Fulgusori (168)-Felicitari Zuza_zuzi,Jay&Monica9!
Raspunsuri - Pagina 15
RamonaCopot spune:

multe floricele pt Jay cea greu incercata cu un travaliu asa lung. Sa va traiasca fulgusorul si sa fie sanatoasa mereu, ca asta e tot ce conteaza.
si La Mukti Ani bebe Isabella!

si pt Zuza Zuzi si felicotari si tie pt fulgusor. Sa fie mereu ca o raza de soare, intr-o zi mohorata, pentru voi. 
Ramona,
MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI
miany75 spune:
FELICITARI JAY ! BINE AI VENIT ISABELA ! SA FII SANATOASA!
Dana n. ne bucuram de vesti noi ..si te mai asteptam prin zona ,cand iti permite "piciul",care apropo e un scump..
Ramo C. Da-Doamne sa treaca, cat mai repede cele 6 luni...nu va fi usor ,dar tu esti"strong" si te vei descurca...
Dienutze tare faza cu camasa!!![]()
va
-esc ..ma retrag la somnic..si va doresc duminica placuta!!!
dankutza spune:
M-am reintors cu niste intrebari.
Am primit o brosura de CMU Regina Maria. Binentels ca este total exclus sa nasc acolo. Poate doar daca as castiga la loto. Nu ne tin buzunarele nici macar sa trecem prin fata clinicii, d'apai sa nasc acolo. Oricum nu asta vroiam sa spun.
In brosura, scrie ca se fac niste teste pt bebelusi, la 36-72 de ore de la nastere sau in a doua saptman de viata. Testele sunt:
hipotiroidismul
sindrom adrenogenital (AGS)
deficitul in biotinidaza
galactozemia
fenilcetonuria (PKU)
hiperfenil-alaninemia (HPA)
bola siropului de artar (MSUD)
defecte metabolice ale acizilor grasi (deficitul MCAD, LCHAD, VL-CAD)
defectele ciclului carnitinei
aciduria glutarica de tip I
acidemia isovalerianica
etc
La curs, ni s-a spus ca Filantropia testeaza copilul pt hiptiroidismul congenital si fenilcetonurie. Daca se gaseste vreo problema, vom fi contactati de nu stiu cine.
Voi stiti ceva de testele astea? Unde ar putea sa le facem? O trebui sa le facem? Eu am ramas cam pe ganduri.
36+ moi si
Cezara Maria
AMR 3+ saptamani pana la intalnirea cu Baby Boom.
krelia spune:
'elo burtici & mamici!
intru si eu putin aici, dupa 1 ora de mufat la tzitzi....si pasat Rares la tati cu bibe completare (ca doar asa ne saturam, cu Nan HA - de la care vad ca nu avem pb de consti...)
e lesne de inteles sunt cu gandul si sufletul alaturi de lacramioara si alexa! ![]()
DD sa va dea putere, fetelor!
timpul nostru trece asa de repede.....ziua nu apuc sa fac nimic...insa noaptea, de cateva zile, mancam pe la 1-2, apoi 5-6 si apoi 9-10....insa ziua avem program aproape nonstop....uneori si din ora in ora.....cica mamele sa fie odihnite ca sa le vina laptele...yeah, right!
...vise, taica...vise...
de iesit am iesit de vreo 2 ori pana acum....in fata blocului si odata pe balcon....noi nu am primit restrictii la iesit..din contra, ni s-a spus sa incepem pin a iesi cate 5-10-15 min..etc...progresiv. De evitat insa vremea cetoasa.
colici inca nu avem, slava Dlui....si asa sa-l tina DD, fara ei...dar va doresc tuturor sa scapati cat mai repede de ei, caci banuiesc ca nu-s tocmai o placere ![]()
vroiam de mult timp sa va zic de solutia aia de sterilizat la rece, de la chicco (daca mai e cineva care o foloseste sau intentioneaza sa o foloseasca)...eu am renuntat la ea...o fi fost coincidenta sau chiar motivul real..insa, cred ca de la uleiul de ricin pe care il contine solutia...Raresh mi-a facut cateva reprize de sparcaiala....de nu stiam ce sa-i fac...numai apa facea, saracutul....asa ca acum sterilizam cu metoda clasica si cea mai sigura....
in rest...pupam toata gasca de fete, cu burtici si cu bebei....si cu miile de scuze ca n-apucam sa mai intram asa des.....
sa aveti grija de voi! 
_
Krelia, mami de printes Rares-Mihai 
dankutza spune:
Am adaugat niste poze noi la semnatura, dar nu pe Picassa, pt ca nu ma lasa. SUnt pe Webshots. Asa arat eu, acum. Cateva poze sunt su nepotelul meu, Andrei, zis Zbuciumix.
Este si el tot sagetator si are o personalitate, mama-mama. O rautate scumpa. ![]()

