Fulgusori (168)-Felicitari Zuza_zuzi,Jay&Monica9!
Raspunsuri - Pagina 14
anidaz spune:
Vin eu cu o veste buna:Isabella Karina a venit pe lume!Jay este epuizata ca nu a dormit deloc pana acum dar sunt bine amandoua!Felicitari mamica curajoasa si bun venit pe lume mica balerina!!!!!
Din cand in cand este bine sa te opresti din urmarirea fericirii si sa te multumesti sa fi fericit – Guillaume Apoillnaire
My_Lady0091 spune:
JAYYY ESTI TAREEEEEE!!!!!!!!! ESTI EROINA ACESTEI ODISEI
BV MAMICO....EU UNA NU AS FI REZISTAT ATAT...

37+
A.M.R. 3-
D.P.N.=8 dec.09
www.onetruemedia.com/shared?p=9ad5ae9b3ca4bc15b58524&skin_id=601" target="_blank">wedding day

dankutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simonette Dankutza ce de lucruri mai,mai ai targuit!!!! Si ce noroc pe capul tau cu pompa!!! Nu ne-ai zis care mai e pulsul la voi.......cum va mai simtiti??? ![]() |
Suntem bine si asteptam marele eveniment cand o sa ne vedem in "real life". Mi se pare ca timpul trece asa de greu. Am inceput sa ma cam misc ca un urs. Mai o saptamana de lucru si gata. Adica de joi intru in prenatal. Pana atunci, luni la prima oara am observatie la lectie si apoi miercuri si joi un mic show pt ziua nationala a Romaniei. Pt o perioada tot voi lucra pt scoala, in sensul ca va trebui sa fac planificarile pt perioada cand eu nu voi fi in scoala. Dar macar nu mai plec de acasa. Am clasa la etajul 3 si pur si simplu ma omoara scarile.
Desi nu mai pot de rabdare, sper sa ajung pana la termen, mai ales ca o sa fie si micuta. Este estimata sa ajunga pe la 2800-2900g. Referitor la ultima eco, sper ca medicul sa se fi inselat si sa nu o fi masurat-o cum trebuie. La toate ecografiile iesea pe 23 decembrie si acum brusc a iesit pe 30 dec. E drept, ca nesi' asta mica, nici nu a vrut sa coopereze sa stea 'mumos la poza.

36+ moi si
Cezara MariaAMR 3+ saptamani pana la intalnirea cu Baby Boom.
arcadia spune:
simonette, crissa
multumesc pentru incurajari. sunt un pic deprimata ca voiam sa rezolv ceva inainte sa nasc si nu am reusit, dar sper sa reusesc in curand.
dienutze super tare plimbarea ta mandra pe holul spitalului 
cum e cu bb acasa? ![]()
bine ai venit Isabella Karina de mami Jay! 
bine ai venit Andrada Ioana de mami Zuzi! 
Mami de
Calin Gabriel (8 mai 2007) si
40
Sanziana Carolina
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev323pr_.png
RamonaCopot spune:
| citat din mesajul lui simonette Eu sunt trista ca nu mai e atmosfera de altadata aici la fulgusori............ Pe de o parte inteleg, acum majoritatea fetelor active sunt ocupate cu mamicitul dar simt in aer ca mai e si altceva ![]() |
Simo draga. Infacolul ala chiar da roade, numai ca eu inca nu sunt obisnuita cu el si uit sa u-l dau inainte de fiecare masa. Oare daca il dau imediat dupa, sau in timpul mesei nu si-o mai face efectul???Si eu ca si tine simt ca e "ceva putred la mijloc" pe aici. Insa nu stiu ce poate fi. Daca cumva am suparat pe cineva, imi cer scuze. Imi cer scuze si pentru faptul ca nu am timp sa fac si eu galerie la fiecare burtica, dar e f greu acum cu bebe... Curand pleaca si mama de la mine pt o sapt, sotul va pleca marti pt 6 luni

, asa ca o sa fie si mai grele de mine Ramona,
MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI
dana n. spune:
Va pup dragele mele!
Off Doamne, Alexa, Lacramioara, ma rog la Dumnezeu sa va dea putere sa mergeti mai departe. Nici nu vreau sa ma gandesc ce este in sufletele voastre...
Stephy, sa iti traiasca papusa frumoasa!
Felicitari proaspetelor mamici!
Noi incet, incet incepem sa ne acomodam. Ne mai supara durerile de burtica...moasa ne recomanda doar ceai de fenicul. Noi am cumparat Levax, asa, ptr orice eventualitate.
Voi, gravidutelor, profitati din plin de timpul ramas pana la nastere si odihniti-va bine.![]()
Aaa...sa nu uit ...mi-au facut clisma. Nu este deloc ingrozitor cum mai citisem eu. Chiar o recomand. Nu vreau sa ma gandesc cum ar fi fost fara ea. Ma refer la nastere naturala, la cezariana nu stiu cum este.
Va pup si sper sa ma lase bebe sa intru mai des.
------------------------
Proaspata mamica de baietel!
Albume foto
dankutza spune:
Dienutze esti super tare. Doar 3,5kg la 5 zile dupa nastere???
EU am un total de 14,5kg. la incheierea celor 36 de saptamani. Sa vedem ce se mai intampla, zise Dankutza cu cu juma' de gura. 
36+ moi si
Cezara Maria
AMR 3+ saptamani pana la intalnirea cu Baby Boom.
miany75 spune:
| citat din mesajul lui crissa13 Buna seara, miany75 nu am vazut substanta activa a infacolului deoarece nu se gaseste la noi, daca este dimeticona inseamna ca este exact ca sab simplexul. E posibil sa aiba alta concentratie. 35 + ![]() |
Eu asa am vazut ,ca e aceeasi ..dar asa cum ziceai poate e diferenta la concentratie la asta nu m-am gandit..
My_Lady0091 spune:
| citat din mesajul lui dankutza Dienutze esti super tare. Doar 3,5kg la 5 zile dupa nastere??? EU am un total de 14,5kg. la incheierea celor 36 de saptamani. Sa vedem ce se mai intampla, zise Dankutza cu cu juma' de gura. ![]() 36+ moi si Cezara MariaAMR 3+ saptamani pana la intalnirea cu Baby Boom. |
STAI BINE...EU AVEAM 63...SI ACUM AM 85 KG..

37+A.M.R. 3-
D.P.N.=8 dec.09
www.onetruemedia.com/shared?p=9ad5ae9b3ca4bc15b58524&skin_id=601" target="_blank">wedding day