Mamici prin fiv (10)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

LA MULTI ANI puilor sarbatoriti zilele acestea!
Zsombor,Diana Elena, Raresde Ade,Ana Beatrice, Mihai si Grigoriu, Luca si Matei

Alexi felicitari pt samburel, o sarcina usoara si la termen cu bb sanatos!

Elenada noi am trecut usor peste aparitia incisivilor centrali si laterali, in schimb ne-au rupt maselele si caninii, cei din urma ne chinuie de cateva luni si tot nu au aparut dar zilele acestea chiar lange destul de des in somn, noi folosim cu succes acest www.chemistdirect.co.uk/ashton-and-parsons-powders_1_3354.html" target="_blank">praf naturist,o calmeaza instant dupa ce i-l torn in gurita.

Bia
ce obiect si-a gasit David pt ros, a mea cand era mica (8-9luni)rodea coltul unei masute de tv un pic mai igienic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Multumesc de raspuns Madalina. In Romania de unde se poate procura praful acela naturist. Chiar ar fi minunat daca as gasi ceva naturist.

Daca doriti sa votati un pitic o puteti face AICI

elena fericita de Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui elenada

Multumesc de raspuns Madalina. In Romania de unde se poate procura praful acela naturist. Chiar ar fi minunat daca as gasi ceva naturist.

Piticii mei iubiti

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Din pacate nu ai de unde din RO, eu de pe acel site am comandat, dar m-am combinat cu alte fete transportul costa aprox 8lire, eu am luat prafuri, una termometru, alta un aparat de aerosoli si am impartit transportul, ajunge in max 3sapt.

Mergi la inceput

Am pricipit. Finii nostri stau in Anglia. o sa iau legatura cu ei sa vedem poate mi-l trimit ei sau poate gasesc pe cineva care merge acolo

asa am facut rost si de infancol. sper sa fac rost si de praful asta.

multumesc mult

Piticii mei iubiti

Povestea noastra in Tabu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Elenada simptomele lui David au inceput imediat dupa 3 luni iar primul dinte a aparut la 5 luni si 3 sapt. Imi amintesc foarte bine momentul caci soacra-mea se plangea ca-i ies dintii la baiat prea repede si tot asa o sa se carieze. Ete ca n-au iesit la 4 luni cum preconiza cocoana

David, puisorul nostru drag (17.02.2009)

Bianca, mamica celui mai frumos copil din lume

Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti

Mergi la inceput

Bianca mie imi era teama ca va mai dura mult pana ii apar dintisorii iar tu mi-ai confirmat ca asa este.
Micutii ce chin pe capul lor. Matei se chinuie mai mult decat Ana. Ana e maraita si ea ziua dar parca nu cum e Matei. Si colicii mai mult pe Matei l-au chinuit.

Pupici

Piticii mei iubiti

Povestea noastra in Tabu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Elenada babele zic ca baietii suporta mai greu durerile Mai toate mamicile pe care le stiu au spus ca baietii au avut colici mai dureroase. Acum nu stiu, ori le suporta mai greu ori chiar sunt mai dureroase ca la fete.
In sfarsit mi s-a desfundat nasul si 'simt' si io cand sa schimb scutecul fara sa-l verific la fiecare ora de frica sa nu se irite.
Astazi i-am gatit lui David ciorbita in care am adaugat si linte si i-a placut foarte mult.

David, puisorul nostru drag (17.02.2009)

Bianca, mamica celui mai frumos copil din lume

Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Cu scuzele de rigoare pentru intarziere,vreau sa urez si eu
Zsombor
Diana Elena
Rares
Ana Beatrice
Mihai&Grigoriu
Luca&Matei

Cristina deBianca Maria 4.03.2008

Bianca
Cum cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Alexi felicitariiiiiiiiiiii...,sarcina cat mai usoara mami,poate poti sa intri mai des sa ne spui ce mai faceti.
Bianca sper ca ii va trece repeede noua pasiune a lui David.
Elenada ce puiuti scumpi ai,sunt tare frumosi.Cat despre dintisori depinde de fiecare copil in parte cum are gingiile cred.Fetei mele ii ies teribil de greu,primul dinte i-a iesit cam la 9 luni dupa vreo 2 luni de chinuri.
Mada am sa incerc si eu praful ala.Eu nu stiu cum le sti tu pe toate ca eu daca am intrebat aici ce pot sa ii dau mi-a zis ca gel.Astea nu o fi auzit de praful asta,ciudate mai sunt zau.
Despre vaccin ce sa zic m-am lamurit in mare cam cum sta treaba si nu am sa il fac.

Cristina deBianca Maria 4.03.2008

Bianca
Cum cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julia75 spune:

Alexia, felicitari pentru sarcina!!!
Madalina, Aurel Cris, multumesc.

Mergi la inceput