Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (50)
Raspunsuri - Pagina 6
andira spune:
Delia, Dayanara, Erina, Andra - multumesc frumos pentru sfaturi, sunt ceva mai bine si cred ca spre vindecare, nu ma mai doare gatul.
Freedelia -
exact pentru acelasi lucru imi scoate sotul ochii, ca dupa ce gatesc eu toata bucataria e plina de vasele folosite si rasturnate cu susul in jos. Mie-mi place tare mult sa gatesc, si de vreo 4 zile am descoperit niste bloguri culinare super, o sa vi le dau si voua.
Te intrebam de petreceri pentru ca imi imaginez ca o sa fie un efort totusi sa faci 3 petreceri in aceeasi luna, la fiecare cu invitati, cadouri, masa pusa etc. Nici cu 2 nu-i usor, d-apai cu 3. Si eram curioasa cum vrei sa faci, poate imi dai idei
.
Miria - imi pare rau ca te-ai enervat cu toate ce ne-ai povestit. Mie-mi pare ca poate sunt si alte motive de suparare, si la un moment dat rabufnesc mai multe. Poate ma insel, si daca da, scuze.
Incearca sa te mai detasezi, e doar un moment trecator
.
honeybaby spune:
linda- tare bancul
bluekidoo- Bravo. tine-o tot asa.
andira-

Denisa,
20 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
bluekidoo spune:
Referitor la grijile din timpul sarcinii... toata lumea in jurul meu ma intreaba "ai voie sa mananci aia/ dar aia/ poti face aialalta? " etc.. de fiecare data le spun " Nu sunt bolnava!! sunt gravida!!! Graviditatea este o stare naturala putin mai speciala. Am voie sa fac/mananc orice atata timp cat nu fac excese"
Eu sa fiu sincera nu ma stresez mai deloc. Comportamentul meu si alimentatia este cam aceasi cu cea dinnaintea sarcinii doar ca am grija sa nu sar calu. Drept urmare eu am mers prima data la medic la 16 saptamani, in urma ecografiei mi s-a spus ca bebe este perfect.. are tot ce-i trebuie si este in parametrii normali varstei lui. a fost tot ce m-a interesat.. sa stiu ca e bine. Analize am facut strict cele gratuite de sange, TT si profilul torch. Urmatoarea ecografie o fac luni (sper sa ma trezesc)... Nici medicul meu nu este genul care sa ma indoape de pastile sau analize daca nu o cere situatia (si pana acum slava domnului nu a fost nevoie). Tot ce trebuie sa fac este sa ma odihnesc, sa ma relaxez si sa ma alimentez. In rest nu prea am de ce imi face griji..adica ma gandesc ca am pisici in casa de vreo 6 ani si nu am facut toxo, listerie sau alte alea.. cat de ghinionista sa fiu sa le fac tocmai acum?? Plus ca in primele 2 luni de sarcina (pana sa mi se confirme sarcina) nu am avut nici o retinere..mangaiam si hraneam animalutele de pe strada fara nici o retinere. Daca era sa se intample ceva cred ca atunci se putea intampla... eu pur si simplu ma gandesc ca bebe e bine sanatos iar eu trebuie sa am o gandire pozitiva ca sa nu-l afectez. Si imi reuseste desi toata lumea in jurul meu imi spune ca am burta prea mica pt 6 luni. eu le spun ca atata timp cat bebe e bine nu ma intereseaza marimea burtii. Luni o sa fac tot posibilul sa ajung la eco si dupa le pot inchide gura "conform ecografiei bebe este perfect.. este tot ce ma intereseaza" Am noroc ca si sotul este de aceasi parere cu mine..vorba lui " pe vremea bunicilor nostrii femeile gravide nu faceau nici o analiza sau ecografie si nasteau acasa si erau mai sanatosi decat noi"
Am avut acum ceva ani o sefa care toata sarcina nu a fost la medic, a nascut acasa mosita de sotul ei iar copilului nu i-a facut un vaccin. s-a prezentat cu el la medic abia la 3 ani ca ii trebuia certificat de nastere sa il poata inscrie la gradinita. Il lasa sa se joace in praf si sa manance murdar pe maini. Iar eu in 4 ani de zile nu am vazut copilul ala nici macar o data racit nu mai spun de altceva.
Eu cred ca toate "informatiile" cu ce nu trebuie sa facem si toate analizele astea nu fac altceva decat sa ne streseze iar asta cred ca este cel mai rau lucru care-l putem face pentru copil. Pentru aproape orice exista tratament dar pentru stres...
