FIV 255
Raspunsuri - Pagina 7
mirela2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andrabirni Buburuza,Carla,Bytzi,Brunadria,Pysy,Catalina,Dragaica,dandanutz,Mona Fetelor, eu azi am stat aproape numai in pat.Nu vreau sa pun intrebari prostesti, dar luminati-ma si pe mine:exista ceva restrictii ale pozitiilor in pat-mie imi place sa dorm pe burtica;ce ceaiuri am voie sa beau? Si inca ma mai doare burtica...as putea lua nospa?Plimbari usoare am voie?Multumesc anticipat pentru raspunsuri. |
mi a fost frica sa dorm pe burta, nospa poti lua, ca din aia am luat si eu, una am luat, in ziua punctiei m au durut tare ovarele, dupa ce a trecut anestezia mergeam cocosata.
ceai am baut numai de fructe de padure, m am ferit de ceaiuri ca nu stiu ce efecte ar avea, iar al meu se zbarleste de numa cand ma vede ca beau ceai.
fi tare
de Craciun vom fi 2 in 1 ....... +6
catalina2307 spune:
andra - la modul general, da. Toti medicii recomanda o viata normala fara excese dupa ET. Daca ma intrebi cum procedez eu iti voi spune ca in primele 2-3 zile stau numai in pat.
Catalina
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">salvati o viata alina donescu
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144170
bytzi spune:
andra,ma bucur f tare pt tine,eu nu am intrat pina acum ,dar m-am gindit mereu la tine ce s-o fi intimplat ,pup azoosurioara mea
sa dea dumnezeu sa ai puiuti lipiciosi,nu te mai gindi la nimik,odihneste-te cit poti si asteptam vestile bune
doamne ajuta!
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi
vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)
georgalexia spune:
Buna fetele. Vin si eu cu noutati: dimineata am fost la eco (am 5 foliculi pe dreptul si 4 pe stangul)si azi am inceput stimularea .
Scuze Carla am inteles eu gresit oricum tin pumni stransi pentru tine si pentru Pysy.
Andrabirni felicitari draguta (eu tot 3 embrioni as vrea sa transfer).
toate fetele.
marmotita spune:
buna fetelor,
am intrat si eu pe aici sa va salut si sa dau raportul
am avut 4 embrioni, numai ca unul crestea ca fat-frumos, in ziua a 3-a avea 14 celule si nu mi l-a pus. dr. zicea ca s-ar putea sa aiba ceva probleme genetice. am pus celelalate 3 frumuseti, unul cu 10 celule si ceilalti 2 cu 8. la astia mai mici le-a facut hatching, dragutii.
mi-e drag de ei
nu as mai avea nevoie de injectii cu progesteron, ca e f bine la cat il aveam inainte de et, si prea mult poate sa strice...
acum intru in perioada lungaaaaaaa de asteptare.
ma doare spatele de atata stat cu burta in sus
va pup
dandanutz spune:
andra eu zic sa ai o vita normala si sa stai cum vrei tu doar sa nu stai f mult in picioare sa fie intr-un ceas bun si sa fie lipicisi
moromita sa-ti ajute DD si sa se prinda
carla_2008 spune:
Castelana multumesc de raspuns.eu azi am papat fistic si castane fierte.astea sunt ok?
Dragaica spor la injectat!
Pysy simptome ce sa-ti zic,sunt la a 6-a zi de la ET,nu pot sa zic ca am.insa eu am probleme cu burtica ca mi-e umflata de la stimulari si am facut deja 2 perfuzii,ceea ce e normal la unele asa am inteles. In plus urinez de fff multe ori pe zi ,dar beau si 3 l de apa.Insa am usoare crampe dimineata cand ma trezesc si de vreo 2 ori am avut seara.Si asta am inteles ca e normal.Tu cum stai?simptome?ceva?
Viss si Marmotita felicitari azi pt ET si sa aveti embrionasi lipiciosi!!!
Georgalexia spor la stimulare si foliculi frumosi sa produci!!!
pupici la toate!!
pysypisi spune:
citat din mesajul lui carla_2008 Pysy simptome ce sa-ti zic,sunt la a 6-a zi de la ET,nu pot sa zic ca am.insa eu am probleme cu burtica ca mi-e umflata de la stimulari si am facut deja 2 perfuzii,ceea ce e normal la unele asa am inteles. In plus urinez de fff multe ori pe zi ,dar beau si 3 l de apa.Insa am usoare crampe dimineata cand ma trezesc si de vreo 2 ori am avut seara.Si asta am inteles ca e normal.Tu cum stai?simptome?ceva? pupici la toate!! |
Cam asa este si la mine,sunt putin imbalonata,crampe din cand in cand,sani mariti(la tine cum sunt sanii?)si cam atat.
Succes carla si sa dea Dumnezeu sa venim amandoua cu beta mare.Apropo cat trebuie sa fie beta minim si maxim pt sarcina?
castelanaC spune:
citat din mesajul lui carla_2008 Castelana multumesc de raspuns.eu azi am papat fistic si castane fierte.astea sunt ok? pupici la toate!! |
Draga mea, foarte bun, cu cat mai variat si contatnt fara sa devina o obligatie.
Totul cica trebuie sa fie mormal si relaxat, nu ca un tratamant.
Eu imi cumparasem de mai multe feluri si le aveam in cutiute in bucatarie la vedere (de obicei pe mobile e liber luna (sunt obsedata de curatenie si ordine de la mama) si inainte cand imi faceam sucul de portocale mancam inainte ceva anunele, fistic, nuci, cateva, nu o punga odata, apoi suculetzul si pac inapoi la canapeloasa.
meniul era in general cu o bucatica de carnita (fiarta sau fripta), garnitura pe cat posibil salate variate de la o zi la alta, supe si ciorbe, o bucatica de branzica, ou mai ales in perioada ET si dupa mancam la 2 zile obligatoriu, peste macar o data pe saptamana, seara pentru ca eram toba de de toate si balonata la greu iaurt cu fructe proaspete taiate ( ma mai ajuta si la prevenirea constipatiei, am probleme de felul meu si pentru a preintampina efortul)
Fructe cat de multe si intre mese mai bagam cate unul.
Lichide mai multe la inceput: apa plata si minerala (carbogazoasa am vazut ca ma mai ajuta la regurgitare mai ales dupa ce am ramas insarcinata, sa nu se mai plimble mancarea cu liftul sus jos, dar nu asa des pentru ca baloneaza si nu e buna la rinichi) sucuri facute in casa (1-2 pahare pe zi, in general unul dimineata unul dupa-amiaza), lapte cam 2-3 pahare pe zi (impreuna cu progesteronul).
In general incet incet s-a mai relaxat programul meu cu trecerea timpului, mai ales cand am scapat de pastile (care m-au cam obligat sa stau pe langa casa din cauza frigiderului (altfel trebuia sa ma plimb cu geanta frigo dupa mine), lucru bun pentru ca am mancat doar ce mi-am facut eu in casa cu ingrediente cunoscute si vazute ( nu ca la rest conservate)
Cam asta am facut, am incercat am in programul zilnic tot ce am tot citit, sa evit ce este sub semnul intrebarii, am incercat sa nu pic in panta cealalta obsesiva si care te face sa nu stai asa confortabil.
In general nu-s bantuita de frici aiurea, ma informez mult asupra oricarei chestii citite, stii cum e acum mediile sunt diverse si este fundamental cine o pune in circulatie si de ce.
Scuze ca am scris lung.
Bafta si perioada cat mai fructuasa sa ai!
Doamne Ajuta!!!
castelana fericita 20+