FIV 255

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui andrabirni
Plimbari usoare, am voie?

Draga mea bafta si sa fie cu noroc.
da poti sa faci ceva miscare in sensul de plimbari, dupa 2-3 zile dr cam nu au restrictie. Eu una am stat acasa, mai mult intinsa si cu ceva plimbari spre bucatarie, cred ca pana la analiza beta am iesit doar la spital (ma ducea sotul) Oricum ma si umflasem de la progesteron si aveam senzatii ciudate de balonare nu-mi prea ardea de stat la plimbari, unde stau eu e si cald si nu-mi ardea sa ma plimb in magazine cu puhoi de lume (mi s-a zos sa ma tin departe de aglomeratii datorita pericolului racelilor si a isteriei astea cu gripe fel de fel.)
Oricum acum uitandu-ma in spate a trecut repede si sa stii ca nu mi s-a parut un mare efort, e si chestie de autocontrol.
Scuze baba moralista, dar daca trebuia sa stau in cap asa stateam, asa ca sa mai glumim.
Baga si tu filme, stai cu sotiorul tau, citeste ceva dragutz...
Bafta si sa fie cu noroaceeeeeee!!! adica ai inteles cu ochi

castelana fericita 20+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Si pentru tine un doar pentru ca-mi esti draga.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

Bafta multa la injectari si nu-s asa dificile, nu?
Liniste si cat mai mult calm.
Pe mine m-a ajutat ca suntem departe si nu m-a batut nimeni la cap, nu stie nimeni ca am facut FIV, sotul meu saracul a avut grija de mine si nu m-am simtit singura, ba dimpotriva.
Hai ca sigur vei reusi!!!!!
te pp

castelana fericita 20+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Maine e zi de cumparaturi la noi, ce crezi ca am pe listuta: seminte, alune, migdale, ananas si piept de curcan, am bagat la cap la tot

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

Draga mea si papa ou inainte di dupa punctie, ajuta cica si asta.
Dupa ET chiar mancam la doua zile 2 oua facute bine, este proteina de calitate si este alimentul complet.
Important este sa ai din toate cate putin in meniu si sa fii relaxata, sa nu devina o corvoada, ca un tratament.
te pup si bafta!

castelana fericita 20+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramonika75

buna fetelor, ma bucur sa va gasesc pe acest site..ptr mine e prima data cand intru aici....si sper sa gasesc in voi niste prietene minunate,

bine ai venit si sedere scurta, adica eficienta ca sa ma exprim la obiect.
bafta

castelana fericita 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pysypisi spune:

Buna draga Castelana
Am si eu o intrebare,tu ce simptome ai avut cam la o saptamana de la embriotransfer?Stiu ca este cam devreme pt simptome...dar stii cum este curiozitatea este maaaarrreeeeeee.
Mersi frumos!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andrabirni

exista ceva restrictii ale pozitiilor in pat-mie imi place sa dorm pe burtica;
ce ceaiuri am voie sa beau?

1. retrictii ale pozitiilor de stat in pat n-am auzit, cum stai tu bine, eu nu mai puteam dormi pe burta datorita durerilor de sani (si nu eram una cu pameloase sa stii, dar devenisera mai sensibili), cum stai tu bine, daca se poate mai orizontal, sa eviti toate miscarile bruste si hop-urile, sa ai grija cum te ridici (eu mai apucata di fire ma ridicam sprinten si simteam in burtica tot)
2. traiesc intr-o tara in care ceaiul este parte din cultura si viata celor de aici.
dr nu mi-a interzis ba chiar a ras cand am intrebat, totusi a zis ca 1-2 cesti pe zi pot, ca si in cazul cafelei, cand se spune ca face rau studiile cu pricina s-au facut cu niste supradoze gen 40-50 doze. eu una vazand ca inca sunt discutii pe tema asta am incercat sa evit sa mai faca parte din programul zilnic, dar parca de cateva ori am mai baut (aici la rest locale te servesc cu ceai fierbite ca bautura daca nu cu apa calda sa bei la masa, cica ajuta la digestie, bla-bla) Am mai baut de musetel, verde, fructe cu miere si lamaie cand am avut in septembrie laringita si nu aveam voce.
Acum beau linistita ca si inainte mai ales cand ies undeva.
Bafta si scuze ca m-am intins...