Nunta 12.05.2007 --- http://s123.photobucket.com/albums/o296/blue_kidoo/
In asteptarea martisorului
24+
Sotie fericita cu bebe in burtica
miria_cristina spune:
ANDIRA - Cand am folosit termenul de "efemer" nu ma refeream la om, ci la concept. Cu toate ca religia ortodoxa ca si altele crede in viata de dupa moarte. In fine, intram in dogmatica si n-are sens.
Tu poti crede in ce vrei (eu nu aveam de unde stii ce idee imbratisezi tu), eu mi-am exprimat o parere, nici macar personala. Oameni celebrii din lume au ajuns la concluzia ca ceea ce rezista de la facerea lumii pana in prezent este credinta omului in Divinitate oricare ar fi ea.
Cristina +16
si Maria Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
andra_s spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bluekidoo Buna fetele .. Azi sunt fericita... Of.. imi vin atatea in minte sa va spun ca nu stiu cu ce sa incep... Cred ca ar trebui sa incep asa: Am reusit sa ma odihnesc pe voi toate...zilele astea cat nu m-am odihnit nu aveam chef de nimic.. tot ce faceam era sa ascult muzica linstita... azi am chef sa ascul multa muzica, sa cand, sa dansez, sa petrec.. acum ascult colinde si cant Sper sa va molipseasca si pe voi fericirea asta a mea.. sa dea domnu sa se ia Nunta 12.05.2007 --- http://s123.photobucket.com/albums/o296/blue_kidoo/ In asteptarea martisorului 24+Sotie fericita cu bebe in burtica |
ai reusit sa imi transmiti putin din euforia ta, si pt asta meriti un
mare, mare.
POZE
24+
- (Iustin???, Iannis???) StefanViitori parinti, cei mai fericiti din lume, asteptandu-l pe micul nazdravan!!!
dayanara spune:
mihaela aroa a inceput de curand sa fie folosit si aici, eu stiu ca e un rau din partea caribeana a venezuelei si pe mine ma incanta tot ce are legatura cu partea aia :)
culmea dar imi place si angela
bluekido si eu am hranit la catei si pisici si dormeam in romania cu ele bot in bot de drag:) pui de pisica si de catel gasiti pe afara
si n.am facut toxo
oricum eu cred ca si aici tre sa fie un echilibru, nici nu stau in vata cu spirt pe prioada sarcinii dar nici n.am de gand sa ma tavalesc prin carne cruda
roxana
22
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
bluekidoo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andra_s ai reusit sa imi transmiti putin din euforia ta, si pt asta meriti un mare, mare.![]() POZE 24+ - (Iustin???, Iannis???) StefanViitori parinti, cei mai fericiti din lume, asteptandu-l pe micul nazdravan!!! |
hehe.. ma bucur ca a inceput sa se ia

Nunta 12.05.2007 --- http://s123.photobucket.com/albums/o296/blue_kidoo/
In asteptarea martisorului
24+Sotie fericita cu bebe in burtica
marsy_baby spune:
Rebiana, Samaria- inseamna ca nu sunt singura care greseste fara sa vrea 
fetelor luna viitoare cred ca v-a trebui sa ne mutam in Austria
din cauza ca si-a gasit acolo un loc de munca mai bun ca cel pe care il are....dar eu n-am nici un chef cand ma gandesc la "mutari"
,in plus ma duc intr-o tara straina unde nu cunosc decat pe cativa prieteni, acolo v-a trebui sa nasc si iaaaaaaaaaaaaaaaaii
ma trec fiorii
Sper k ma v-oi obisnui
DARIA 25+
honeybaby spune:
O prietena, medic veterinar, nu are imunitate la toxo
.
O pisica cu toxo trasmite toxo doar 6 sapt. Dupa care devine si ea imuna. ca sa iei toxo ar insemna sa pupi pisica in fund, ca toxo se elimina prin fecale. Mai repede se ia din pamamant, unde isi fac pisicile nevoile, si chiar si in pamant nu traieste mai mult de 5 zile.
Denisa,
20 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
miria_cristina spune:
BLUEKIDOO - Asta cu nascutul acasa, as practica-o numai daca as fi departe de un spital, oricat de New Age as fi
, a totusi, suntem civilizati.
Eu am zis intotdeauna ca daca aud ca cineva are rubeola o duc pe fii-mea langa el si-o pun sa-l pupe.
Chiar vreau sa-si faca anticorpi la unele boli ca sa stea cuminte si linistita la o adica, in nici un caz nu-i fac vaccin. i-am facut pentru poliomielita, hepatita A si vreau si B, poate si vaccinul contra cancerului de col, dar nu o vaccinez contra bolilor copilariei care nu se mai repeta, oricum, o data facute.
Cristina +16
si Maria Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."