Laura. ai niste copii extrem de frumosi si ochiosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:

Iulika, ce nazdravan ai tu acolo, auzi la el, sa se intoarca singur-singurel si sa-i dea palpitatii lui mami

Ei, ia uite ce baietel ochios are Ioana . Pupam ochisorii mari si negri

Madalina, bine ai revenit . Ce face printisorul iubit? Pune niste pozici sa ne delectam

Liliac, ai fost totala cu descrierea sanilr . Si eu sunt in aceeasi oala cu tine, am plecat de la marimea 34B si am ajuns la uluitoarea marime 36B . Si am aprox aceeasi inaltime ca si tine, deci aceleasi probleme de stat cocosata la alptat. Eu inca mai folosesc perna de alptat, aia in forma de potcoava. Si alaptez si in pozitia culcat, asa usor inclinata peste bb, dar nu-ti fa griji ca nu ai cum sa te lasi peste copil .

Dana, ce fetita cuminte ai , te lasa sa faci mancare....wow! La mine daca nu gatesc joia si duminica, cand e sotul liber, ma trezesc mancand biscuiti si chipsuri toata ziua. Ma mai si mir ca nu reusesc sa-mi revin la formele dinainte .

Mai fetelor, mi-ati dat de lucru cu pozele de la cununia civila. Am reusit sa scanez 2, ca nu am in format electronic, sper sa se vada oarecum bine ca sunt facute acum 9 ani (ce repede a trecut timpul!). Uitati aici
Multumim inca o data pt aprecieri

inca sunt la recuperari

Mamy de Sofia scumpa, 20 sept 2009

pozici Sofia
photos

Mergi la inceput