Mamici prin fiv (10)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Craciun fericit, dragelor!

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Craciun fericit!
Sa va aduca Mosul multe daruri care mai de care mai frumoase, liniste, sanatate si iubire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Craciun fericit!
si sanatate ca-i mai buna decat toate
Pussi a fuctionat sfatul tau iar acum David nu se teme atat de tare de aspirator. vine pe la spatele lui si vrea sa apese butonul ca sa-l opreasca iar cand se opreste ii da palme. Nici noi nu am facut vaccinul, Doamne ajuta. Felicitari Annei si la mai multe performante!
Amzulica nu mai alaptez de la 7 luni si 2 sapt caci David a inceput sa refuze sanul iar atunci cand incercam sa-l pacalesc ma musca foarte tare si mai si radea. Am incercat ce scrie prin carti dar musca prea tare asa ca am renuntat impacata ca am alaptat mai mult de 6 luni dar mi-a ramas un gol in suflet, ca o ... neimpacare caci alaptatul a fost ptr mine cel mai intim moment cu puisorul meu si nimeni altcineva nu putea sa-i ofere ceea ce ii ofeream eu. La refuzul lui a contribuit si faptul ca de la 5 luni il alaptam doar seara de 2 ori si noaptea de 2-3 ori.
Aurel_cris la noi a fost superb, a timut zapada de luni seara sapt trecuta pana ieri! David a incremenit cand l-am scos prima data afara, nu stiu daca de frig sau de uimire ne-am pozat si ne-am plimbat prin ninsoare iar in doua seri am stat cu sotul la geam si admiram zapada. E a 8 iarna in Londra si niciodata nu a fost atat de frumos. Transportul a fost ok.

David, puisorul nostru drag (17.02.2009)

Bianca, mamica celui mai frumos copil din lume

Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buluna spune:

CRACIUN FERICIT!!!

Toti piticii si tatici si mamicile iubite sa aiba parte de multe cadouri de Craciun, fie ele materiale sau nu...

Va pupam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Multumim foarte mult, cu intarziere, pentru urarile de 10 luni

Am pus fotografiile de ieri seara de la vizita lui Mos Craciun David a fost mai interesat de hartia de impachetat decat de cadouri Nu i-a fost frica de Mos, mai degraba de unul din cadouri, un catel "plimbaret".

Abia astept sa vad puisorii vostrii

Alexi, Marush, Sheritra cum a fost la eco? speram ca bine

David, puisorul nostru drag (17.02.2009)

Bianca, mamica celui mai frumos copil din lume

Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pishko spune:

Multumesc pentru raspunsuri, fetelor. Sunteti niste scumpe. M-am linistit acum cand stiu ca nu e nimic iesit din comun cu oroblema noastra. Desi bine ar fi pentru toate mamicile sa fie toti copiii asa cumintei si sa doarma cat trebuie. DAr probabil ca atat le trebuie lor, cine stie?

Craciun fericit tutror fivoaselor, sanatate multa si muuulta muuuulta rabdare cu copilasii nostri, ca de asta avem cel mai mult nevoie!
Doamne elena trebuie sa-ti fi fost grozanic de greu. Soramea a ramas si ea gravi exact cand am nascut eu cuuu ... gemeni!!! Eu fac tratament in vitro si ea face gemeni!!! In orice caz, au fost nopti in care mi-a venit sa plang pentru ea ce groaznic de greu o sa-i fie!

toate mamicile si toti copilasii

pishko mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy30 spune:

CRACIUN FERICIT !!! dragelor mamici
sanatate voua si comorilor voastre .

un an nou minunat si foaarte bun , fara criza !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Va pupam si noi.
Fetitele mele nu au fost impresionate de brad. De fapt nici nu se uita la el. Mai interesante sunt de televizor.
Aici sunt www.flickr.com/photos/monicahhh/4218556874/" target="_blank">craciunitele mele

de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

LA MULTI ANI ! CELOR CE AZI ISI SERBEAZA ONOMASTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

La multi ani si de la noi, sa aveti un an cat mai bun, cu sanatate si tot ce va doriti voi!
La Multi ani tuturor ce poarta numele de Stefan / Stefania!

Am pus cateva poze cu craciunelul meu.

Mergi la inceput