36+ moi si
Cezara Maria
AMR 3+ saptamani pana la intalnirea cu Baby Boom.
Poze recente, la 36 de saptamani
dana n. spune:
Am si eu o rugaminte. Imi modifica si mie cineva in listuta? Deci David s-a nascut cu 4140 grame si 52 cm. Apgar 9-9-10.(asa scrie la noi)
Multumesc anticipat!
------------------------
Proaspata mamica de baietel!
Albume foto
dana n. spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miany75 FELICITARI JAY ! BINE AI VENIT ISABELA ! SA FII SANATOASA! Dana n. ne bucuram de vesti noi ..si te mai asteptam prin zona ,cand iti permite "piciul",care apropo e un scump.. ![]() miany fericita mami de DAVID ANDREI |
Multumim...este un scump ca toti fulgusorii...

------------------------
Proaspata mamica de baietel!
Albume foto
simonette spune:
Felicitari Jay!!! Refacere rapida si laptic din belsug! Bun venit micutza balerina!!

mami de
Luca Anthony si de
Yannis-Cristian si
in
36+
cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
AMR 3+!!!!!
vias spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui douradoudou Va multumesc fetelor.. sa nu ne uitati.. Eu sigur nu o sa va uit .. bucurati- va de fiecare secunda cu fulgusorii vostri si iubiti-i Mai mult decat orice Alexa, mami de Maryam buburuza (17.09.2009) |
Iti inteleg atat de bine durerea, acum un an si patru luni treceam prin ce treci tu acum, nu sunt cuvinte care sa-ti aline sufletul, nu vor exista niciodata...micuta ta va fi pentru totdeauna primul copil, cel mai dorit si cea mai mare pierdere.
Sunt alaturi de tine, stiu ca iti face bine sa vorbesti despre micuta, sa intri aici si sa nu te inchizi in tine...ramai o luptatoare, pt micuta ta Maryam care si-ar fi dorit sa fii fericita.
Intr-o zi vei avea un alt copil care tye va ajuta foaret mult sa mergi mai departe. Nu vei uita niciodata, ai sa o plangi mereu, dar un alt sufletel te va ajuta sa treci mai usor peste aceasta pierdere.
Plang...si stiu cat de mult plangi si tu, stiu ca sufletul tau nu are alinare..sper ca Bunul Dumnezeu sa fie alaturi de voi, sa va ajute sa treceti peste aceasta nenorocire.
Chiar daca nu sunt fizic langa tine si langa Lacramioara, ma gandesc la voi...
Cami,
de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
POZE
simonette spune:
Dankutza bafta cu toate
Dupa ce trimit mesajul asta ma bag la vizionat poze
Dana si Krelia proaspetele mamicutze care ne-au facut placerea sa ne mai spuna si noua 2-3 vorbe
Ma bucur tare ca va acomodati cu puii
Ramona din experientza mea de mamica uituca...intocmai ca si tine, pot sa-ti spun ca picaturile ptr colici au efect si dupa, fiindca ele ajung in stomacel si acolo omoara bulele care s-au format din laptic........adica spuma!
Mai vroiam sa spun dar am uitat
Aaa, Dienutze ce bine stai cu doar 3,5 kg la 5 zile
Pot sa intreb cate au fost in total??? In orice caz....BRAVOOO!!!
Eu am luat ca si Dankutza, 14 kile aproape![]()
mami de
Luca Anthony si de
Yannis-Cristian si
in
36+
cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
AMR 3+!!!!!

Maryam buburuza (17.09.2009)