Fulgusori (168)-Felicitari Zuza_zuzi,Jay&Monica9!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Fetelor, am o insomnieeeee Am zis ca decat sa stau cu ochii pe pereti mai bine intru pe DC
Am actualizat si semnatura.

Dankutza apropo de masuratorile astea Fata mea mereu a fost cu cateva zile- 1 saptamana inaite ...si acum la 38 de saptamani e in urma cu 4 zile. Ca si greutate estimata, la 36 sapt avea 2800g iar acum 3090g. Dr a zis ca e ok...stie ca ma stresez. Acu' cica sa vin peste 10 zile. Ma gandesc obsesiv sa nu se intample ceva cu puiul meu...daca nu mai ia in greutate...daca ramane in urma. Offff
Dana.n, Krelia ma bucur mult sa va 'vad'.

Alexa cum sa va uitam? Te asteptam aici oricand simti nevoia sa te descarci, sa 'vorbesti' cu noi. Mereu ma gandesc la tine.

Floricik 38+ Maria Ema
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Cu toate ca eram sigura ca va veti gandi la noi, tot m-au emotionat tare mult urarile voastre.
Va multumim mult.Am avut o zi tare frumoasa,desi extenuanta pentru mine.A fost casa plina mereu,cam de cand ne-am trezit si pana seara.Azi am luat-o de la capat.Stefania a fost in culmea fericirii ,anul acesta a realizat cel mai bine ce se intampla ,ca este ziua ei .
Pupici speciali pentru Ramonika ,Raluca, Andre, Floricik, Monis, Miany ,My lady, Simonette, Lumi, Laurairina, Lidia, Ancutza,DianaR, Simina, RamonaC, Doris, Arcadia,Crissa ,Dana_n si mii de scuze daca am omis pe cineva.

Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si 38+Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Lumi ma bucur mult ca ti-a iesit linkul de la semnatura.In poza cea noua printesa e tare dolofana ,frumoasa nu mai zic...
Lavinia si de la noi pentru voi multi pupici speciali
Edelya imi pare rau ca ati avut acea experienta urata din primele zile de viata dar bine ca sunteti acasa acum,sanatosi.Sper sa fie ok si manuta.
Mariaandreai ma bucur ca ai venit cu multe vesti bune de la medic.Bravo!
Raluca bravo ca te descurci atat de bine cu bebe Remus.
Andreea, Ramonika si Laura imi place ca povestiti despre inceputurile odiseii .
Ramonika chiar nu stiu cum as proceda daca as fi in situatia ta.Conteaza cel mai mult cine este acel medic pe mana caruia te-ar lasa si cat ar fi de dispus sa vina urgent la maternitate daca este cazul sa te opereze.Sper sa iei cea mai buna decizie.Eu am nascut la 38s si 2 z si a foat perfecta Stefi,si mare si mancacioasa. Neonatoloaga mi-a zis ca se vede ca s-a nascut mai repede dar chiar nu imi explic de ce si era prea ciufuta ca sa o intreb .
Oricum,clar e ca nu sunt riscuri majore sa nasti la 38 s implinite.
Floricik nu e regula cu laptele,vine mai repede daca pui copilul mai repede la san.Nu stiu daca are vreo importanta ca au curs aproape toata sarcina .
Felicitari pt vestile bune de la echo,nici sa nu te gandesti ca este ceva in neregula cu papusica ta.
Simonette bravo ca ai vesti bune,chiar daca ai trecut printr-un control dureros.
Betty ii doresc sanatate multa lui Mario ,sper din suflet sa rezolvati problema aceasta.
Diana chiar nu trebuie sa iti ceri scuze ,mie mi se pare imposibil sa ai bb mic si inca doi copiluti mici + grija de casa...no way , e prea mult pt mine,nu as putea.
Ancutza ma bucue ca e asa de linistita acum Sabinuta.
Ramo bravo,ma bucur ca ati gasit remediul potrivit impotriva colicilor
Andrutza bine ati venit acasa si bafta la alaptat ,sunt convinsa ca veti reusi.Te astetam cu pozici si povestea lui Daniel.
Arcadia sa ne tii la curent cu vestile bune ,tinem pumnii si ne gandim la voi.Hai afara din butoi te rog,chiar nu e cazaul,de fapt e interzis accesul.
Dienutze te admir ca ai puterea sa te amuzi acum ca ai umblat in fundul gol pe holul spitalului ,cred ca ai fost tare stanjenita. si vrem poze
Ramo stai linistita draga noastra,tu nu ai cum sa superi pe cineva
Dana ,ma bucur ca va acomodati si nu va chinuie colicii prea tare.Poate ne spui si noua ce substanta activa are Levaxul.
Miany eu stiam ca Saab si Espumisan sunt pe baza de simeticona,de Infacol nu stiu,dar posibil sa fie alta concentratie.Chiar cum se administreaza Infacolul de fapt?
Andre tin pumnii maine
Dankutza eu nu stiam nimic de testele astea,nici nu stiu exact ce afectiuni sunt acelea,poate voi citi despre ele.Esti tare draguta cu burtica de 36 s si sagetatorul mic un scump.
Krelia ma bucur ca iti faci vreme sa mai scrii
Lauradi te pupam si pe tine si pe Michelle.

