Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (50)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Mie imi plac ambele nume. Recunosc ca Ines imi place mai mult, dar si Silvana suna bine.

INES vine de la Agnes si inseamna curat, pur (din greaca).
SILVANA din latina de la silva si inseamna padure.

Cristina +16 si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

oana bafta la eco, si banuiesc ca nu vii cu vreo Erica, parca ziceai ca ai avut 5 confirmari ca e baietel

POZE

24+ - (Iustin???, Iannis???) Stefan
Viitori parinti, cei mai fericiti din lume, asteptandu-l pe micul nazdravan!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

miria, de aia ii place lui silvana ca vine de la selva , padure
asta ii inspira :)

oana te asteptam cu vesti bune despre erick

roxana 22 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Roxana si eu votez pt Ines.

Rebiana, Andra, Roxana
La mine nu e Erica sigur ca da, 5 medici mi-au confirmat ca e baiat si am si o poza tare exemplificativa.

Merg sa ma pregatesc si in juma de ora am fugit. Revin dupa 8, ca mergem la cumparaturi.

Oana 26+ Erick Nicholas
AMR 13+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Oana si eu astept sa vii cu vesti bune de la eco.

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justin(a)

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 18+ -posibil tot - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lindal spune:

BANC
Tzrrrrrrrrrrrrr!, Tzrrrrrrrrrrrr! (telefonul)
Fetita ridica receptorul:
- Alo?
- Buna, scumpo; sunt eu, tati. Mami e cumva in apropierea telefonului?
- Nu, tati, mami e la etaj, in dormitor, cu unchiul Paul.
Dupa o scurta pauzi, tati zice:
- Dar, scumpa mea, tu nu ai nici un unchi Paul!
- Oh, ba da, am, si el e la etaj, in camera cu mami, chiar in acest moment.
O alta scurta pauza.
- Uf, bine atunci, vreau ca tu sa faci ceva pentru mine: lasa receptorul pe
masa, alerga la etaj si bate la usa dormitorului si striga la mami: "Masina
lui tati tocmai a intrat in parcare!"
- Bine, tati, doar un minut.
Cateva minute mai tirziu, fetita vine inapoi la telefon.
- Am facut ce mi-ai spus, tati.
- Si ce sa intamplat, scumpa mea?
- Ei bine, mami s-a speriat rau, a sarit din pat fara nicio haina pe ea, a
inceput sa alerge in stanga si in dreapta tipand, apoi s-a impiedicat de
covor, s-a lovit cu capul de masa de toaleta si acum zace nemiscata!
- O, Doamne! Si ce poti sa-mi spui despre unchiul tau Paul?
- Si el a sarit din pat, fara haine pe el si el s-a speriat rau si a sarit
pe fereastra din spate direct in piscina. Dar cred ca nu stia ca saptamana
trecuta ati scos apa, ca sa o curatati. S-a lovit de fundul piscinei si cred ca a murit.
O lunga pauza.
O pauza si mai lunga.
O foarte lunga pauza, apoi tati spune:
- Piscina zici? aaaaa.... Aveti numarul 486-5731?
- Nu, cred ca ati gresit numarul.

19+ cu Eliza
Pictura pe sticla
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Miria- uite ce ai facut!!!! M-ai bagat si pe mine in depresie.
Si ca sa-mi revin a trebuit sa ies afara. Daca am iesit afara m-am intors cu o sacosa de cumparaturi.
E asa de bine sa te plimbi. Incearca si tu sa iesi la o plimbare cu Dami ,sau orice te relaxeaza pe tine.

Eu am citit tot felul de nebunii dupa net. clar nimeni nu poate sa-ti garanteze % la % ca bebe va fi bine. Dar daca te stresezi ce rezolvi ? Mai ales cand nu ai un motiv evident.

Oana-asteptam pe seara vesti de la eco.

Denisa, 20 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

Dayanara mie imi place Silvana, de fapt eu nu ma prea potrivesc cu voi, sunt mai demodata, imi plac numele mai simple, mai romanesti. De Aroa nici n-am auzit pana acum, recunosc, de unde vine?
Daca tot veni vorba de nume, noi nu ne-am gandit inca, dar Elena de cand a aflat a zis ca-i cheama pe bebei (uneori zice ca-s 2 gemeni, daca nu am stiut sa-i spunem ce e) Radu si Angela. Noua Radu ne place mult si probabil asa va fii daca va fii baiat, dar Angela cu siguranta nu m-as fii gandit si nici nu mi se pare prea dragut. Doar ca acum de atata vreme am inceput sa ma obisnuiesc si mi s-ar parea ciudat sa-i punem alt nume, poate trebuia sa cautam mai devreme. Mie mi-ar placea Ioana, Sofia, Teodora, ceva in genul
La Elena am stiut din prima ca vor fi aceste doua nume Elena si Maria. Ne-au placut mult amandurora. Doar ca initial am zis Maria Elena, apoi am descoperit multe fetite Maria cam de varsta ei si am schimbat ordinea.

Miria si mie mi se pare cu totul exagerata teama asta de virusi, bacterii... Pana la urma toxo poti sa iei cel mai usor de pe o frunza de salata, daca nu e perfect spalata, eu zic ca nu ne putem feri chiar de toate si nu depinde doar de noi sanatatea copilului. Eu recunosc ca mananc cam de toate (fara lapte de la tarani, carne cruda, putine chestii), nu mi-am facut nici o analiza, nici nu mi-a fost recomandat de medicul meu, care e un doctor foarte bun aici in cluj. Eu am fost crescuta la tara si si de asta nu mi-e asa frica. Acolo am mancat de toate si nespalate asa ca e cam greu sa nu am imunitate. Vreau sa fac la fel si cu Elena, mai greu dar incerc, ca sa nu stea cu frica in san cand va fii mare si va dori copii. Mor de nervi si acum ca m-am lasat dusa de val si i-am facut vaccinul antirubeolic, puteam sa o las fara sa faca boala si sa aiba imunitate pe viata, dar asta e!

Mihaela20+ si Elena Maria (9 aug 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

Buna fetele .. Azi sunt fericita... Of.. imi vin atatea in minte sa va spun ca nu stiu cu ce sa incep... Cred ca ar trebui sa incep asa: Am reusit sa ma odihnesc am adormit pe la 6 jumate, la 9 m-am trezit ca trebuia sa-mi plece sotul la vizita medicala si am reusit sa adorm la loc . M-am trezit pe la 1 jumate .. Cand am deschis ochii am vazut direct soarele de afara si am deschis imediat geamul sa ii simt si caldura .. am luat o pisica in brate si am reusit sa stau asa in pat pana pe la 3 jumate... A fost asa bine.. uitasem cum e sa te odihnesti.. mi-a dat asa o stare de fericire... am un zambet larg pe fata de n-ati vazut.. si asa am chef de viata.. vreau sa ma apuc de curatenia de iarna ca acusica vine 1 decembrie si vreau sa impodobesc bradu... Abia astept sa-mi vina sotul acasa sa am cu cine sa impartasesc :D Si va doresc tututror sa va simtit de acum in colo atat de bine si de fericite cum sunt eu acum.. simt ca da pe dinafara fericirea, ca imi vine sa plang de fericire.. si vreau sa strang e cineva in brate si sa pu.. dar sunt singura acasa.. asa ca va pe voi toate...
zilele astea cat nu m-am odihnit nu aveam chef de nimic.. tot ce faceam era sa ascult muzica linstita... azi am chef sa ascul multa muzica, sa cand, sa dansez, sa petrec.. acum ascult colinde si cant
Sper sa va molipseasca si pe voi fericirea asta a mea.. sa dea domnu sa se ia

Nunta 12.05.2007 --- http://s123.photobucket.com/albums/o296/blue_kidoo/

In asteptarea martisorului 24+

Sotie fericita cu bebe in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Citat:
citat din mesajul lui miria_cristina

Eu sunt o persoana religioasa n-as putea sa nu accept normele bisericii in care cred, ca atunci n-as mai face parte din ea. Nu merg in fiecare duminica la biserica, nu-s habotnica, dar cred ca-i sanatos in viata ca avem o religie si niste norme si principii pe care sa le tii. Ele te echilibreaza psihic si moral, de ce nu, te educa si este dovedit prin valabilitatea constanta pe care o au indiferent de natie si crez religios.

Fireste, ca mai sunt si liberii cugetarori, ateii sau cei care isi fac singuri reguli de conduita in viata, dar sunt ca si ereziile putini si efemeri.

Miria, efemeri suntem toti pana la urma, ca suntem atei sau credinciosi

Eu sunt atee, si asta e modul in care eu mi-am gasit echilibrul. Pana la urma, cred ca e optiunea fiecaruia sa aleaga ceea ce i se potriveste. Eu m-am cununat religios, am botezat ambii copii si o sa-l botez si pe al treilea, pentru ca n-am nimic impotriva bisericii, si mai mult, sa refuz ar fi insemnat sa ranesc persoanele care imi sunt dragi si pentru care biserica inseamna mai mult decat inseamna pentru mine.

Parerea mea e ca fiecare e bine sa-si gaseasca punctul de echilibru, fie in credinta, fie in hobby-uri (care pot fi din cele mai diverse), fie in familie, job etc si sa nu uitam ca ce e bine pentru noi, pentru multi altii poate constitui opusul. De-asta nu cred intr-o regula universal valabila.

Mergi la inceput