Fulgusori (168)-Felicitari Zuza_zuzi,Jay&Monica9!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Nu ne mai zice nimeni nimic de Jay???? Cu siguranta a nascut de azi dimineatza de cand avea dilatati 10!

mami de Luca Anthony si de Yannis-Cristian si in
36+ cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

AMR 3+!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ancutza_Broabia asteptam sa o vedem si pe micuta si frumoasa Chiara si pe mamy fericita si linistita
37+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

Va multumesc fetelor.. sa nu ne uitati.. Eu sigur nu o sa va uit .. bucurati- va de fiecare secunda cu fulgusorii vostri si iubiti-i Mai mult decat orice

Alexa, mami de Maryam buburuza (17.09.2009)

Alexa nu te vom uita ! Vei fi mereu in gandurile si-le noastre!Iti doresc multa putere si liniste sufleteasca! DD sa fie cu voi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

LAVI nici noua nu ne-a permis pediatru sa iesim pana la 2 luni,dar eu nu am mai rezistat si l-am scos..Am zis sa profit de vremea buna ,ca cine stie cum va fi peste 2 saptamani ..si tare ii place,adica doarme.Al meu sotior de abia astepta sa iasa cu el...asa ca noi am fost pe aceeasi lungime de unda..
Oricum nu mai e mult...

Sunt tare incantata ,am reusit sa facem un mic "kk"!!Sper sa nu trebuiasca sa-i dau acel Debridat!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Servus dragelor,
eu de aseara numai la Alexa si la Maryam ma gandesc. Nu pot sa cred ce s-a intamplat .
Allah sa va dea puterea necesara sa treceti peste acest moment extrem de greu din viata voastra. Eu cu siguranta nu va voi uita curand.
Cuvintele sunt de prisos in asemenea momente . Sincere condoleante draga noastra Douradoudou.

Ramona,
MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Noua de ieri ne-a sosit infacolul, de pe infacol.go.ro si vreau sa zic ca deja a facut minuni. Dominic nu a mai plans deloc de ieri de la amiaza, din 3 in 3 ore papa si gangureste pana adoarme. S-a invatat sa doarma la mine pe piept si nu-i mai place la el in pat, dar macar bine ca nu mai plange, ca l-as tine si in palme numai sa stiu ca nu-l mai doare nimic.

Am vrut aseara sa scriu si eu un mesaj de felicitari Ramonei(SHTEPHY), dar am fost bulversata de stirea neagra si nu am mai fost in stare de nimic. Ramo draga, accepta cu intarziere si de la mine un LA MULTI ANI din inima micutei tale printese, va sa bucure zilele si de acum in colo muuuuuuuuuulti, muuuuuuuuuuulti ani. Taote gandurile bune pntru minunea ta si pt voi. Va pup .

Ramona,
MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrutza spune:

Va pup pe toate si felicitari noilor mamici !!!! Am vrut sa scriu de ieri, dar vai , ultimul mesaj era despre fetita Alexei si nu am mai fost in stare...

Noi suntem la ziua 2 de incercare fara completare si pot spune ca merge bine, ieri i-am dat seara ce am stors de la mine in timpul zilei si, dupa ce toata ziua n-a dormit decat cate 10 minute pentru ca ii era lene sa suga si adormea la san, a dormit azi noapte 6 ore !!!!! Sa dea D-zeu sa o tinem tot asa si sa reusim sa trecem exclusiv pe san. Mie tot mi se pare ca nu am suficient lapte, nu curge niciun san decat stors, azi la pranz erau amandoi sanii sfarsiti si i-am dat 30 ml lapte praf... Cand nu mai e, nu mai e. Abia a implinit o saptamana, sper ca pana la sfarsitul saptamanii viitoare sa fie bine.

In rest, suntem foarte bine, e o frumusete de baiat, au inceput sa-i treaca si cojitele pe care, bineinteles, le are fiind nascut dupa termen, si eritemul de care era plin pe tot corpul cand l-am scos din spital. Eu am reactionat destul de urat la furia laptelui, am avut frisoane doua zile si ma simteam sfarsita, dar de ieri sunt foarte bine, doar cu dureri de fund de la stat prea mult in piciare.

Pup din nou toate fetele, ma duc la guguloi sa ii dau din nou sa pape. Sper sa am timp saptamana viitoare sa pun niste poze si sa va povestesc nasterea minunii mele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Fetelor nu stiu voi dar eu ieri nu am reusit deloc sa intru pe site, imi dadea mereu eroare.

Alexa am ramas fara cuvinte. Sper ca bunul Dumnezeu sa aiba grija de voi si sa treceti peste aceasta nenorocire. Si cred ca micutul tau ingeras se odihneste in pace.

Doris 39+ Matteo ......

poze

AMR 1 SAPTAMANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Andrutza ma bucur tare mult ca toate merg spre bine sau spre si mai bine! Tineti-o tot asa

mami de Luca Anthony si de Yannis-Cristian si in
36+ cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

AMR 3+!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

pup mamici si gravidutze

lavi - eu am scos baiatul azi pe terasa vreo 10 minute si ieri vreo 5, nu l-as mai fi bagata in casa asa era de bine. si noua ne-a zis pediatra sa nu-l scoatem dar...

RamonaCopot - ma bucur ca v-ati linistit, pup baiatul

si pe noi ne-a durut azi burtica nitelus dar fara plans, pana la urma am facut cateva partzuri si a trecut, acum bebe inca doarme ne pregatim de baie

maine incepem vigantolul, asta inseamna ca facem 2 sapt

pupicutzi pt toate fetele si special, lavi, shtephy, simi, moni, floricik, ralia, edelya, dana n, bucymummy, ancutza, lumi, lyly

krelia, pirelia - stie cineva ceva de ele ?

mamica implinita de Remus Andrei
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
primele poze
poze iar

Mergi la inceput