Felicitari Monica9!!!Bun venit pe lume Sophia!!!Sa fii sanatoasa si fericita toata viata!Refacere rapida mami si te asteptam mai des la noi cand va mai acomodati un pic.

Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si 38+Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui floricik
Dankutza apropo de masuratorile astea Fata mea mereu a fost cu cateva zile- 1 saptamana inaite ...si acum la 38 de saptamani e in urma cu 4 zile. Ca si greutate estimata, la 36 sapt avea 2800g iar acum 3090g. Dr a zis ca e ok...stie ca ma stresez. Acu' cica sa vin peste 10 zile. Ma gandesc obsesiv sa nu se intample ceva cu puiul meu...daca nu mai ia in greutate...daca ramane in urma. Offff

Nu te mai ingrijora! SI la tine e foarte bine cum e si la mine. E inca sunt "suparata" pe mine ca m-a mancat in sa ma duc sa mai fac o eco. Majoritatea doctorilor recomanda ultima eco la 32-33 de spatamani si apoi sa te pui pe asteptat. Pai nu era mai bine sa nu ma duc sa mai fac una. Eram si eu linistita la cap.
Eu cred, cu tarie, ca bebelusul fiind mare nu mai poate fi masurat cum trebuie. Lichidul se imputineaza si bebe nu mai pluteste cum trebuie.
Mie mi-a spus la 35sapt si 2 zile ca are 2224g. Asa ca tu stai bine fata de mine.
Eu vad ca burtica creste pe ce zi ce trece. AM citit ca acum ia vreo 28g pe zi. De ce sa ne facem griji? Nu toti copii se nasc la 3000-3500g. SUnt unii care depasesc 4kg si altii care nu depasesc 3kg. Dar tot copii nascuti sanatosi se numesc. Nu inseamna neaparat ca daca ai face o fetita de peste 4 kg ar trebui, neaparat sa fie sanatoasa.
Pe mine nu ma deranjeaza ca am o "pisica". E mai usor pt mine sa nasc.
Gandeste pozitiv, nu te mai stresa. Nu ii face bine lui bebe. SI in afara de asta, ce ai putea tu sa faci? A trecut de 3kg e foarte bine. A mea se pare ca nu va ajunge la 3kg, va fi pe la 2800-2900g.
Eu ma rog la Dumnezeu sa ajung la termen. Pana atunci, mai are timp sa mai creasca. Sper sa mai ia vreo 500g pana atunci.

36+ moi si Cezara Maria
AMR 3+ saptamani pana la intalnirea cu Baby Boom.

