Mamici prin fiv (10)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Moniland iertare . Am vrut sa o intreb pe Marush, tot mamica de gemenasi
Asa ca repet:
Marush ce mai face punctuletul tau? Asteptam noutati
Evy eu am schimbat marca mai bine spus in permanenta am 2 feluri de scutece, pampers si huggies, cumpar ce este la oferta iar David niciodata nu s-a iritat. Adevarul e ca nici nu are pielea prea sensibila, seamana cu taica-su.

David, puisorul nostru drag (17.02.2009)

Bianca, mamica celui mai frumos copil din lume

Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Evy si eu ii schimbam frecvent huggies(mi se pareau mai buni) cu pampers, cand nu gaseam unii ii cumparam pe ceilalti.Cu ramasul inainte de 2 ani depinde de organism cum se reface mi-e mi-a zis Marinescu un an, din pacate eu mai trebuie sa astept(o noua locuinta) apoi voi face pasul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Mi-e mi-au spus ca daca mai vrem un bebe sa incercam in maxim 2 ani caci avem sanse mai mari (eu nu mai am trompe si din puntul lor de vedere conteaza si asta la rata succesului).
Fiecare clinica sau doctor are motive temeinice care sa-i sustina opinia. Eu merg pe mana lor. Asa ca in ianuarie ne intalnim cu consultantul.

Am vorbit cu preotul sambata caci eram cam dezorientata. Pana sa-l avem pe David ne rugam sa ne dea Dumnezeu macar un copil iar acum ne gandim deja la inca unul si sincer nu stiam cum sa ma rog. Nu vreau sa cer mai mult decat merit si nici nu vreau sa par nemultumita. David este o minune si parca nu aveam curajul sa-i cer lui Dumnezeu inca o minue. Preotul a zis sa ne rugam ca pana acum si in plus sa spunem "faca-se voia ta Doamne".

Aurel_cris s-a oprit ploaia pe la voi? In Londra s-a luminat cerul si parca se vad si cateva raze de soare! Sa vedem cat o sa tina!

O zi frumoasa va dorim

David, puisorul nostru drag (17.02.2009)

Bianca, mamica celui mai frumos copil din lume

Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy30 spune:

o sa incerc si eu sa ii schimb scutecele .
de la astea mi se pare ca sta cam cracanat

cat despe bebe , noi nu cred ca mai avem sanse , insa daca s-ar intampla i-as multumi enorm lui doamne doamne .
e minunat sa fii mamica .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Sheri, felicitari mami pt inimioare!

Cum a fost aseara la intalnire? Ce mi-ar fi placut sa vin, dar nu am avut cu cine lasa fata...

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_72 spune:

Salutare la mamici si la pitici !
Am vazut pozele cu toti puiutii... sunt adevarate minuni
As pune si eu poze dar nu stiu cum.....cred ca trebuie sa-mi crez cont pe picassa....sau...habar n-am ...eu sunt antitalent la computere...doar stiu sa butonez...
Dragi mamici.....trebuie sa schimbam si noi lapticul formula.Am folosit asa : pana la 6 luni - LACTANA - dupa 6 luni - VITALACT-. Acum , la 1 an si 3 luni ar cam trebui schimbat ca e formula 0-12 luni dar noi am baut in continuare .
Ce lapte ma sfatuiti sa incerc ? Am discutat si cu pediatra si mi-a zis ca ar fi bine sa mai bea cateva luni tot lapte formula , sa nu-l trec inca pe lapte de la supermarket. Si nu stiu de care sa iau....Nan,Milupa,Aptamil,Nestle....toate par la fel..
Tudor bea doar 2 biberoane de 200 ml pe zi. Nu stiu daca e mult sau putin....in rest , mananca branzica, cascaval , iaurt...deci lactate consuma suficiente.
Chiar nu stiu.....astept pareri de la voi.....
In rest... noutati....am facut si noi primii pasi singuri.... si e foarte incantat....
Il asteptam pe Mos Craciun..asteptam bradutul ...are niste ochi cand vede luminite in parc.. . Nu stiu cum va reactiona la vederea bradului ,,,,anul trecut era prea mic , avea 4 luni , si nu parea prea curios...dar anul asta e alta poveste...
Cam atat pentru azi......

Ella , mami de minune Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

A fost SUPER la intalnire, ca de obicei ! Au fost multe fete si mamici si viitoare mamici. Imi pare rau ca nu le-am apucat pe Avalon si ZisaCami, care au plecat mai devreme. Le-am felicitat in schimb pe MOana si Danyalo pentru bebei. Mada, Aniast, Ciarli, Lachi, Raluca, pacat ca n-ati venit si voi; dar nu-i nimic, ca mai facem intalneli.
Kittyket, ma bucur ca te-am cunoscut.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Rares puiut de mami Flori.
Sheri felicitari pentru inimioare si aici,bravo mami,sarcina usoara.
Marush ce mai faci mami draga?
Evy eu am schimbat marca mereu cand Bia era micuta,nu au fost probleme.
Biancada sa oprit si la noi,azi chiar a fost o zi faina.
Ella eu mi-am facut cont pe webshots,incarci pozele si dupa daca vrei iti dau un MP cum sa le pui a semnatura.
Rami ce mi-ar fi placut si mie la intalnire,poate o sa apuc si eu una cand o sa fiu in tara.

Cristina deBianca Maria 4.03.2008

Bianca
Cum cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

LA MULTI ANI puiutului Rares ! Flori, poate mai intri si pe la noi sa ne spui ce mai faceti. Te

Fetelor, de Valeria si luptatorul ei mai stie cineva ceva ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Fetelor este a treia noapte cand Bia se trezeste la 3 si pana la 5 nu mai doarme deloc.Se pare ca avem o eruptie dentara ne ies 2 maselute si un canin dupa ce 3 luni jumatate de la ultimul dintisor iesit.
Sunt moarta de somn,abia astept sa treaca perioada asta.In alte ordine de idei mata a cazut acum o luna si are un semn in barba care vad ca nu prea se mai duce.Oare ii va ramane permanet semnul ala ca mor de ciuda,a cazut si ea odata mai naspa si uite cu ce se alege.

Cristina deBianca Maria 4.03.2008

Bianca
Cum cresc eu

Mergi la inceput