Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (50)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

ANDIRA - Bravo, ca esti aproape vindecata. Fetele iti scrisesera, deja o gramada de leacuri, asa ca, eu n-am mai dat exemple. Oricum, la febra se poate lua Paracetamol, ca sa scada.

Nu, nu-s suparata din alte cauze, ci doar m-am stresat foarte tare in ultimul timp cu sarcina, pana am devenit colerica. De fapt, scrisesem asa de in detaliu fiecare sfat al celor bineintentionati, incat nici nu vad vreun dubiu in privinta nervilor mei.
Eu sunt de felul meu o perfectionista si daca fac o mancare, daca nu iese cum vreau eu si nu arata cum mi-am propus, ma consum de parca-i sfarsitul lumii. Cand ma apuc sa fac ceva nou, ma documentez inainte, de il fac mai bine decat unul care numai asta face, asa ca, sunt defecte de caracter, care implica mult consum nervos. Tare as vrea sa invat metoda prin care iei totul in gluma si cu relax.

Apoi, sunt tare "docila", daca mi se spune in sarcina nu mananci decat scaieti eu cumpar numai scaieti pana vad stele verzi ori astia, in sarcina, atatea sfaturi dau de ajungi sa nu mai stii de tine. Incerci sa te tii de sfaturile lor si ajungi la concluzia, ca ar trebui 9 luni sa te ascunzi sub un clopot de sticla si sa-ti filtrezi si aerul pe care il respiri, altfel...

Cristina +16 si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

MARSY BABY - De ce nu-ti place, ca doar e mai civilizat decat la noi? Oo, ce n-as da eu sa plec din tara, asa ca, tine! Iar de nascut poate poti sa vii atunci si sa nasti aici, daca acolo nu-ti place.
Eu zic sa te bucuri nu sa te intristezi.

Cristina +16 si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

marsy eu te felicit , cu toate ca probabil la inceput iti va fi un pic greu cu adaptarea mai ales in conditia ta, adica gravida
iar despre nastere eu spun ca e mai bine acolo daca te obisnuiesti si accepti sistemul lor :)

roxana 22 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Citat:
citat din mesajul lui miria_cristina

ANDIRA - Cand am folosit termenul de "efemer" nu ma refeream la om, ci la concept. Cu toate ca religia ortodoxa ca si altele crede in viata de dupa moarte. In fine, intram in dogmatica si n-are sens.

Tu poti crede in ce vrei (eu nu aveam de unde stii ce idee imbratisezi tu), eu mi-am exprimat o parere, nici macar personala. Oameni celebrii din lume au ajuns la concluzia ca ceea ce rezista de la facerea lumii pana in prezent este credinta omului in Divinitate oricare ar fi ea.

Mie imi place sa schimb pareri - de-asta am si dat reply la postul tau, si indiferent care ar fi opinia ta, ca ai fi sau nu credincioasa, ca ai crede in Dumnezeu sau in Buddha, e optiunea ta si o respect .

Sunt absolut de acord ca nu e cazul sa intram in mai multe detalii, si-ti spun sincer ca uneori mi-as fi dorit sa nu fiu atee, sa pot sa cred ca totusi va mai fi ceva dupa ce eu nu voi mai fi.
Pe la 30 ani am avut cateva luni de panica inside, realizand ca am ajuns aproape la jumatatea vietii, si ca totusi fiecare dintre noi murim. Si copiii mei? ma gandeam... Sa nu-i mai vad, sa nu mai am grija de ei, de sotul meu, de toti cei dragi... Voi fi doar nimic.
Dar am depasit momentul, si probabil ca inaintand in varsta, o sa accept din ce in ce mai usor ideea. Lucru care probabil ar fi fost mai usor daca as fi fost credincioasa. In orice religie, probabil.

Mergi la inceput

Nu-mi place sa ma aburesc singura, dar suportul moral conteaza intotdeauna, si atunci de ce sa nu sper ca va fi mai bine pentru mine, pentru ceilalti, de ce sa-mi refuz de la mine putere partea pozitiva care m-ar imbarbata sau care e, in fond, naturala. Ca toti cautam o forma de bine personificat si de placere si de alte sentimente pozitive. Deci, de ce nu, daca in religie le gasesc.

Asteptam sa fie lumea mai buna, binevoitoare, miloasa....si sa nu vad principiile morale crestine care pe asta se bazeaza?

Dar nu numai ea le are. Ce are crestinismul in plus este mila, dar restul, sunt la fel peste tot, deci au numitor comun, difera doar amprenta etno-geografica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Marsy - si eu as zice la fel cum zice Miria, si eu as pleca maine daca as putea, iar Austria e una din tarile de pe lista.
Sunt convinsa ca sunt si inconveniente, dar cu siguranta vor si multe avantaje.
Priveste partea plina a paharului si bucura-te de o noua experienta, cu siguranta pozitiva.

Miria - Australia nu vrei? Ma bate gandul de mult Sau Norvegia, ca e pe primul loc intre tarile unde sa vrei sa traiesti, si ce peisaje sunt si acolo... te lasa fara suflare.

Hai, nu te mai gandi la toate sfaturile si nesfaturile celorlalti, fa ceva ce-ti place si te relaxeaza - un masaj, o tura de shopping, joaca-te cu Dami, sau o ciocolata maaare! - la mine asta functioneaza intotdeauna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bordeancavio spune:

bancuri

Un tip intra intr-o farmacie. Multa lume, inghesuiala.
- Nu va suparati, va rog sa ma lasati sa intru in fata ca am pe cineva la pat.
Oamenii cumsecade ii fac loc si ajunge la ghiseu. Tipul se apleaca la ghiseu
si spune: - 3 prezervative va rog!!