Poze recente, la 36 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Noutati:Isabella Karina s-a nascut cu 3.496 kg, 52 cm, apgar 9-10,mami Jay nu s-a rupt ,nu s-a taiat,a avut un travaliu de vineri ora 5,00 pana sambata ora 14,10 (ora lor),singurele probleme au fost cu coagularea dar acum e stabila,au servit primul colostru,iar bebe Isa e o frumoasa,

Din cand in cand este bine sa te opresti din urmarirea fericirii si sa te multumesti sa fi fericit – Guillaume Apoillnaire

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091
dankutza,ai o burtica foarte frumoasa si rotunda...si esti o mami foarte cocheta

Multumesc. Esti o draguta.
Cand m-a vazut sotul prima data in salopeta asta, stii ce mi-a spus? Ca arat ca Yogi Bear Am stat eu si m-am gandit nitel si i-am spus ca din cunostiintele mele, Yogi nu poarta salopetica. La care el imi raspunde. "Da, nu poarta. Ma refeream ca arati ca un urs mare in salopeta maro roscat."
Initial m-am suparat pe el, dar nu a vrut sa ma jigneasca. Stiu sigur. Noi avem o fixatie cu ursii. Cand imi facea curtea (fost-ai lele cat ai fost) Mi-a luat un urs panda imens de ocupa un fotoliu sigur. Ursul are un pui in brate. Adica, e o ursoaica. De atunci ma vedea cu un pui in brate.
Anul, asta a mai aparut cu un urs mare acasa pt Cezarica, tot peste un metru, dar mai usor "ca sa il poata tari prin casa" (conform spuselor lui). Cand s-a intors de la Berlin saptamana trecuta i-a mai adus un ursulet. Unul de vreo 25 cm ca sa poata sa doarma printesa cu el in pat. E tare dragut ursuletul. Arata ca un pui de urs adevarat. SI mai avem o gramada de alti ursuleti de diferite dimensiuni.

36+ moi si Cezara Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Neatza!

Felicitari mamicilor noi!Pupaceala din partea noastra!Raresh al meu se incapataneaza sa nu doarma intre orele 00-03...si ne termina pe amandoi...

Ieri cu toate restrictiile medicului l-am scos afara...si ne-am plimbat cu masina...am constatat ca ii place tare mult, pentru ca a adormit instantaneu!

Shtephy,Monis, RamoC, Ramonik,Miany,Ramo, Dankutza,Dienutze, Raluci,Lumi, Laurairina ,Ancutza, Ionelamaria, Andre, Simina, Simonette,Camy, Kreliutza Etc....pupici si imbratisari multe de la noi!

Am pregatit ....asa ca, daca aveti timp...join me! Pana nu se trezeste Raresh...ca dupa aia nu mai am vreme!

Lavi, cea mai fericita mami de Rares Cristian Blaga
RARES SPItAL

Poze
poze rares 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui RamonaCopot
Simo draga. Infacolul ala chiar da roade, numai ca eu inca nu sunt obisnuita cu el si uit sa u-l dau inainte de fiecare masa. Oare daca il dau imediat dupa, sau in timpul mesei nu si-o mai face efectul???

NU. NU NU
Se da cu 30 min innainte de masa , daca nu ai cum ca nu stii cand al apuca foamea, il dai cand incepe sa planga , il mai lasi 5 min si apoi tzitzi

fericita poze Maya Andreea
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui laviniablaga
Ieri cu toate restrictiile medicului l-am scos afara...si ne-am plimbat cu masina...am constatat ca ii place tare mult, pentru ca a adormit instantaneu!

Shtephy,Monis, RamoC, Ramonik,Miany,Ramo, Dankutza,Dienutze, Raluci,Lumi, Laurairina ,Ancutza, Ionelamaria, Andre, Simina, Simonette,Camy, Kreliutza Etc....pupici si imbratisari multe de la noi!

Pupici si din partea mea.

Acum ca ai mentionat plimabatul cu masina, mi-am adus aminte ca asta este cel mai bun somnifer si pt nepotelul meu. De cand era mic de tot, cand parintii mai aveau putin si cedau nervos, il imbracau si se plimbau cu masina. Inca si acum merge. Dupa un sfert de ora in masina, gata, doarme Zbuciumix. Este kaput destul de mult timp. Apoi vin cu masina acasa, il scot incet din masina, fara zgomot si mai doarme nitel in patutul lui.
Asa ca mai apeleza la metoda asta.

36+ moi si Cezara Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa13 spune:

Neatza,

am intrat sa o incurajez pe andre care azi e la monitorizare curaj andre, o sa fie bine
o sa vezi ca o sa fie bine chiar daca vine azi bebe sau mai rezista 1-2 saptamani

36 +

Mergi la inceput