Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *109*
Raspunsuri - Pagina 5
millie spune:
Ayla ,foarte frumoase pozele facute ghioceilor.
Monica mami de Timeea Alexandra , avem 8 luni
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ela78 Nici noi nu sintem cuplati pentru ca in perioada incuscririlor eram abia dupa nastere. Lui Ianis cel mai mult ii place de Alexandra, dar e a lui Petru, se stie, pe Sophiphie a vrajit-o Ian cu declaratia de amor din cronica locala, Teona nu a mai intrat pe aici, ne inscriem si noi pe lista petitorilor? Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009) |
si Alexandra zice ca tare i-a placut de Ianis de cand l-a vazut si de abia asteapta sa o plimbe cu saniuta
Aaa si mesajul trecut am uitat sa scriu ca o sa intreb si de alb-visiniu
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
inapreda spune:
Floric, Ian maninca asa:
-la trezire: lapte
-10-11: fructe cu cereale SAU brinza sw vaci
-13-14: legume cu carnitza SAU ou
-inca 2 mese de lapte si un iaurt.
Tufete, cam la cite ore maninca acum bebelusii vostri?
Multu'.
Gina lu' Ian (23 martie 2009)
Ian, Impecabilu' lu' tata :-)
novus spune:
citat din mesajul lui Ela78 Novus, ziceam mai devreme ca abia in seara asta am vazut contul pe mailul comun, incerc sa pun banii maine daca e deschis sambata la banca, daca nu, luni, sper sa nu fie o problema. Si vrem si noi o caciulita, trimit 25 RON tot maine? Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009) |
Ii poti pune si luni dimineata !! cu banii de caciulita cum vrei, poti si mai incolo
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Ilinca_M. spune:
citat din mesajul lui inapreda Am mai retinut ca Ilinca are...ginduri Si eu sint tot cam in aceeasi situatie dar nu ma pling. Gina lu' Ian (23 martie 2009) Ian, Impecabilu' lu' tata :-) |
Ce ganduri sa am, ca nu m-am prins? Sau te refereai ca-mi fac ganduri pentru altii? Si tu in care situatie esti, ca ai ganduri (proprii) sau ca te gandesti si tu la alte tufete?
Ma, ce bine suna slabitu' asta pe baza de montignac, dar cum rezistati? Care e regula, nu lipide cu glucide? Deci fara combinatii gen carne+orez, paste+branza sau cum? Pizza se incadreaza la regimul asta? Ca daca da, ma sacrific si bag cate o pizza zilnic!
Petra.Tudor, ce ti-a facut pruncu' mai exact? Io azi am ras cu lacrimi privind la husband& Sophiphi, el ii facea mutre si voci si ea radea de inunda scutecul, asa cu hohote de se si ineca. Si io la fel. Bine ca nu vine tare des p' acasa ca ar trebui sa-mi pun si io pampers sa fiu sigura ca n-am accidente, ca v-am zis ca gravida fiind am avut
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
6luni
inapreda spune:
citat din mesajul lui Ilinca_M. Ce slaba miscare azi! Sotzioru' meu se uita la "maaareaa confruntare", io n-am rabdare sa le ascult prostiile. Dar vad ca aici a pierit euforia de ieri. Tufete, io cand citesc meniurile bebeloilor vostri, ametesc; daca ar fi sa compar cu ele, Sophiphica e practic nediversificata. Si cam asa e, ca de-o luna de cand am inceput cred ca a mancat in total cam 150-200 de grame maximum de mancarica...Apa si sucuri deloc. No, ce sa zic, a ajunge si ea sa manance cu timpu', ca doar n-are ca target Fashion TV. Noi am sunat la cabinet dar tanti doctor n-a fost azi, mergem luni, desi la ce mi-ati zis voi m-ati linistit. Dar mergem sa fim siguri, desigur. mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 6luni |
Pai nu degeaba "s-o inventat" vorba aia cu "incetuc, cu voie buna ca-n Ardeal" Cred ca lui Sophiphie ii prieste lapticul de la tine; dureaza putin pina se obisnuieste cu mincarica solida, dar nu are rost sa te stresezi, cum, de altfel, cred ca nici nu o faci
La dr. Batuca te duci?
Lasind gluma la o parte, si eu as face la fel: adica, m-as duce "sa fiu sigura".
Pupici.
Gina lu' Ian (23 martie 2009)
Ian, Impecabilu' lu' tata :-)
novus spune:
citat din mesajul lui inapreda Floric, Ian maninca asa: -la trezire: lapte -10-11: fructe cu cereale SAU brinza sw vaci -13-14: legume cu carnitza SAU ou -inca 2 mese de lapte si un iaurt. Tufete, cam la cite ore maninca acum bebelusii vostri? Multu'. |
la noi meniu e asa:
- 06.30 - 07.00 trezirea
- 08.30 - 09.00 - cereale cu lapte inclus
- 11.00 - 12.00 - fructe
- 14.30 - 15.00 - legume + carne/ou
- tziti
- 18 - 18.30 - branza+iaurt sau tziti
- 20 - 07.00 - tziti la cerere
aris26 spune:
seara buna
nu va mai citesc din urma ca iar fac aceeashi greseala ca aseara. sunt fericita si emotionata, azi a nascut o prietena tare tare draga mie. o fetita frumoasa si sanatoasa(colega de odisee cu simina)
ina - ca doar ultima pagina am citi-o iti raspund eu
mananca la 10-11 - fructe+iaurt
la 14-15 - legume
la 19-20 - ceva...biscuiti, cereale(cand era derajat la burta)
la 22- un biberon plin(210-240)lapte
la 1-3 - inca un bibe tot asa
si dim la 6-7 - cateodata mananca inca vreo 150 de lapte sau nu...depinde cum are chef
intre toate mesele astea baga peste 300ml de suc de fructe in mai multe reprize. azi a baut peste 400dar a renuntat la laptele de seara, a baut doar vreo 100ml
astea toate cand suntem cuminti si stam in casa si nu ne dam peste cap socotelile pt ca maica-sa are mancarici si nu mai are stare in casa
25 martie 2009
alina.n spune:
http://community.webshots.com/slideshow/575616062wiickP
poze recente
Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
"nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai" - A. Lincoln
gigelica20 spune:
Buna seara,
Citesc din urma capitolul trecut...si nu am reusit inca sa ajung la zi, dar va spun anticipat: VA MULTUMESC PENTRU GANDURI SI URARI!
Ayla, superb trandafirul...singurul primit pe ziua de azi...de fapt azi am primit doar floarea de la tine si niste crizanteme de la fiul meu...cumparate de buni...sotul a fost cu mine tot timpul si......
O sa te implor sa imi faci si mie pozulici cu Victor pentru Craciun si pentru ziua lui tati (Gabie e nascut pe 19 decembrie)....
Ah, mint, am primit si 3 lalele galbene de la Monnvas...
Citesc si revin cu raspunsuri imediat ce gasesc cate ceva...
Gigelica,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009