Fulgusori (168)-Felicitari Zuza_zuzi,Jay&Monica9!
Raspunsuri - Pagina 18
crissa13 spune:
lavinia felicitari pt plimbarica, sper sa isi faca cat mai repede bebe rares program de somn si noaptea 
dankutza, si eu am o salopeta iar nepoata mea cand m-a vazut cu ea a zic ca parca sunt un iepure mare, a mea fiind deschisa la culoare, este crem. iar sotul meu acum a trecut de la alintul de soricica, cum imi spunea de la inceputul relatiei la alintul de urs
, o sa facem gradina zoologica.
anidaz multumim de vesti
.
36 + 
simonette spune:
Buna dimineatza!
Lavi, cafeaua e la fel de buna ca inainte
Multumim....

Ramona am mai trimis aseara un mesaj dar azi nu l-am vazut
Din experienta mea cu picaturile impotriva colicilor: La Luca fiind hranit cu formula, ii puneam picaturile in laptic la recomandarea pediatrului. La Iannis ii dadeam inainte de tzitzi dar daca uitam ii dadeam si dupa aceea..... ideea este ca odata ajunse in stomacel picaturile distrug bulele existente.....spumitza laptelui! Si asta am facut-o tot la indemnul pediatrei, deci cam asta din experientza mea! Nu pot sa jur acuma ca e indicat! Stiu ca cel mai bine este inainte......
Noi la servici....... inca cateva zile si gata![]()
mami de
Luca Anthony si de
Yannis-Cristian si
in
36+
cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
AMR 3+!!!!!
My_Lady0091 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dankutza [br Multumesc. Esti o draguta. Cand m-a vazut sotul prima data in salopeta asta, stii ce mi-a spus? Ca arat ca Yogi Bear Am stat eu si m-am gandit nitel si i-am spus ca din cunostiintele mele, Yogi nu poarta salopetica. La care el imi raspunde. "Da, nu poarta. Ma refeream ca arati ca un urs mare in salopeta maro roscat." 36+ moi si Cezara MariaAMR 3+ saptamani pana la intalnirea cu Baby Boom. Poze recente, la 36 de saptamani |
..de ce m-as supara cand chiar asa arat?

37+A.M.R. 3-
D.P.N.=8 dec.09
www.onetruemedia.com/shared?p=9ad5ae9b3ca4bc15b58524&skin_id=601" target="_blank">wedding day

Ramonika spune:
neata burtici si mamici ![]()
lavi - multam de cafeluta. 
mergeti la vot azi? ![]()
Ramonika
si Vladutz
My_Lady0091 spune:
abia m-am intors de la ,,VOT,,
...am fost cu sebastian...sotul meu,el a plecat la serviciu ca intra la paza sectie votare si vine tocmai maine dimineatza acasa...dupa ce se predau voturile....

as fi vrut sa merg si eu...mi-e dor de vremurile alea cand eram si eu pe metereze...cum e si el...cu dotarile aferente...la sectia de votare...si ajungeam acasa uneori si dupa 25 de ore,rupta de oboseala,foame si frig....plus nervi cauzati de unii votanti ,,ticalosi,,...fie ei cetateni de rand sau ,,,autoritati locale,,![]()
![]()
au fac azi salata de vinete...acu am scos vinetele de la congelator...si cred ca si clatite...sa vad daca mai am chef...
aseara m-am confruntat cu o situatie ciudata cu burtica mea...simteam peste tot in ea niste intepaturi...asa ca de ace,si dureri surde in zona pelviana..situatie care s-a repetat de cateva ori la distante neregulate una de alta...apoi vreau sa va mai zic ca de alalta ieri ma dor si mai tare oasele de la bazin...adica simt o durere mare cand ma misc..cand ma dau jos din pat, cand ma intorc pe o parte sau pe alta..si cand ma bag in cada ma sprijin cu mainile de perete sau cada...simt asa ca ma desfac...ca in ALIENS...
CE O INSEMNA??
!!!???

