FIV 255
Raspunsuri - Pagina 9
vanessa80 spune:
Buna dimineata fetelor! Sa aveti o zi frumoasa si sa mergeti la vot.
MIRELA2 multa bafta maine, la eco. Cum te mai simti?
Eu sunt bine. Ma dor destul de tare sanii si stau aproape tot timpul cu sutien. Avem emotii mari pentru maine. Sper sa fie bine.
6+
BuburuzaL spune:
Neata fetelor!
Castelama "matinala" noastra draga (stiu ca e diferenta de fus orar), sunt foarte utile infoarmatiile tale. Imi pare rau ca nu stiam de toate mai devreme, ca sa le pot respecta intocmai. Acum...ce sa zic...poate imca nu e prea tarziu...vedem maine!
Dragaica stiu ca te coplesesc tot felul de ganduri, dar fii optimista si va fi bine. Spor la injectat in continuare si productie frumoasa!
Viss in primul rand felicitari. Tinem pumnii sa fie acesta norocosul! Dar pana la test, inarmeaza-te cu multa rabdare, optimism, relaxare si mai ales lasa-te rasfatata!
Ramonika75 bine ai venit printre noi. Speram ca vei gasi sprijin aici si ca iti vei implini cat mai repede visul! Sfatul meu, scrie repede 10 mesaje, ca sa poata sa-ti apara in timp real.
Georgalexia stai bine draga mea. Spor la injectat si sa obii oute de calitate!Bafta!!!
Marmotita felicitari si tie draga mea. Considera-te graviduta si incearca sa fii cat mai cumintica, in patut, si pune-ti sotul sa va rasfete pe toti 4!
Mirela, Andra, Pysypisi, Bruni, Carla, Bytzi, Vanessa multi pupici si cate o floricica pentru fiecare! Numai bine si vesti bune!!!
_
Cu bobocelul in burtica!
Sper...si cateodata parca mi-e si frica sa mai sper...Dar totusi sper!
andrabirni spune:
Vanessa, mult succes maine.Si eu am avut mari probleme cu sanii, ziceau ca sunt siliconati.Ma dureau f tare cand dadeam sutienul jos...
Viss, eu dupa ET am continuat sa iau cycloproginova 4mg si arefam, aspenter, magneB6,acid folic.
marmotita spune:
fetelor, cand se fixeaza aia mici in burtica?
as vrea sa simt si eu ceva, un semn ca mai sunt acolo...
asta e, incep intrebarile tampite
Doamne, ajuta!
brunadria spune:
buburuza
mai e un pic pana la momentul adevarului!!
sa ti ajute DD !! tin pumnii stransii!!
marmotita fi optimista o sa fie bine ..
toate fivoasele!!
duminica frumoasa si linistita
Dana_bebe spune:
marmotita - ma repet sper sa nu se supere nimeni - daca ai facut cu embrioni de ziua 2-3 - vor mai creste un pic vreo 2 zile in burtica apoi in urmatoarele 2-3 zile se vor implanta. Stai linisita e normal sa nu simti nimic!
marmotita spune:
multumesc dana.
si eu cred ca am citit de nu stiu cate ori despre asta dar tot am impresia ca nu stiu nimic.
Dragaica spune:
Neata la fivoase dragi , am fost aseara la botez, pentru cateva ore am uitat de toate, am plecat cu trusa dupa mine, am facut o injectie in baie , una in masina.
Am dansat de-am rupt, bebelusu a fost super cuminte, a dormit toate seara, o scumpete de bebe toti imi spuneau sa-l iau in brate ca sa se ia si la mine. Saracutul a trecut din brate de la unu la altu , a suportat cu stoicism
Eu ma simt bine, astazi este a 4 zi de stimulare, nu am avut efecte secundare, mai tare m-a chinuit la inceput Suprefactul.
Cam atat pentru moment, va pup pe toate cu drag.
Bubu iti tin pumnii pentru maine, eu am asa o presimtire ca o sa fim colege de Odisee
Pentru toate fetele un si-o
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
mirela2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui vanessa80 Buna dimineata fetelor! Sa aveti o zi frumoasa si sa mergeti la vot. MIRELA2 multa bafta maine, la eco. Cum te mai simti? Eu sunt bine. Ma dor destul de tare sanii si stau aproape tot timpul cu sutien. Avem emotii mari pentru maine. Sper sa fie bine. 6+ |
am fost la eco joi si e ok iar urmatorul eco il am pe 4 decembrie, nu am mai avut rabdaea
bafta maine la eco
de Craciun vom fi 2 in 1 ....... +6
mirela2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui BuburuzaL Neata fetelor! Mirela, Andra, Pysypisi, Bruni, Carla, Bytzi, Vanessa multi pupici si cate o floricica pentru fiecare! Numai bine si vesti bune!!! _ Cu bobocelul in burtica! Sper...si cateodata parca mi-e si frica sa mai sper...Dar totusi sper! |
pupi si de la mine, tu cum te simti, ce ti face bebele?
de Craciun vom fi 2 in 1 ....... +6