Ce parfumuri va plac? (22)
Raspunsuri - Pagina 7
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/danamiha/danamiha.jpg)
danamiha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carina85 Nu m-am suparat,danamiha! ![]() ![]() |
m-am gandit eu ca asta e problema
![](icon_smile.gif)
inseamna ca fiind noua pe forum, sunt verificate/citite mesajele, sa nu scrii prostioare
![](icon_smile_big.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Clarisss spune:
citat din mesajul lui carina85 Ce inseamna,defapt,ca sunt "moderata" ? |
asa e, are dreptate anne, uitasem.
primele 10 mesaje iti apar cu intaziere (adica tu ti le vezi ca si postate pe forum dar noi le vedem dupa ce le verifica un moderator, banuiesc, oricum mai tarziu cu 5-10-15-20 de minute)
ma bucur c'a fost doar o faza
![](floare.gif)
dana
![](pupic.gif)
apropo' de Ricci Ricci - cine vrea sa'l deguste pe indelete exista mostra la revista Elle, plus inca una de Moschino Glamour, ambele EDP. vreau sa spun ca'mi place mult mai mult decat Nina, am sa'l port maine dimineata cand e mai frig, sa vad ce da din el.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/rose_selavie/rose_selavie.jpg)
rose_selavie spune:
OOOf Geniest imi pare fffff rau de deziluzia ta cu Alienul, stiu cat l-ai asteptat si imi pot imagina cum e sa nu fie ce te asteptai.
Neputand sa punem al tau langa al meu ca sa le masuram si sa le studiem pe toate partile, mi-e greu sa ma pronunt daca e original au ba.
Singura chestie clara e faptul ca Mr Mugler are mare grija de finisarea sticlelor, chiar in carticica parfumului care vine in cutie se lauda cu calitatea designului, asa ca nu se prea pot strecura defecte. Te-ai hotarat sa mai iei unul?
Carina85, eu citesc tot ce se scrie aici pe forum si daca scriu o fac pt a raspunde acolo unde cred ca ma pricep. Daca nu am facut-o nu inseamna ca nu m-am gandit ce sa-ti raspund: problema era ca nu stiam cum sa te ajut. In plus am fost sigura ca sunt pe aici alte mamici care pot sa vina cu sugestii la nelamurirea ta.
Dana draga mea nu am unde sa incerc Caron, nici nu stii cat as vrea! Singura sansa ar fi sa rog pe cineva sa intre la Caron in Paris si sa incerce pt noi. Daca reusesc asta revin desigur cu informatii.
Am sa ma mai gandesc la parfumuri citric-aromatice pt tine, mai am multe de descoperit si din ce e pe aici.
AAAAA! Uite ca imi si vine unul in minte, dar s-ar putea sa fie cam prea citric, ma rog , e vorba de unul de la casa Penhaligon's.
Se numeste Blenheim Bouquet si e de prin 1900 toamna, f exclusivist, unisex, parfumul purtat de Churchil. Azi e iubit atat de barbati cat si de femei. E super! Ma dau pe incheietura destul de des cand merg in acea parfumerie. Miroase ca o gradina dupa ploaia de vara, a lamai proaspat si a rozmarin, cimbru, lavanda (f moderat nu te gandi ca e manunchi de ierburi pt gatit).Uite aici linkul, au si multe special pt femei, spune care te intereseaza si miros.
http://www.fragrantica.com/index.php?q=&designer=Penhaligon%60s&osobine=&spol=female&view=Pretraga
Dior Escale (ambele) ai zis ca nu te prea convinge nu? Vorbeam prin vara de Portofino.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
sali spune:
citat din mesajul lui carina85 [in rest...imi pare sincer rau ca nu mi-am gasit locul in grupuletul vostru superexclusivist... |
DECI
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile.gif)
carina, bine ca ti-ai revenit!
cum a zis si clarisss, nu ti-am raspuns pt ca unele dintre noi avem copiii mai mari si nu mai stim cum era cu parfumatul si alaptatul. dana chiar a spus expres ca nu isi mai aminteste pt ca au trecut de atunci 9 ani ! si a mai spus ca se bucura ca ti-a raspuns carmena!
asadar, eu si dana ti-am urat bun venit si ti-am dat
![](floare.gif)
nu mi se pare ca asa se ignora o persoana.
daca nu ti-am raspuns ref. la LANVIN inseamna ca nu-l stim, nu ca e nu e loc de tine pe aici.
hai ca iti prevad un viitor stralucit la acest topic!
![](icon_smile.gif)
geniest, sunt dezolata! nu stiu ce as putea sa ti spun! sau cum sa mai repar acum aceasta intamplare !
Clarisss spune:
citat din mesajul lui danamiha Ce parfum puternic citric mai stii? |
dana, Cristalle/Chanel il stii? l'am purtat ceva vreme prin facultate, am asa faine amintiri cu el
![](icon_smile_big.gif)
hmmm, ce curiasa sunt daca ar mai avea acelasi impact asupra mea si dupa 15 ani... o sa'l caut iar.
http://www.fragrantica.com/perfume/Chanel/Cristalle-12.html
chiar, ce parfumuri v'a insotesc amintirile?
![](icon_smile.gif)
la mine moments by priscilla presley(mdap
![](icon_smile_big.gif)
sali spune:
dana, daca tu cauti un parfum citric, te rog incearca CRISTALLE EAU VERT de la chanel !
si tot de la chanel, Chance Eau Fraiche( acesta e si pe esentedelux).
manucu, daca mai citesti pe aici, tu ai avut probleme cu ALIEN-ul de pe 1st ?
sali spune:
clarisss , unul din primele mele parfumuri mai bune a fost INDIAN SUMMER - Priscilla Presley. mi-e dor de el( de parfum) si cred ca mi-ar placea si acum.
in rest, nefiind statornica la parfumuri,adica azi unul si maine altul , nu asociez perioade mai lungi cu vreun parfum.
o observatie: totusi mi-au ramas intiparite in minte mult mai clar parfumurile care au insotit perioade urate din viata mea,motiv pentru care desi imi place f mult KENZO AMOUR nu il mai port, abia indraznesc uneori, f rar, sa-i scot capacul si sa-l miros.
de cele din perioadele bune nu imi amintesc. poate doar de POEME care m-a insotit in niste nopti superbe in tenerife.
baie in ocean la 2 dimineata, orbita de dragoste si de miile de lumini care se zareau la distanta pe tarm, playa de las americas....
Clarisss spune:
citat din mesajul lui sali dana, daca tu cauti un parfum citric, te rog incearca CRISTALLE EAU VERT de la chanel ! |
brava sali! pe asta si eu vreau sa'l incerc. am citit despre el in primavara dar nu l'am gasit atunci... si apoi l'am uitat.
teo30967 spune:
draga clarina 85! desi intre noi sunt doar 5 CINCI ani totusi bebeii nostri sunt la oarece distanta daca tu abia alaptezi acum belelusha mea a plecat pe 20 de ani si in plus nu a primit san niciodata ! ca nu i curgea ca la robinet si ...am iesit cu biberon din maternitate. experienta mea in materie de alaptat este ZERO BARAT. ...m-a uns la suflet sfatul carmenei -deh cine stie cunoaste - in privinta alaptatului ....
cat despre parfumuri din pacate nici aici nu suntem pe aceeasi lungime de unda daca iti recomand eu din parfumurile mele (un boudoir, un anglomania , un tom ford, ceva ) ...nu stiu cum reactioneaza sotul tau in casa de bebe ce sa mai zic?