Mamici prin fiv (10)
Raspunsuri - Pagina 17
aurel_cris spune:
Alexi asteptam vestile de la echo,sigur totul va fi bine.
Pussi eu nu am mai facut vaccinul,sper ca ne va feri DD de aceea gripa.
Ginger ma bucur ca ne-ai dat un semn,asteptam pozicile si cand mai ai cate un minut mai intra sa ne dai vesti despre voi.
Amzulico o sa vina timpul si la jucari,asa era si Bia la inceput.Acum sa te intreb pe unde umbli mamico de nu mai da omul de tine.
Bianca multe lunite inainte pentru David cel scump,cum este cu zapada la voi.Este mai mare ca a noastra?Bia a fost incantata de zapada dar si necajita ca ii se murdareau cizmulitele,am murit de ras cum le curata de zor.
Elenada scumpi foc pitici tai.
Ralucapaun asa doarme si Bianca acum caci i-am dat jos o parte de grilaj pe motiv de excaladare.Inainte dormea jumate de noapte la ea si restul la noi.
Pishkofata mea nu a dormit o noapte legata de cand sa nascut,niciodata nu a fost fan al somnului.Si acum se trezeste de cateva ori pe noapte sau se foieste 2-3 ore de iti trece si mama somnului.Acum sincer iar are o perioada naspa,noroc ca a venit mama aici ca altfel iar ma punea pe butuci.Ziua nu mi-a dormit nici mie mare lucru pana in vara asta cand a fost la mama la tara si cred ca de la aerul tare a inceput sa doama.Acum baga si ea 2 ore ziua,sa vedem cat o tine.Nu cred ca are nimic cu faptul ca este hranit cu lapte praf,este asa cum ai zis uni copii doarme mai putin,uni mai mult.
Cristina
de
Bianca Maria 4.03.2008
Bianca
Cum cresc eu
elenada spune:
Hello
Pishko nu cred ca are legatura lapticul cu lipsa de somn a puiutului tau. piticii mei papa tot Nan si dorm toata noaptea. In primele trei luni nici ei nu prea dormeau ziua. tot furau cate un sfert de ora apoi erau fresh. acum la 5 luni reusesc sa doarma cate 3 ore legat la pranz.
pupici tuturor
Daca doriti sa votati un pitic o puteti face AICI
elena
fericita de
Ana Maria &
Matei Stefan - 18 iulie 2009
Piticii mei iubiti
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
pussi spune:
sunt grabita, dar trebuie sa ma laud
Ana stie tot alfabetul, adica recunoaste toate literele .... la 2 ani si 1 luna!

PUSSI
mami de gemenele
ELENA &
ANA 19.11.2007Suntem mari
DOAMNE AJUTA!
pussi spune:

VA DORIM UN CRACIUN FERICIT!
SI UN MOS BOGAT SI DARNIC!

PUSSI
mami de gemenele
ELENA &
ANA 19.11.2007Suntem mari
DOAMNE AJUTA!
Ginger00 spune:
CRACIUN FERICIT SI UN SINCER LA MULTI ANI !FERICIRE SI MUUUULTA SANATATE!
Aurel cris-am trimis poze pe mailul comun,daca vrei trimite-mi adresa ta de mail si am sa-ti trimit pozici pe ea.
VA PUPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAMMMMMMMMMMM!!!
Delia21 spune:
PUSSi,felicitari pentru realizarile academice ale micutei

si multe impliniri pe toate planurile!Asa e cand ai copiii....te bucuri ca traiesti prin ei,viata inseamna cu mult mai mult decat inainte
.
,facuram si 2 omuleti de zapada
ne puteti vedea aici... http://family.webshots.com/photo/2603816630072337911xXaVax
aurel_cris spune:
Pussi uau feicitari Anei scumpe,eu sper ca Bia mea sa vorbeasca mai bine pana la 2 ani.![]()
Ginger sunt scumpi foc gemenasi tai iar mami este asa de mandra,mia facut placere sa vad pozele voastre.
Delia ce mare sa facut flacaul tau
,ce repede cresc copii nostri,uneori mi se face dor de ghemotocul mic care era.
Cristina
de
Bianca Maria 4.03.2008
Bianca
Cum cresc eu
elenada spune:

Acum, cand colindele, toate nascute sub zapezi, aduc cu ele mireasma de Iisus nascut in iesle, simtim si noi tot mai tare atmosfera de Sarbatoare ce se apropie. Deschideti usa si lasati spiritul Craciunului sa va intre in casa! Deschideti inimile si lasati Bucuria si Implinirea sa va intre in suflet! Deschideti larg bratele si imbratisarea voastra calda, vorba buna si gandul curat sa fie cel mai de pret cadou pentru cei dragi! Fie ca Iubirea, Intelepciunea, Increderea si Generozitatea sa va calauzeasca pasii in noul an! La multi ani!

Daca doriti sa votati un pitic o puteti face AICI
elena
fericita de
Ana Maria &
Matei Stefan - 18 iulie 2009
Piticii mei iubiti
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
aurel_cris spune:

Sarbatori fericite dragi mamici si fivosi scumpi

Cristina
de
Bianca Maria 4.03.2008
Bianca
Cum cresc eu