O doamna distinsa intra intr-un butic elegant de palarii.
- Cu ce va putem servi?
- Mi-as dori o palarie mare, cu ceva romantic, poate cu o
tenta bleu sau verde, poate cu flori, sau cu fructe
stilizate...
- Concret, la ce va ginditi?
- Concret, la o partida de sex.. Dar ar fi buna si o
palarie frumoasa.

In fata unei biserici ortodoxe erau doi cersetori. Unul
zicea: "Ajutati un biet crestin sarac!" si lumea ii dadea bani.
Celalalt zicea: "Ajutati un biet evreu sarman!" Lumea, evident, nu-i dadea nimic. Ba din contra - ii dadea mai multi
bani crestinului. Dupa cateva saptamani, o femeie miloasa
care iesea din biserica se duce la evreu si-i spune: "Ma evreule, tu nu vezi ca aici nu-ti da nimeni nimic? Du-te acolo, la tine, la sinagoga, poate te miluieste cineva!"
Dupa plecarea femeii, evreul se uita lung dupa ea, se
intoarce spre crestin si-i zice: "Auzi, ma Itic, s-a gasit proasta asta sa ne invete pe noi sa facem afaceri.

vio asteptand pe bebe 17+ Tudor Cristian

poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#

http://picasaweb.google.com/bordeancavio81/Vio#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bordeancavio spune:

Doi prieteni se întâlnesc dimineata, la cafea.Unul din ei are un
ochi vânat.
- Ce-ai patit la ochi?
- M-a lovit nevasta.
- De ce?
- I-am vorbit cu "TU"..
- Doamne, iarta-ma, dar ce fel de relatie aveti voi în familie de
te-a lovit pentru atâta lucru?
- Pai aseara, pe când mâncam, mi-a zis: "Stii, draga, noi n-am mai
facut sex de trei luni".
Si eu i-am raspuns: "Poate TU..."

O discutie între doi copii în camera lor. Baietelul catre fetita:
- Ce-i vei cere lui Mos Craciun anul acesta?
- O papusica Barbie. Dar tu ?
- Eu îi voi cere un Tampax.
- Tampax ? Ce e asta ?
- ...habar n-am , dar zic astia la televizor ca daca-l folosesti
poti merge la plaja sau la piscina în fiecare zi, sa mergi cu
bicicleta, sa dansezi, sa alergi, sa faci o multime de lucruri...
fara ca nimeni ....sa-si dea seama!

Angajatii unei companii multinationale sunt întrebati ce vor face
cu banii din prima de Craciun.
Elvetianul: Din banii de prima îmi cumpar o barca.
Reporterul: Si cu restul?
Elvetianul: si cu restul îmi renovez fatada casei.
Englezul: Din banii de prima îmi cumpar o masina sport.
Englezul: si cu restul ma duc într-o excursie în Africa .
Românul: Din banii de prima îmi cumpar un pulover.
Românul: Restul mi-l da mama.

Alinuta:
- Mama, daca o sa fiu cuminte cand o sa fiu mare, o sa am si eu un
sot?
- Da, fetita mea!
- Si daca nu o sa fiu cuminte?
- Atunci o sa ai mai multi

vio asteptand pe bebe 17+ Tudor Cristian

poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#

http://picasaweb.google.com/bordeancavio81/Vio#

Mergi la inceput

ANDIRA - Dau in diabet la cata ciocolata ar trebui sa mananc ca sa-mi treaca. Si am mancat, dar la mine nu are efectul de relaxare in sarcina asta, la Dami da, acuma poate cu vreo gogonica sa-mi treaca.

Australia sau si mai "rau" Noua Zeelanda sunt tarile mele de suflet. Acum vreo 4 ani deja vorbisem cu o firma sa ne ajute cu demersurile, dar atunci eram intr-un servici care ma ajuta, acuma, nu, ca l-am schimbat. In plus, ar trebui sa iau cu nota maxina testul Ielts, cred. Si numai prin mine putem pleca, sotul nu se incadreaza nici ca profesie, nici ca ani.

Ar trebui sa ma reorientez profesional, chiar daca ar trebui sa scad ierarhic fata de acum, macar pentru un an ca sa fac dovata vechimii si sa-mi dau testul la Britsh Council.

Nu stiu daca prin copii se poate pleca si cum, ca sa nu aman asa mult, ca as pleca si maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Citat:
citat din mesajul lui camilecu

Buna mamici ,intru si eu in clubul vostru astazi , desi va urmaresc de ceva vreme , dar nu am indraznit sa va scriu
Data noastra probabila de nastere esste 22 aprilie si suntem baietel .

Camilecu bun venit in club. Vad ca ai doar 7 mesaje scrise, mai trebuie sa scrii inca 3 ca sa scapi de moderare si sa iti apara mesajele in timp real. Fetele nu ti-au raspuns, pt ca mesajul tau a aparut cu intarziere si ele nu l-au vazut.
Linda, Vio bune bancurile
Miria si mie imi suna un pic a depresie starea ta. Eu zic sa vb cu medicul si sa ii povestesti. Eu pateam asa cand faceam caderi de calciu; sa nu fie si la tine acelasi motiv. Oricum, ai mare grija sa nu tii in tine, ca e mai rau. Vorbeste cu noi daca nu iti vine sa vb cu prietenele, sotul...

www.brizamarii.sunphoto.ro/bebe/" target="_blank">poze

19+

Mergi la inceput