Ce parfumuri va plac? (22)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Dana plizzz...pune-i tu o intrebare tipului de la esente despre ESCADA - DESIRE ME. Acum 2 saptamani mi-a zis ca nu exista in depozit, dar ca ma anunta cum apare. L-am mai stresat eu cu intrebari si nimic....poate iti da tie mai multe informatii...eu il vreau pentru o prietena - cadou...

Rose cat persista Alien-ul tau? Notele de varf cat timp le simti ? Nu stiu dar am senzatia ca mi-am luat teapa cu Alien-ul luat de la babanu'...nici 2 ore nu tine...desi stiu ca tinea pe mine (l-am mai avut)...

Sali sa nu ma bati ...daca mai vb cu babanu' intreaba-l de unde l-a comandat....sa nu mai comande...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Draga Geniest mi-ar parea f rau sa fie teapa, s-ar putea sa fie si de la ph-ul buclucas al pielii.
Nici pe mine nu tin altele considerate f tari si persistente, depinde de chimia corpului.
Ca tot ziceam azi de cutia speciala de Alien, la tine a venit in cutia lui originala? Poti verifica daca e fake sau nu dupa codul de pe interiorul cutiei, chiar sus cand o deschizi. Du-te pe site la ei si urmeaza instructiunile, baga-ti codul si vezi ce se intampla.
Ai incercat pe haine?
La mine de ex Angel miroase mult mai bine a doua zi pe saluri, esarfe, jachete...pe piele tine cam 8 ore, la fel si Alienul.
De Alien eu am mai zis ca mi se pare linear, nu se schimba mirosul de la primul puf, parca nici nu ar avea note de varf, de mijloc sau de baza, e plat, dar nu in sens negativ, parca nici nu as vrea sa se transforme in altceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Eeee...tocmai linearitatea asta o cautam si eu. Din pacate se schimba in altceva si nu e ceea ce stiam eu. Eu l-am avut de pe fragrancex insa era altceva....pot sa compar, de aceea am indoieli.

Ai scris prea tarziu chestia cu, cutia..am aruncat-o deja. Mai este o treaba care nu-mi place. Sticla are un defect, la modul ca are o bulina (un pic mai mare ca un bob de mazare) rugoasa, alba...ca si cum ar fi guma de mestecat lipita si fff intarita...

Ma bate gandul sa mi-l comand de pe esentedelux....oare si l-a comandat vreo parfumata de pe esente ? Cum o fi ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina85 spune:

Carmen,85-ul de la nick-ul de pe forum nu reprezinta anul nasterii(as vrea eu...).Am 37 impliniti pe 15 oct iar chestia cu schimbatul preferinelor la parfumuri iata ca nu s-a intamplat la 32-33 asa cum spui tu!Si nici nu se va intampla doar daca mi se va schimba ph-ul pielii vreodata,stiu eu,din cauze hormonale,eventual...Mai stii,se pot intampla minuni...De aceea nu cred ca e locul meu aici,pe acest forum,unde singura care s-a obosit sa-mi raspunda ai fost tu...Pentru asta,iti multumesc,in rest...imi pare sincer rau ca nu mi-am gasit locul in grupuletul vostru superexclusivist...E greseala mea;ar fi trebuit sa citesc toate capitolele si sa trag concluzii inainte sa postez aici.Asta este...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clarisss spune:

Citat:
citat din mesajul lui carina85

Carmen,85-ul de la nick-ul de pe forum nu reprezinta anul nasterii(as vrea eu...).Am 37 impliniti pe 15 oct iar chestia cu schimbatul preferinelor la parfumuri iata ca nu s-a intamplat la 32-33 asa cum spui tu!Si nici nu se va intampla doar daca mi se va schimba ph-ul pielii vreodata,stiu eu,din cauze hormonale,eventual...Mai stii,se pot intampla minuni...De aceea nu cred ca e locul meu aici,pe acest forum,unde singura care s-a obosit sa-mi raspunda ai fost tu...Pentru asta,iti multumesc,in rest...imi pare sincer rau ca nu mi-am gasit locul in grupuletul vostru superexclusivist...E greseala mea;ar fi trebuit sa citesc toate capitolele si sa trag concluzii inainte sa postez aici.Asta este...

carina , eu zic ca te pripesti.
ia vezi putin in urma ca la majoritatea mesajelor ti s'a raspuns (nu am experienta inca in alaptat, iar acolo unde am avut raspuns, ti'am scris)

si eu sunt noua pe aici si le citesc pe fete cu mare mare mare mare drag!!

Mergi la inceput

Imi cer scuze clarisss...Ai dreptate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Carina85, esti inca moderata, mesajele apar dupa cateva ore.
Trebuie sa scrii 10 mesaje, atunci scapi de moderare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

rose, , am taiat Hadrien de pe lista. Imi plac mult parfumurile vanilate, dar si cele citrice, gen Shalimar light. Multumesc mult pentru comparatie, asa am o idee. Ce parfum puternic citric mai stii? Imi place si O de Lancome. Stii cum sunt cele de la Caron, un ex de parfum cu vanilie si/sau lamaie? Am o obsesie acum, sa testez parfumurile de nisa.

carina, hai nu te supara, imi pare rau ca nu ti-am spus sa scrii repede primele 10 mesaje, nu suntem un grup superexclusivist, avem in comun pasiunea pentru parfumuri

geniest, am sa-l intreb, acum nu e on line, o fi la job. Imi pare tare rau de alien, eu am luat angel de pe esente si sunt super multumita., inca am cutia si am sa caut codul, vreau si eu sa primesc ceva de la T.Mugler

clarisss, si noi ne bucuram sa te citim

mychydutza, mie nu imi plac parfumurile de la Prada, dar stii tu cum e cu gusturile, ph-ul pielii, etc

Mergi la inceput

Nu m-am suparat,danamiha!Sa spunem ca eram intr-o stare mai proasta cand am postat..Ce sa-i faci,privarea de somn isi spune cuvantul...

Mergi la inceput

Ce inseamna,defapt,ca sunt "moderata" ?

Mergi la inceput