37+
A.M.R. 3-
D.P.N.=8 dec.09
www.onetruemedia.com/shared?p=9ad5ae9b3ca4bc15b58524&skin_id=601" target="_blank">wedding day

dankutza spune:
| citat din mesajul lui My_Lady0091 aseara m-am confruntat cu o situatie ciudata cu burtica mea...simteam peste tot in ea niste intepaturi...asa ca de ace,si dureri surde in zona pelviana..situatie care s-a repetat de cateva ori la distante neregulate una de alta...apoi vreau sa va mai zic ca de alalta ieri ma dor si mai tare oasele de la bazin...adica simt o durere mare cand ma misc..cand ma dau jos din pat, cand ma intorc pe o parte sau pe alta..si cand ma bag in cada ma sprijin cu mainile de perete sau cada...simt asa ca ma desfac...ca in ALIENS... ![]() CE O INSEMNA?? !!!??? |
Inseamna ca se apropie momentul cel mare.
Oasele bazinului te dor si ai senzatia ca se desfac pentru ca se pregatesc de nastere. Ai intrat pe ultima suta de metri.
Ti-a coborat burtica? Daca nu, zilele astea sigur o sa coboare. Nu cred ca ajungi pana pe pe 8 dec. O sa nasti pe 28 nov de ziua mea.
Adica mai ai o saptamana. Trebuie sa fim acum cu
pe tine ca sa ne agitam cu
. 
36+ moi si
Cezara MariaAMR 3+ saptamani pana la intalnirea cu Baby Boom.
Poze recente, la 36 de saptamani
Ancutza_Bro spune:
'neatza fetele...
Lavi buna tare cafeluta...ca odinioara

dymomo eu ii dau Sabinei exact o pipeta inainte de masa...scrie si pe cutie, nu ai cum sa gresesti 
miany si Sabina sughite...muuult...cateodata ma sperii...ii trece greu si doar daca ii dau sa pape la san, ca sa nu mai zic de cum o dezbrac putin, sa-i schimb pampersul, hainutele o apuca stranutatul, si stranuta de vreo 4 ori...cred ca din cauza asta o cam infofolesc 
Lumi daca faceam baietel ma "bateam" cu toate fetele de pe forum ca sa iti fiu cuscra
...printesa ta este o frumoasa 
Andre, Raluci, Stephy, Ramonik pupici multi pt voi 
simina asa stiam si eu ca trebuie scos bebele afara, treptat, 5 min azi, 10 min maine si tot asa, mai ales ca vremea e tare placuta afara, parca e primavara 
simonette deci la tine picaturile pt colici au fost ocazionale, in rest a functionat metoda feonului...super!

RamoC ma bucur ca merge Infacolul la colicutii lui Dominic, si ca voinicul papa bine...va pup 
dankutza frumos cadou ai primit si scump, asta inseamna ca atat copiii cat si parintii te apreciaza f. mult...cu siguranta au si de ce 
dienutze stai linistita inca nu ai aparut pe youtube
si felicitari pt kg ramase
Anca HAPPY MUMMY de
SABINA IOANA
MI-AM DESCOPERIT 
POZE
Ramonika spune:
dankutza - eu stiu ce sa zic... eu ma despic asa in doua de mai bine de o luna si iaca n-am nascut inca
plus ca ma doare jos, spre iesire, parca ar impinge copilul acolo. totusi cica am colul de 2 cm. o fi bine sau nu?
Ancutza -
pt. tine si
pt. Sabinuta. care e treaba cu foehn-ul? numai de la sunet se linisteste copilul, sau tre sa il si usuci?
![]()
Ramonika
si Vladutz
My_Lady0091 spune:
| citat din mesajul lui dankutza Inseamna ca se apropie momentul cel mare. Oasele bazinului te dor si ai senzatia ca se desfac pentru ca se pregatesc de nastere. Ai intrat pe ultima suta de metri. Ti-a coborat burtica? Daca nu, zilele astea sigur o sa coboare. Nu cred ca ajungi pana pe pe 8 dec. O sa nasti pe 28 nov de ziua mea. Adica mai ai o saptamana. Trebuie sa fim acum cu pe tine ca sa ne agitam cu . ![]() 36+ moi si Cezara MariaAMR 3+ saptamani pana la intalnirea cu Baby Boom. Poze recente, la 36 de saptamani |
SA STII CA SI EU AM UN SENTIMENT CA NU MAI AM MULT...

burtica e coborata de aproximativ 10 zile....si de simtit in zona pelviana...mai accentuat...o simt de lunea asta....care a trecut..atunci cand am ,,evadat,, eu la maternitate

37+A.M.R. 3-
D.P.N.=8 dec.09

My_Lady0091 spune:
| citat din mesajul lui Ramonika dankutza - eu stiu ce sa zic... eu ma despic asa in doua de mai bine de o luna si iaca n-am nascut inca Ramonika si Vladutz ![]() |
ramo...asa de simtit...ca ma despic...simt si eu tot aproximativ de o luna...

... dar acum doare rau de tot...asa de rau ca urlu cateodata...si simt pe bebe parca ar fi cu capul prin vagin...
...cred ca ma tampesc..si oricat as merge la baie la pipi...mereu simt ca ma pis pe mine..

37+A.M.R. 3-
D.P.N.=8 dec.09