Mamici prin fiv (10)
Raspunsuri - Pagina 13
ciarli spune:
Mama, fetelor de cand nu v-am vazut. Ce rusine imi este!
Pe Sheri si pe Cris86 sa nu le recunosc.
La multi ani, Rares!
www.kodakgallery.com/I.jsp?c=125dtbzf.4phg5fl3&x=0&y=kdca89" target="_blank">Leia&Maia
aurel_cris spune:
Adaca feicitari mami,sa aveti parte numai de bucuri in casuta cea noua
.
ZisaCami ce fecior frumos ai tu acolo mami si cum il ti u ascuns de noi
.Cand mai ai timp sper ca ne mai spui ce mai faceti.
Am vazut pozicile de la intalnire,ati fost cateva fivoase,poate am sa prind si eu vreo intalnire din asta.
Cristina
de
Bianca Maria 4.03.2008
Bianca
Cum cresc eu
aurel_cris spune:
Mamici va pun si eu o intrebare referitoare la gripa porcina.Voi va vaccinati puiuti?Eu am fost invitata sa o fac si nu stiu ce decizie sa iau practic,daca nu vreau trebuie sa semnez scrisoarea si sa o trimit la dr.
Cristina
de
Bianca Maria 4.03.2008
Bianca
Cum cresc eu
alexi22 spune:
Buna fetelor,
Intru si eu dupa o lunga pauza de pe forum,dar.....simt nevoia sa va impartasesc bucuriia mea.Am ramas insarcinata pe cale naturala sunt inca in stare de soc doar de 2 zile am aflat si parca nu imi revin ....nu ma asteptam sa se intample asa ceva.
Acum 2 zile mi-am facut un test de sarcina pt ca imi itarziase vreo 4 zile ,dar imi mintea mea il faceam asa doar sa fie facut nu credeam ca iese pozitiv...cand am vazut 2 liniute am crezut ca pic jos...am crezut ca testul nu este bun asa ca fuga la Synevo sa fac un Bhcg(stiam de la FIv) si Surprise valoarea 262.Acum sper ca totul sa fie bine si sa duc sarcina pana la sfarsit cu bine.Luni ma duc la eco sa vedem daca se vede ceva.
Va pup si mai revin.
mami de
giulia rebeca 13.08.2007
alexi22 spune:
Aurel cris eu una nu mi-as vaccina copilul pt ca nu stiu cat de sigur este acest vaccin ,cate studii sau facut pe el intr-un timp asa scurt si care sunt efectele pe termen lung ....acum cred ca fiecare trebuie sa faca ce crede ca ii mai bine pt copilul lui....oricum in Uk este cam nasol cu gripa asta.Ai intrebat Dr ?ei ce spun?
Bianca B spune:
Alexi
felicitari
si Doamne ajuta!
Aurel_cris si noi am primit invitatia dar inclin sa nu i-l fac lui David. In Germania nu este recomandat gravidelor si celor care se pregatesc sau sunt deja in timpul trat de fiv (stiu de la sora-mea care locuieste acolo)
David si-a revenit repede dupa raceala, chiar foarte repede! Nu acelasi lucru pot spune despre mine care dupa 3 sapt inca tusesc, am nasul infundat si ma doare toata carnea de pe corp de parca m-a batut careva
si ma simt si obosita.
David, puisorul nostru drag (17.02.2009)
Bianca, mamica celui mai frumos copil din lume
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti
pishko spune:
alexi22 Felicitari mamico! Sa fie intr-un ceas bun sarcina usoara si bebe sanatos!
P.S. Minunea ta e nascuta in aceeasi zi cu mine!![]()
pishko
mihai
Bianca B spune:
David are o noua pasiune: rosul capacului de toaleta 
Duminica frumoasa va dorim tuturor 

David, puisorul nostru drag (17.02.2009)
Bianca, mamica celui mai frumos copil din lume
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti
elenada spune:
Hello
Shery felicitari pt gemenasi. sarcina usoara si la termen si sa ai trei copilasi sanatosi voiosi si mancaciosi.
Noi facem vineri 5 luni. Miercuri mergem la control. pana acum nu am inceput diversificarea desi papa doar formula.
Fetelor cu cat timp inainte sa apara dintisorii apar simptomele suparatoare.
Piticii mei balesc tare rod ce prind si sunt maraiti. Ana e ziua ciufi iar Matei incepe seara si il tine pana la 1 noaptea. Palng mititeii de mi se rupe sufletul. Gingiutele cred ca sunt tari si sunt rosii. Asa sunt de vreo doua saptamani si nici urma de vreun dintisor. oare cat o mai tin asa?
Avem poze noi la semnatura.
Va pupam si sper sa reusesc sa intru mai des.
Daca doriti sa votati un pitic o puteti face AICI
elena
fericita de
Ana Maria &
Matei Stefan - 18 iulie 2009
Piticii mei iubiti
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!