Fulgusori (168)-Felicitari Zuza_zuzi,Jay&Monica9!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissa13 spune:

Buna seara,

miany75 nu am vazut substanta activa a infacolului deoarece nu se gaseste la noi, daca este dimeticona inseamna ca este exact ca sab simplexul. E posibil sa aiba alta concentratie.

simonette multumesc pt condoleante. Asta este viata, era batran, decat sa mai sufere... E greu dar trebuie sa trecem peste.

betty poate reusesti sa ajungi cu micul Mario la dermatolog sa iti dea un tratament ceva. Nu imi pot inchipui cat de greu e cu 2 copii mici care au nevoie de atentie. Sper sa reusesti sa il implici mai mult pe Mario sa te ajute cu Eghi. Multumim pt detelii despre actele necesare.

Shtephy la multi ani pt stefita mica, sa fie sanatoasa, sa creaca mare, mare

Arcadia iesi din butoi, gandeste-te la bebe mic in burtica care simte tot.

zuza zuzi felicitari, recuperare grabnica. Bun venit pe lume bebe Andrada!

dankutza ce misto, ai scapat de o cheltuiala cu pompa de san.

Alexa condoleante, cuvintel sunt de prisos. Nu stiu ce a-si putea spune sa iti alin suferinta. Sa iti dea Domnul putere sa treci peste incercarea asta grea.

35 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Buna fetelor!
Am o clipa de ragaz si am rasfoit putin capitolul asta.
pe Dankutza pt ajutor si pe Stefita pt sfaturi.
Sa iti traiasca papusica Stef!

Am citit de Ramonika cu acele 2 sapt de nastere inainte de termen. Asta vad ca e o regula pt cezariene, dar la mine a fost cu dus si intors.
Am nascut fix la 38 de saptamani iar puiul avea intarziere de evolutie 2 sau 3 zile, dupa spusele neonatoloagei.
In primele 2 zile a acut o pb cand expira, scotea un fel de scartait care a ingrijorat doctorul, norocul meu era ca eram atat de sedata ca nu m-a apucat instatnt paranoia.
I s-au facut o multime de analize(care au iesit ulterior bune), au bagat-o pe un antibiotic cu spectrul larg si in a treia zi i-a trecut! Explicatia doctoritei a fost ca s-a adaptat mai greu la viata exrauterina caci nu avea de fapt 38 de saptamani!
Deci cine poate sa amane putin cezariana ar fi mai bine.

Pt fetele cu sanii mari f f utile sutienele de alaptat sunt o minune :)
Pt fetele care merg la cezariana mie mi-a fost f f utila perechea de sosete pusa inainte de operatie, nu am avut frisoane.

Acum, ca sa destind atmosfera putin sa va povestesc ce film trebuia sa fac! Intru eu in salon, vine o asistenta cu o camasa cica sa ma schimb.
Imbrac eu camasa era cu o palma sub fund si aveam fix jumatate de spate gol, evident goala pe dedesubt! Si acum haideti in sala de operatie!!!! Si am traversat asa de mandra toooot holul acela pe jos pana in sala care era, evident, in partea cealalta a holului, iar in capatul opus era usa deschisa spre alt hol unde asteptau ...vizitatori! Daca apare pe youtube o nebuna (caci arata a camasa de forta minunata) care umbla in fundul gol prin spitale ....eu sunt!!!!

A, eu am ramas acum, la 5 zile dupa nastere fix cu 3,5 kg in plus!! Uraaa! Nu ma recunosc in oglinda!

Va pup pe toate!

Mica minune, Natalia Oana, ne umple vietile de bucurii! sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

dienutze super tare treversatea spitalului in camasa respectiva , si waw 3,5 kg la 5 zile dupa nastere!!! felicitari
eu parca ma vad cu 10 kg in plus

35 +

Mergi la inceput

nu mai pot de arsuri , nici sa respir bine nu pot din cauza lor

35 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissa13

nu mai pot de arsuri , nici sa respir bine nu pot din cauza lor

35 +

intr-o sapt. iti trec

37+
A.M.R. 3-
D.P.N.=8 dec.09
www.onetruemedia.com/shared?p=9ad5ae9b3ca4bc15b58524&skin_id=601" target="_blank">wedding day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

crissa - si eu am patimit ceva cu arsurile astea. insa mi-am dat seama ca la mine erau de la bulion sau suc de rosii si cand am renuntat la ele, am mai scapat si de arsuri.

dienutze - imi imaginez scena cu camasa de noapte...
cat despre cezariana, ai dreptate, nici pe mine nu ma incanta prea tare sa nasc chiar la 38 sapt. insa problema e ca dr. mea pleaca din tara, ca altfel as mai fi asteptat.

dankutza - super achizitii, sa le folositi cu placere.

camelia86 - LA MULTI ANI!

Ramonika si Vladutz

Mergi la inceput

dienutze...nu-i bai...macar erai o buritca sexi

37+
A.M.R. 3-
D.P.N.=8 dec.09
www.onetruemedia.com/shared?p=9ad5ae9b3ca4bc15b58524&skin_id=601" target="_blank">wedding day

Mergi la inceput

my_lady nu prea cred ca o sa imi treaca intr-o saptamana, mai degraba intr-o luna. bine ca azi stiu de la ce sunt - de la chiftelute am mancat 2.

35 +

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crissa13

my_lady nu prea cred ca o sa imi treaca intr-o saptamana, mai degraba intr-o luna. bine ca azi stiu de la ce sunt - de la chiftelute am mancat 2.

35 +

la mine au durat 1 sapt si ceva...zilnic...ii crestea la bebe parul...apoi asa mai am arsuri de la ce pap...insa nu se aseamana cu primul tip

37+
A.M.R. 3-
D.P.N.=8 dec.09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

buna seara
De cate ori intru dau de o veste proasta...
Douaradoudou, su au sens cuvintele... spun o rugaciune pentru voi... pentru ingerasul tau mic si pentru sufletul tau chinuit. Sa dea DD Sa ai putere sa duci greul asta.

Mami fericita de Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput