Mamici prin fiv (10)
Raspunsuri - Pagina 12
Sheritra spune:
Multumesc mult
de urari, sa fie bine pana la sfarsit! Nu mai am mult, sunt 8 sapt, minus 37, he-he, 29 mai raman, sa treaca revelionu si acus ma cheama Profu la cezariana
! Sunt o optimista incurabila!
Aseara nu puteam sa dorm de grija lucrurilor. Mi-a picat fisa ca am doar un scaun de masa si ca-mi mai trebe unu, si da-i si ingrijoreaza-te n-am pus ochii geana pe geana
!
A fost super aseara la intalneala, Ciarli eu sunt de acord sa ne mai vedem dar pt ca ai tras chiulu de data asta tu anunti si convingi poporul
!
Shery
+7 si inimioara
Alesia (30.10.2007)
adaca spune:

MULTUMIM DE URARI ! 

GATTTTTTTTTTTTAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! ne-am mutat la noia acasa, sambata seara. Si l-am sarbatorit si pe Darius si pe tata. O sa punem poze si cu casa si cu gazele.
adaca spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui adaca![]() ![]() MULTUMIM DE URARI ! ![]() ![]() ![]() GATTTTTTTTTTTTAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! ne-am mutat la noi acasa, sambata seara. Si l-am sarbatorit si pe Darius si pe tata. O sa punem poze si cu casa si cu gazele. |
zisaCami spune:
M_Oana, Danylo, Boo, AndradaP, Kittyke dragi mamici ma bucur ca ne-am cunoscut, Avalon ma bucur ca ne-am revazut, felicitari viitoarelor mamici Cris86 si Sheritra si sper ca prezenta noastra a incurajat fetele de la fiv mai vechi Cristinici, Felicia, Kitta, Aldolina sau mai noi - "unguroaicele" ce au fost prezente la intalnire Violeta70, Mirela2, Samira, Cornelia, Alrak. Rami73 si mie-mi pare rau ca nu ne-am vazut, dar poate vom reusi cu o alta ocazie. 
In noaptea de dupa intalnire Raducu a fost extrem de agitat, s-a culcat la 23,00 si s-a trezit la 2,00 noaptea si a tinut-o numai intr-un plans pana dimineata; cred ca nu a fost o idee prea buna sa vin cu el ... Eram varza de oboseala, dar imediat mi-am dat seama cat de multe fete care-si doresc bb si nu au reusit m-ar invidia pentru asta si cati ani mi-am dorit si eu nopti nedormite ...
Avem si noi
, insa nu am reusit sa mai pun poze mai actuale, ultimele sunt de la sfarsitul lui august, inceput de septembrie.
Nu am mai intrat ca nu am avut timp, abia reusesc sa citesc ... Despre Raducu ce sa va spun ... este foarte activ, nu se omoara cu somnul la pranz in special, un copil foarte vesel; la 10 luni nu avem nici un dintisor, nu ne omoram cu mancarea ( masa principala de pranz ), e un chin cu diversificarea asta, nu ne plac borcanelele, iar eu gatesc minim 2 feluri, uneori si 4-5 feluri/zi, doar i-o placea ceva ... avem 8850 gr., deci suntem un "balerin". Stim sa facem cu manuta "pa", suntem un vorbaret ( "ta-ta", "ma-ma" cateodata, "cu-cu", "pa-pa", "loli-loli" si alte cuvinte in limba "bebeluseasca" ), mergem de-a busilea, ne ridicam in picioare si ne agatam de tot ce ne iese in cale, deschidem sertare si scoatem tot ce prindem, bate cu pumnul in usa si ne striga daca nu suntem cu el, e deja smecher - ne intinde ce are el in manuta si le retrage imediat, se bucura teribil cand ne pacaleste; ce sa va mai spun ... un smecheras in toata regula! Il iubim enorm, pentru noi e o minune!
Despre Valeria si bb Alex
- sunt f. bine, bb a implinit 1 anisor pe 2 noiembrie, i-au luat motul si e o minune de copil!
O zi buna tuturor! 
madalina28 spune:
Shery esti o optimista incurabila, imi pare asa rau ca nu am putut ajunge, darrr o ajut pe Ciarli cu oganizarea urmatoarei inalneli![]()
Cami ce frumusel este puiul tau si al lui Boo, sa fi vazut chihoteala si alergatura pe acolo daca veneam cu Sofia care de la un timp este foarte nazdravana zici ca are baterii.
Edit: Ade sa stapaniti sanatosi casuta!
Se tot vb pe ici pe colo ca Danyalo are un bb, Daniiii nu intri sa ne prezinti minunea ta?
ciarli spune:
Sa-ti dea Dumnezeu sanatate, Mada!
Io aleg locu, tu dasfara in tara
. Gata, am impartit responsabilitatile. (Sheri, nu se pune, ca am convins-o io)![]()
Puneti si voi poze de la intalneala. Au fost si bebicii?
www.kodakgallery.com/I.jsp?c=125dtbzf.4phg5fl3&x=0&y=kdca89" target="_blank">Leia&Maia
kittyke spune:
ZisaCami, Rami, Sherri si toate fetele si eu ma bucur ca v-am cunoscut![]()
![]()
Ciarli pozele poti vedea mai sus unde posta ZisaCami, unde scrie "noastra"
Asa.. asa.. mai vin si la urmatoarea intilneala, tare mi-a placut 
kittyke spune:
ZisaCami nu-i de mirare ca Raducu n-a putut dormi , a fost admirat de atatea fete !!!!

S-a trezit gasca ...ma duc![]()
pussi spune:
ma bucur ca v-ati distrat asa de bine si imi pare tare rau ca n-am ajuns si eu
.... cu prima ocazie cu care sunt in capitala convoc toate fiv-oasele. Promit!
adaca LA MULTI ANI RARES! si voi sa stapaniti cu bine casa, sa traiti doar momente de bucurie in ea alaturi de cei trei feciori!

pana luni seara nu mai intru!
Sheri daca aveai probleme cu scaunul, trebuia sa ma suni ca se rezolva treaba repede
Si in poze esti cam slaba pt. 3 in 1![]()
PUSSI
mami de gemenele
ELENA &
ANA 19.11.2007Suntem mari
DOAMNE AJUTA!
madalina28 spune:
Ciarli ce repede te-ai spalat pe maini
, ofofof, da te iert ca-mi esti draga
Stabileste tu o data care crezi ca ar conveni la toata lumea.
LA MULTI ANI RARES!
Sa cresti mare, sanatos si sa ai parte numai de lucruri bune!
Mami Flori mai da-ne vesti despe voi!