Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *109*
Raspunsuri - Pagina 9
inapreda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui PetraTudor Millie, eu ii dau cruda (cateva feliute) in sucul de mar/morcov si gatita alaturi de morcov, telina, orez si carnita de vita. Nu-ti imagina ca ii place varianta gatita dar eu insist pana papa tot. A, si sa stii ca nu pateaza, ai vazut cum arata in cateva dintre poze, ei bine a iesit totul la spalat. Inapreda, al meu mananca la 2 ore Dar stiindu-ma pe mine, m-ar ingrijora sa manance mai rar. La noi e asa: dimineata cereale cu lapte sau shake (banana + lapte), pe la 11 alapatat si somn, la trezire suc de fructe, la o ora dupa papa serioasa (carnita/ou/legume/linte), pe la 15 alaptat + somn, la 18-19 branzica + fructe ori iaurt cu biscuitei si fructe si apoi inca alaptat de vreo 4 ori pana dimnineata. Si suggggggeeeee mmmuuuuuulllttttttttttttt, nu trage de doua ori si gata! Bogdan (09.03.2009) |
Inseamna ca sint eu paranoica; prea vreau sa-l vad o sata "mare"; si-apoi azi. miine merge in armata si o sa-l vreau iar mic.
Glumesc, e taman invers: ma bucur ca creste dar mi-e asa dor de el mic; de exemplu, isi poate tine singur de multa vreme sticluta de lapte dar imi place inca sa-l "madaresc" si i-o tin eu; ma bucur in fiecare zi cind face ceva nou dar nu pot sa cred ce repede trece timpul; parca ieri l-am adus de la maternitate si l-am asezat, omuletz stingher, in patutul lui si acum e ditamai baiatu'!
Imi vine pofta de bb2, desi...sint multe aspecte care ma fac sa-mi re-consider opinia iar...si iar...
Hai ca m-am lungit PE LINGA "subect".
Multu' pentru raspuns.
Gina lu' Ian (23 martie 2009)
Ian, Impecabilu' lu' tata :-)
dyana27 spune:
citat din mesajul lui gigelica20 Ela...ziua mea nu s-a incheiat inca si incerc sa mi-o petrec langa voi... Gigelica,mami de Victor-Andrei - Pitonul 30 martie 2009 |
ia inveseleste-te tu cu asta, si asta, si asta!!!!
pai cu asa minune langa tine...... nu ai voie sa fii trista de ziua ta
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 7 luni
cum am venit pe lume
novus spune:
Sorina Maria, Ana Bianca , Ioana si Bogdan
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
georgyiuly spune:
citat din mesajul lui Ela78 Ziceau fetele la capitolul trecut de scor 0 in 7 luni.. Cum e posibil? Pe mine sotul la fix 6 saptamani dupa cezariana m-a testat si nu m-a lasat, chiar daca eu ii spuneam ca ma doare, odata la o saptamana doua tot aprofunda problema Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009) |
Cunosc si eu sentimentul asta!Acum e mai ocupat cu munca si vine si el obosit...dar tot ne ramane duminica( cum adoarme Giulia, cum...)
Georgiana
mami de Giulia (12.03.2009)
7 luni
poze Giulia
nunta noastra
novus spune:
PetraTudor, esti totala cu desenele rale !!
Sfecla rosie gatita o fierbi impreuna cu celelalte legume, nu?
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
dyana27 spune:
gata, fug la somnic... cu speranta ca am binedispus-o pe gigelica
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 7 luni
cum am venit pe lume
georgyiuly spune:
citat din mesajul lui alina.n http://community.webshots.com/slideshow/575616062wiickP poze recente Mami fericita!!! Crestem mari!!! "nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai" - A. Lincoln |
Este o dragalasa foc !
Georgiana
7 luni
poze Giulia
nunta noastra
novus spune:
Ela78, ai vazut si modelul asta la caciulita ??
http://www.flickr.com/photos/31088780@N05/4112345729/in/photostream/
georgyiuly spune:
citat din mesajul lui millie Buna La multi ani Sorina Maria,Ana Bianca,Bianca Ioana si Bogdan Andrei La multi aniGigelica20 Monica mami de Timeea Alexandra , avem 8 luni |
La Multe Lunite/Ani si de la noi!
Georgiana
7 luni
poze Giulia
nunta noastra