Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *109*
Raspunsuri - Pagina 6
novus spune:
Pai chiar ca ati scris putin, am recuperat rapid de tot !!
Am notat ca am banuti de la : Pisigri, Denisamada, Anca_Nicolae
Cativ, si sotul meu o sa-si ia schiurile, asa ca, o sa aiba companie
Petrean , sanatate la pitici !!
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
dyana27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monnvas Dyanna raportez primul kil dat jos cu Monti. In mai putin de o saptamana. Inapreda na ca acum ca am rezultate ma bag si eu in vorba. Io nu stau sa adun IG-urile alimentelor, ci respect singura regula esentiala: nu combin glucide cu lipide. Si mananc de 3 ori pe zi si intre mese daca mi se face foame/pofta de rontzait bag un fruct. Mancare gatita bag la pranz, da' nush daca ou cu spanac sau praz cu masline se cheama gatit Dimineata ori branza si iaurt cu cereale (fulgi de ovaz bio, neexpandati), ori un mezel si un ou, seara ori iaurt simplu, ori o cutie de ton si ce rest de legume mi-a mai ramas de la pranz. Abia astept sa fiu ca la recorduri si noi stam cam prost asa, cam ca Dyana Monica mami de cu motoras CRISTIAN (7.03.2009) Asa am venit eu pe lume! |
stiam eu ca o sa functioneze!!!! aa, eu de gatit nici atat; m-am obisnuit la legume crude pe langa carnita... si e ok; adica legume insemnand rosii, castraveti, ardei gras, si fffffffffff rar morcovi cruzi (ca fierti nu e voie)... ca nu-i sufar; uite ca-mi trasni' ideea... maine salata de morcov cu mar... m-am razgandit fix in timp ce sriam....... mai bine rontai marul si morcovul separat... ca la ce sa fac mizerie in bucatarie pentru o chestie care oricum nu-mi place?????????
a, stai ca maine e sambata, deci gatesc... oare ce???? fasole verde sau spanac??????? parca mi=ai facut pofta de un pic de spanac cu carnita de pui; sa vad in ce dispozitie sunt maine; aa, si daca inventezi ceva papa bun, da-mi si mie un PM, sa nu stresam fetele aici cu cura noastra; parca dupa 7 saptamani a inceput sa mi se acreasca de "lipsa de idei"
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 7 luni
cum am venit pe lume
gigelica20 spune:
Simina_kin...imi pare rau ca nu ne-am intalnit azi la BE...am stat pe acolo vreo 4 ore...am cump numai pentru Piton: scaun masina, premergator, cosmonaut de iarna si alte prostioare...
Gigelica,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009
Ilinca_M. spune:
Of, tufete, la doamna Batuca/Ficatzel nu ma duc decat la "bilantz"- vorba vine, mergem la vaccin si s-o cantaresc ca noi n-avem cantar. Doar nu credeti ca m-as duce la ea pentru vreo alta problema. Parc-o si aud:"haraie-n piept? niste hrean bun razalit si-i trece, expectoreaza tot!" Avem o pediatra tare, dar ea e si sefa sectiei de neonatologie, are si garzi,merge la tot felul de conferintze, este cand nu are program la cabinet.
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
6luni
inapreda spune:
citat din mesajul lui Monnvas Dyanna raportez primul kil dat jos cu Monti. In mai putin de o saptamana. Inapreda na ca acum ca am rezultate ma bag si eu in vorba. Io nu stau sa adun IG-urile alimentelor, ci respect singura regula esentiala: nu combin glucide cu lipide. Si mananc de 3 ori pe zi si intre mese daca mi se face foame/pofta de rontzait bag un fruct. Mancare gatita bag la pranz, da' nush daca ou cu spanac sau praz cu masline se cheama gatit Dimineata ori branza si iaurt cu cereale (fulgi de ovaz bio, neexpandati), ori un mezel si un ou, seara ori iaurt simplu, ori o cutie de ton si ce rest de legume mi-a mai ramas de la pranz. Abia astept sa fiu ca la recorduri si noi stam cam prost asa, cam ca Dyana Monica mami de cu motoras CRISTIAN (7.03.2009) Asa am venit eu pe lume! |
Felicitari!
Insa, in afara de ne-combinarea de glucide cu lipide, ma gindesc ca respecti pricipiile Monti, nu?
Sau ai liber la cartofi (as putea minca zilnic de 10 ori ) si piine?
Alta in trebare "de baraj": consoarta ce parere are de monsieur Montignac? E de acord cu el sau isi gateste singur?
Gina lu' Ian (23 martie 2009)
Ian, Impecabilu' lu' tata :-)
Ela78 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
Maine vorbesc cu ea sa vad ce ate a gasit azi, mai nou peste tot se aduc doar ate groase si culori care sa ascunda murdaria Oricum te anunt ce variante are la modelul asta, gasim noi ceva frumos pt Ianis Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)
novus spune:
citat din mesajul lui alina.n http://community.webshots.com/slideshow/575616062wiickP poze recente Mami fericita!!! Crestem mari!!! "nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai" - A. Lincoln |
sunteti niste frumoase !!
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
inapreda spune:
citat din mesajul lui dyana27 aaaaaaaa, am uitat sa va zic : mutzu meu de azi a inceput sa intinda manutele cand vrea in brate; drept pentru care l-a terminat pe cristi, ca s-a topit asta tot cand a intins manutele la el; se uita la mine, si-i era frica sa-mi zica sa ma uit la ala micu... si eu nu intelegeam ce vrea el sa zica.... abia dupa ce l-a luat in brate mi-a zis; ..... pai eu stiaaaaaaaaaammmm, ca doar azi asta a facut toata ziua smecherasul meu.... bine, cum sa nu faca, cand de fiecare data primea sute de pupicei si-l aruncam in sus, si-l faceam avioane.... normal ca a reptat figura de cate ori a putut; ma topeste copilul asta de tot gata, acuma chiar plec la baita diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 mutzunel la 7 luni cum am venit pe lume |
Gina lu' Ian (23 martie 2009)
Ian, Impecabilu' lu' tata :-)
novus spune:
citat din mesajul lui gigelica20 Buna seara, Citesc din urma capitolul trecut...si nu am reusit inca sa ajung la zi, dar va spun anticipat: VA MULTUMESC PENTRU GANDURI SI URARI! Ayla, superb trandafirul...singurul primit pe ziua de azi...de fapt azi am primit doar floarea de la tine si niste crizanteme de la fiul meu...cumparate de buni...sotul a fost cu mine tot timpul si...... O sa te implor sa imi faci si mie pozulici cu Victor pentru Craciun si pentru ziua lui tati (Gabie e nascut pe 19 decembrie).... Ah, mint, am primit si 3 lalele galbene de la Monnvas... |
GIGELICO, flori nu ti-am trimis, dar iti trimit asta http://www.youtube.com/watch?v=IKffDTu6THA impreuna cu multi si un buchet mare de
Ela78 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
si Alexandra zice ca tare i-a placut de Ianis de cand l-a vazut si de abia asteapta sa o plimbe cu saniuta Aaa si mesajul trecut am uitat sa scriu ca o sa intreb si de alb-visiniu Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Multumesc! Nu e musai sa fie in culorile rapidului, ca doar nu-l fac fotbalist de acuma, taica-su daca vrea neaparat poate sa-i ia de la fanclubul specializat cu asa ceva.
Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)