castelana fericita 20+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pysypisi

Buna draga Castelana
Am si eu o intrebare,tu ce simptome ai avut cam la o saptamana de la embriotransfer?Stiu ca este cam devreme pt simptome...dar stii cum este curiozitatea este maaaarrreeeeeee.
Mersi frumos!

pysypisi
a fost primul fiv si asta cu succes.
Am facut ET la ziua 2 de la punctie, 2 embrioni cu cate 4 celule fiecare de calitate foarte buna.
Dupa ET am stat acasa, mai mult culcata, oricum tratamentul ma turmenta si dormeam la greu, dormeam si mancam, cam asta era programul.
Ca simptome... balonata, ceva dureri in ovare (se zice ca-s si de la punctie) dureri la miscari bruste, cand ma ridicam, cand mai lua o groapa de neevitat cu masina, sau un hop, si parca la ziua 4-5 am avut ceva dureri mai mari la burtica (dar a concis si cu problema mea de constipatie, oricum progesteronul constipa) si m-am chinuit rau ore pe closet.
Altceva... nu
Inainte si dupa de analiza de sange, in ziua 14 de la ET, aveam dureri similare ca la CM, eram sigura ca nu am reusit, parca vedeam si schimbarea secretiei mele in rozaliu de ma desumflasem de tot.
Deci nimic care sa anunte fericirea ce avea sa vina.
Nu am avut niciodata greturi, repulsii la mancare, pofte, nimic de nimic.
Cam asta imi amintesc.
Bafta si sa ai grija de tine!!!

castelana fericita 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

neata
O zi frumoasa sa avem.
Andra stai linistita si nu te stresa asta e cel mai bine, nu ti face griji, ai sa vezi o sa fie bine o sa fie
Pupi si tie si la fete

de Craciun vom fi 2 in 1 ....... +6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Castelana, multumesc pt raspunsuri.Ma regasesc foarte bine in multe lucruri descrise de tine.
Am stat in pat cea mai mare parte a timpului, cu "plimbari" usoare spre obiective turistice deosebite:baia si bucataria.Azi am sa fac o excursie in strainatate....voi merge la vot;scoala e in fata blocului.
In rest,burtica si cu ovarele isi fac de cap, am o durere surda, suportabila.Balonata inca mai sunt.Incerc sa ma relaxez cat mai mult.
Despre meniul zilei, acesta e diversificat si cu ajutorul vostru, sper sa fie cat mai complex.
Miela,Carla,Catalina,Georgalexia,Dandanutz,Buburuza,Viss,Pysy,Dragaica,si toate aspirantele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

buna, am si eu o intrebare.mie mi s-a zis ca am endometrul de 8 mm in ziua embriotransferului(era o fata care il vea 19 mm -ca si cum era deja insarcinata).eu am luat ovestin 0vule( 0,5mg- estrogen din Z4-CM)si 3 zile, din ziua punctiei ciclo-progynova -cu 2g estrogen/pastila x2/zi - deci in Z10 a fost de 7,7 si in Z16-8.CA SI CUM N-AS FI LUAT NICI O PASTILA.interesant e ca dupa embriotransfer mi-a zis dr sa nu mai iau cicloprogynova, doar arefam 200mg x2/zi.de la punctie la embriotransfer am luat arefam x3/zi.asa ca nu mai inteleg..oare treb sa mai iau cicloprogynova,si arefam 3/zi nu e asa mult, nu? altceva nu mai am ce face, sa creasca endometrul acum, nu?voi ce stiti?

Mergi la inceput