Mamici prin fiv (10)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Bianca - La multi ani lui David sa cresca mare si frumos. Il mai alaptezi? Fetelor mai alapteaza cineva ca mine la 10 luni (de Craciun)? Nu stiu ce tot am cu sanul drept - deja a treia oara cand mi se infunda canalele pe acolo si ma doare sanul de mor. Si-mi mai trage si Luca cate un cap in el.

Noi la 9 luni aveam deja 10,4 kg si 75 cm, cumparam hainute pentru 1 an de ceva vreme, papam de toate, n-am avut intoleranta la nimic pana acum, este inebunit dupa piure de cartof cu smantana ... Singurul lucru nasol este ca nu vrea biberon si pace. Noaptea dormim langa san, inca ne trezim de 2-3 ori sa mancam, motiv pentru care patutul este folosit doar pe timp de zi ca loc de joaca (safe). Am incercat si cortul cu mingiute. Noi il bagam in cort, el iese, ii este teama sa stea in cort. Si daca mai incep si reclamele la TV scoate doar capul din cort si se uita ... e mortal.
Prima "apucatura frumoasa" este ca-si baga degetul in nas si apoi in gura . In rest n-a scapat nici un coltz din casa nelins, supt, etc. inclusiv coltul de la masuta pe care este pusa tastatura. La colacul wc n-a ajuns inca

Jucarii ... am cumparat de toate ... nimic nu e mai frumos ca: tel. mobil, telecomanda si sticla de platic.

Elenada - ce pitici grasani ai si frumosi foc.

Cami mamica lui Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Bun gasit!

Bianca, multe lunitze inainte puiului!

Amzulica, felicitari ca reusesti sa alaptezi inca! Si eu sper sa-i dau cat mai mult. Am scapat si de dureri de tot, acum imi place de mor cand o pun la san. Inteleg ca doarme cu tine in pat?

Azi e o zi speciala pt mine, anul trecut in 18 dec am facut ET-ul. S-acum imi tin inimioara in brate..draga lu' mama!

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Bianca La multi ani sa iti creasca mare cavalerul si sanatos.

Pussi daca iti amintesti cum se numeste gelul pt gingii din plante te rog sa imi scriisi mie cand poti tu.

Ralu ce trece vremea. Acum ai o printesa mica.

Amzu ce baietel mare ai. Sa fie sanatos. pupici

Noi azi implinim 5 luni. poze AICI

gata fug ca plange pitica. a dormit si ea 10 minute.

pupici

Daca doriti sa votati un pitic o puteti face AICI

elena fericita de Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Raluca - da doarme INTRE noi in pat. Asta e ... a dormit in patutz pana la 2 luni pana intr-o dimineata cand am cazut secerata de oboseala pe spate si sotul mi l-a pus langa mine. Si am dormit asa incredibil. Stiam ca asa va fi de atunci dar pentru linistea noptilor noastre am ales sa fie asa. Mi-e teama ca intzarcarea va fi f. grea, baietii sunt si mamosi din cale afara.

Am uitat sa spun ca am ajuns la concluzia ca mie Dascaleasca mi-a facut ICSI in pas de samba ca prea danseaza Luca la orice melodie. Cum aude muzica, fie ea de la tv, manele sau simplu cand suna tel. mobil incepe sa danseze. Si personal inclin sa cred ca fi chiar rocker - a dat la barbi de patutz cu parul sta cam prost ...

Cami mamica lui Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica

Mergi la inceput

Amzulica, tot in pat cu mine doarme si Natalia, dar la margine. Am lipit patutul ei de patul nostru asa ca nu e risc sa cada din pat. Ma chinuiam ingrozitor noaptea s-o iau la alaptat, mai ales ca mananca des noaptea.
Asa reusesc sa dormim amandoua bine.

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pishko spune:

Buna seara fetelor,
Scuze ca scriu atat de rar si nu prea cunosc noutatile, dar teroristul asta mic al meu imi ia mai mult de 24 din 24 din timpul meu si abia daca apuc sa dorm... Nu stiu ce se intampla cu el ca e super activ si are foarte multe ore de veghe. Abia daca adoarme in timpul zilei, si asta n-ar fi o problema daca ar dormi noaptea ca lumea. Nu stiu ce sa-i mai fac. Ininte cand puteam sa-l scot mai reuseam sa-l pacalesc in carut sa-l adorm, dar de cand a dat zapada si la noi nu mai am nici o sansa cu el. S-a mai confruntat cineva cu asa ceva? Mai am putin si o iau pe pereti de disperare.

Va pup pe toate

pishko mihai

Mergi la inceput

Am uitat sa spun ca-l hranesc numai cu lapte praf (nan) ca la 2 saptamani de la nastere s-a terminat si stropul de lapte de san pe care l-am avut. Si ma gandeam ca poate si ala il agita ca am citit din ce e facut si am observat ca mai contine si taurina, despre care stiam ca se pune in energizante.

pishko mihai

Mergi la inceput

Pishko, nu vad sa aiba musai legatura cu laptele praf. Natalia nu a dormit in timpul zilei mai mult de o ora legat. Si asta in cazuri ff rare. Doar franturi de 10-15-20 mins. Iar noaptea pana pe la 2 luni dormea cam 2 ore apoi statea treaza cam o ora si tot asa.
Cred ca pur si simplu sunt copii care dorm mai mult si copii care dorm putin.

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Raluca saru`mana de raspuns Parca vorbesti de mihaita al meu. Inseamna ca asa este el. Si sa inteleg ca acum natalia si-a schimbat cat de cat obiceiurile? Adica pot sa sper ca nu mai e mult pana incepe sa se dreaga situatia?

pishko mihai

Mergi la inceput

Hello,

Pishko, acum e muuuult mai ok. Adoarme pe la 10.30-11 pana a doua zi la 11. Mai suge de 2-3 ori noaptea, dar f scurt, nici nu ma trezesc prea bine eu. O simt ca se foieste si o mufez.
Ziua insa tot nu doarme, are bucatele de 10-15 min.

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput