Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *109*
Raspunsuri - Pagina 8
dyana27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ilinca_M. Ma, ce bine suna slabitu' asta pe baza de montignac, dar cum rezistati? Care e regula, nu lipide cu glucide? Deci fara combinatii gen carne+orez, paste+branza sau cum? Pizza se incadreaza la regimul asta? Ca daca da, ma sacrific si bag cate o pizza zilnic! mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 6luni |
ai vrea tuuuuuuuu!!!!
....de fapt: as vrea euuuuuuuuuuuu!!!!!!
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 7 luni
cum am venit pe lume
gigelica20 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
GIGELICO, flori nu ti-am trimis, dar iti trimit asta http://www.youtube.com/watch?v=IKffDTu6THA impreuna cu multi si un buchet mare de Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Ti pup din nou...super...am o depresie cat casa poporului...am si plans putin mai devreme...nu e de la varsta onorabila ci e asa..din alte motive...nu vreau sa va plictisesc...
Sunt insa fericita ca il am pe Victor.
Gigelica,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009
millie spune:
Am o intrebare la fetele care au dat sfecla rosie la bebici,cum ati preparato sau in combinatie cu ce? Eu nu mananc decat salata din sfecla rosie cu hrean
Monica mami de Timeea Alexandra , avem 8 luni
gigelica20 spune:
citat din mesajul lui Ela78 LA MULTI ANI! Lucia Sa fii sanatoasa si frumoasa si sa ai parte de multe bucurii alaturi de pitonul Victoras si de sotul tau! Nu ti-am zis pana acum ca si eu eram in urma rau de tot.. Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009) |
Ela...ziua mea nu s-a incheiat inca si incerc sa mi-o petrec langa voi...
Gigelica,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009
dyana27 spune:
citat din mesajul lui inapreda Al meu maninca tot la 3 ore si MI SE PARE MIE ca e cam mare sa manince la 3 ore. De fapt, dupa laptele de dimineata, masa de fructe e la 4 ore. In rest, toate sint la interval de 3 ore. Noaptea nu maninca deloc cu foarte, foarte rare exceptii. Deci, e ok pt un bebe de aproape 8 luni sa pape tot la 3 ore? Ha, ca v-am zapacit. Gina lu' Ian (23 martie 2009) Ian, Impecabilu' lu' tata :-) |
si eu care ma laudam ca de 2 zile l-am facut sa pape si el la 3 ore; al meu papa la 2 ore la greu.... titi era baza, 2 alte mese, rar 3.... dar tot la 2 ore; si noaptea..... nopti intregi in care a bagat titi nonstop
si eu nu sunt singura
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 7 luni
cum am venit pe lume
Ela78 spune:
Ziceau fetele la capitolul trecut de scor 0 in 7 luni..
Cum e posibil? Pe mine sotul la fix 6 saptamani dupa cezariana m-a testat si nu m-a lasat, chiar daca eu ii spuneam ca ma doare, odata la o saptamana doua tot aprofunda problema
Mai nou pentru ca eu ma plangeam de dureri de spate, ne-am obisnuit cu program de relax: baie fierbinte si el imi face masaj de relaxare, care nu se lasa fara urmari Dar nu ma plang, sintem si noi mai relaxati, mai gingasi unul cu altul
Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)
PetraTudor spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui gigelica20
Ti pup din nou...super...am o depresie cat casa poporului...am si plans putin mai devreme...nu e de la varsta onorabila ci e asa..din alte motive...nu vreau sa va plictisesc... Sunt insa fericita ca il am pe Victor. Gigelica,mami de Victor-Andrei - Pitonul 30 martie 2009 |
Lucia , te rog sa nu faci din astea, da?! Ca acusica fac eu un desen si vei rade o saptamana!
La Multi si Frumosi Ani!
PetraTudor spune:
Millie, eu ii dau cruda (cateva feliute) in sucul de mar/morcov si gatita alaturi de morcov, telina, orez si carnita de vita. Nu-ti imagina ca ii place varianta gatita dar eu insist pana papa tot. A, si sa stii ca nu pateaza, ai vazut cum arata in cateva dintre poze, ei bine a iesit totul la spalat.
Inapreda, al meu mananca la 2 ore Dar stiindu-ma pe mine, m-ar ingrijora sa manance mai rar. La noi e asa: dimineata cereale cu lapte sau shake (banana + lapte), pe la 11 alapatat si somn, la trezire suc de fructe, la o ora dupa papa serioasa (carnita/ou/legume/linte), pe la 15 alaptat + somn, la 18-19 branzica + fructe ori iaurt cu biscuitei si fructe si apoi inca alaptat de vreo 4 ori pana dimnineata. Si suggggggeeeee mmmuuuuuulllttttttttttttt, nu trage de doua ori si gata!
georgyiuly spune:
Buna seara fetele!
Aseara am incercat sa va prind din urma dar la un moment dat am capitulat!
Superbe pozele Ayla!Ai avut ceva de munca aseara...Luana e o scumpa si a crescut asa de mare!!!Ca si toti ghioceii ...am vazut asa multi ca sigur as uita pe cineva asa ca fara nume!
Si Giulia mea e "single"...daca e cineva interesat?Mai nou ne-am us si cercei, sa stiti!
Am fost si noi ieri la "revizia" de 8 luni si ne prezentam asa: 8,470kg,72.5cm,am crescut discret luna asta...in general totul bine!
Noi cu mesele stam asa:
8.30-9.00- lapte cu cereale( le-am introdus azi..am scos o masa de tzitzi)mancate cu lingurita
13.00-13.30:piure de legume cu carnita/ou +fructa
16.00-tzitzi
19.00-19.30-legume cu branzica/iaurt/paste cu branzica+fructa
21.30-22.00-titzi...somn de voie si tzitzi la treziri nocturne
A mea nu manaca intre mese ca altfel nu mai manaca mancare deloc
Mai citesc din urma ca parca mai aveam ceva de spus!
Georgiana
mami de Giulia (12.03.2009)
7 luni
poze Giulia
nunta noastra
novus spune:
citat din mesajul lui millie Am o intrebare la fetele care au dat sfecla rosie la bebici,cum ati preparato sau in combinatie cu ce? Eu nu mananc decat salata din sfecla rosie cu hrean Monica mami de Timeea Alexandra , avem 8 luni |
si pe mine ma intereseaza
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)