Fulgusori (168)-Felicitari Zuza_zuzi,Jay&Monica9!
Raspunsuri - Pagina 12
DORIS_71 spune:
LA MULTI ANI STEFANIA FRANCESCA, SA CRESTI MARE, SANATOASA SI SA ADUCI NUMAI BUCURII PARINTILOR TAI.
Shtephy sper ca ati petrecut o zi frumoasa ieri si ca micuta ta printesa a primit tot ce si-a dorit. Imi cer scuze ca sunt in intarziere dar nu am reusit sa intru deloc ieri pe net.
Doris
39+
Matteo ......
poze
AMR 1 SAPTAMANA
anidaz spune:
Nu mai stiu nimic despre Jay,ultimul mesaj l-a transmis din sala de nasteri ca avea laptopul cu ea,nu stiu ce s-o fi intamplat,sper si ma rog doar sa fie totul bine si micuta Isa sa fie acum in bratele ei,

.Cand mai stiu ceva va anunt.
Din cand in cand este bine sa te opresti din urmarirea fericirii si sa te multumesti sa fi fericit – Guillaume Apoillnaire
simonette spune:
RamonaC bine ca da infacolul roade! 
Raluci eu cred ca ai facut f bine ca ai scos puiutul afara pe terasa! Eu am scos baietii afara din prima saptamana si amandoi s-au nascut in februarie! Putin cate putin........
Anidaz multumim oricum.......
sa fie totul bine!
mami de
Luca Anthony si de
Yannis-Cristian si
in
36+
cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
AMR 3+!!!!!
simonette spune:
Eu sunt trista ca nu mai e atmosfera de altadata aici la fulgusori............ Pe de o parte inteleg, acum majoritatea fetelor active sunt ocupate cu mamicitul dar simt in aer ca mai e si altceva
mami de
Luca Anthony si de
Yannis-Cristian si
in
36+
cu Nicholas Ellan
AMR 3+!!!!!
arcadia spune:
Am intrat sa va zic ca luni dimineata sunt programata pentru inducere. In rest am cazut in butoi.
Imi pare rau Alexa pentru pierderea micutei Maryam, care acum e ingeras in cer..nici nu imi pot imagina cat de cumplit e ![]()
Mami de
Calin Gabriel (8 mai 2007) si
39+
Sanziana Carolina
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev323pr_.png
dankutza spune:
Buna fetele,
Azi am fost la Babyexpo. Noroc ca am ajuns mai de dimineata ca dupa aia a fost o aglomeratie de numa-numa. AM fost si cu sora si nepotelul meu.
Sa va spun ce am targuit (in caz ca ar fi cineva interesat sa se duca maine la expo):
- www.bebecurier.ro/p-baby-art-kit-2d-triptic-alb-" target="_blank">Baby Art (mulaj pt picioruse si manute) 100lei, cumparat de la Sfinx Bebe, jos in sala centrala
- papusa Anne Geddes de 15 cm, 33 lei, tot jos in sala centrala. Nepotelul meu este terminat dupa ea.
-set perie din par natural si pieptene, 16 lei, tot jos in sala centrala
- www.bubchen.ro/index.php?id=111&tx_ttproducts_pi1[backPID]=111&tx_ttproducts_pi1[product]=47&cHash=71e81c10df" target="_blank">Baby Bad 10 lei, fara absolut nici un "euglen", luat din dreapta de la intrare
- www.panda.de/Kinder-Kleieshampoo--661d1a602694.html" target="_blank">sampon de la Topfer 14.8lei, jos in sala centrala. AM vorbit cu cei de la stand si mi-au spus ca pordusele lor se gasesc numai in Farmaciile Dona. Laptele se gaseste aproape in fiecare faramacie Dona. Problema e ca nu se gasesc cosmeticele de la ei. Motivul? Nu se cere. Lumea nu prea stiu de ei. Mi-a spus ca cea mai bine dotata farmacie din sectorul 2 este cea de la Delfinului. Deci, daca vreti, duceti-va la Farmacia Dona de la Delfinului. Daca puteti astepta, duceti-va in prima farmacie si spuneti-le sa faca transfer de produesele pe care le doriti. Mi-au dat si www.panda.de/Baby-Wundschutzpaste--661d1a602695.html" target="_blank">un tubulet cu crema pt fundulet de 25ml cadou.
- un set de caciulita de spiridus cu manusi si botosei
AM primit de la Nuk, o tetina, niste tampoane pt sani si o suzetica.
AM mai primit diverse mostre.
Cel mai important m-am intalnit acolo cu o mamica al carui baietel il am in clasa si mi-a facut cadou o pompa electrica de firma. Asa ca ma scapat sa imi cumpar pompa, ca era si asta peste 2 milioane.
CFam asta am targuit. In rest am pus ochii pe diverse chestii pe acre trebuie sa le cumpere sotul cand nasc.
Ca o parere generala, preturile au crescut fata de data trecuta. Ex: un carusel muzical super fain dar pe care nu l-as fi cumparat costa 250 lei in septembrie si acum costa 280 lei. Hainutele mi s-au parut scumpe.
Inchei reportajul special. 
35+ moi si
Cezara Maria
AMR 4+ saptamani pana la intalnirea cu Baby Boom.
arcadia spune:
La multi ani Stefania de Shtephy! 
Mami de
Calin Gabriel (8 mai 2007) si
40
Sanziana Carolina
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev323pr_.png
My_Lady0091 spune:
buna seara mamici...vad ca sunteti tot suparate...
va urez o seara buna

37+
A.M.R. 3-
D.P.N.=8 dec.09
www.onetruemedia.com/shared?p=9ad5ae9b3ca4bc15b58524&skin_id=601" target="_blank">wedding day

simonette spune:
Arcadia asa de putin mai ai pana la marea intalnire si tu pici in butoi??? Cum asa? De ce? Hai curaj ca totul va fi bine
Dankutza ce de lucruri mai,mai ai targuit!!!! Si ce noroc pe capul tau cu pompa!!! Nu ne-ai zis care mai e pulsul la voi.......cum va mai simtiti???
mami de
Luca Anthony si de
Yannis-Cristian si
in
36+
cu Nicholas Ellan
AMR 3+!!!!!
shtephy spune:
Alexa sunt si voi fi mereu cu gandul la tine si la micul si frumosul ingeras.Sincere condoleante.
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si
37+
Iustin