Ce parfumuri va plac? (22)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Citat:
citat din mesajul lui rose_selavie

OOOf Geniest imi pare fffff rau de deziluzia ta cu Alienul, stiu cat l-ai asteptat si imi pot imagina cum e sa nu fie ce te asteptai.

Neputand sa punem al tau langa al meu ca sa le masuram si sa le studiem pe toate partile, mi-e greu sa ma pronunt daca e original au ba.

Singura chestie clara e faptul ca Mr Mugler are mare grija de finisarea sticlelor, chiar in carticica parfumului care vine in cutie se lauda cu calitatea designului, asa ca nu se prea pot strecura defecte. Te-ai hotarat sa mai iei unul?

Da, e clar. Nu a avut nicio carticica, iar sticla e evident avariata. Asta e....poate fiindca m-am bucurat ca l-am gasit mai ieftin...

Da.....de dezamagire parca as incerca sa mai iau unul de pe esentedelux...
Duminica am mirosit Alien pe cineva si, desi eram si eu data cu Alien-ul meu, al ei mirosea super iar al meu.....pauza...

Sali[b], nu-ti face probleme. Nu ai nicio vina. Ai vrut sa faci un bine si ai actionat in consecinta. Nici pe babanu' nu sunt asa suparata fiindca mi-e clar ca l-a luat de undeva si nu stie ce a luat. Nu a fost intentia lui sa vanda prostii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Citat:
[Ca tot ziceam azi de cutia speciala de Alien, la tine a venit in cutia lui originala? Poti verifica daca e fake sau nu dupa codul de pe interiorul cutiei, chiar sus cand o deschizi. Du-te pe site la ei si urmeaza instructiunile, baga-ti codul si vezi ce se intampla.

....stii cumva e valabila si pt alte parfumuri "verificarea" asta? multumesc

*decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zborrrriiii!!!!”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza

Citat:
[Ca tot ziceam azi de cutia speciala de Alien, la tine a venit in cutia lui originala? Poti verifica daca e fake sau nu dupa codul de pe interiorul cutiei, chiar sus cand o deschizi. Du-te pe site la ei si urmeaza instructiunile, baga-ti codul si vezi ce se intampla.

....stii cumva e valabila si pt alte parfumuri "verificarea" asta? multumesc

Si eu as vrea sa stiu asta cc ca asa pot verifica fragrance-ul.Merci
Si ca tot vorbea cineva de fake-uri si mie mi s-a intamplat sa primesc un fake de fragrancenet..asa cc ca parerea mea depinde de pe ce site l-a comandat cela care ti l-a dat..Imi dau si eu cu parerea

Cait
Home is where heart is...
http://picasaweb.google.com/caitlin83490/HainuteInscriptionate#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Mychydutza la Mugler se poate verifica originalitatea prin acel cod, cat despre alte parfumuri de la alte case trebuie un ochi mai atent format pt micile detalii...
Cateva sugestii de a verifica un parfum original:
- eu as incerca sa compar un parfum suspect cu unul din parfumerie,
- cum e lucrata sticla, cat de bine finisata e,transparenta ei e la fel?
- pulverizatorul e la locul lui si nu curge pe langa (stiu ca poate fi un detaliu relativ, ca se poate defecta si unul original, dar de obicei nu ar trebui cand e nou sa se clatine si sa nu functioneze usor),
- cutia cum se prezinta? caracterele scrisului, culoarea, forma (daca e in relief) corespund ? toate tre sa fie la locul lor,
- m-as uita si la codul de bare, apoi la cum e asezat textul, sa corespunda ca vazut in oglinda cu celalalt din magazin,
- apoi mirosul : de obicei cele false din cate am citit miros cam ca originalul la primul puf, dar mult mai intens, si la timp relativ scurt nu mai simti nimic pe piele.

Pe mine m-a suparat patania lui Geniest, sper sa ramana un unic si izolat caz de asa ceva si sa auzim numai de bine pe viitor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Citat:

- apoi mirosul : de obicei cele false din cate am citit miros cam ca originalul la primul puf, dar mult mai intens, si la timp relativ scurt nu mai simti nimic pe piele.

Pe mine m-a suparat patania lui Geniest, sper sa ramana un unic si izolat caz de asa ceva si sa auzim numai de bine pe viitor!

Da, exact asa e. Miroase la inceput si dupa aceea zici ca nu m-am dat cu el. Daca n-as stii ca e un parfum persistent, e EDP....as zice ca asta e....nu persista....
Ar fi interesant de stiut de pe ce site l-a comandat, nu de alta dar macar stim sa nu mai comandam de pe site-ul acela....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Geniest un site de pe care nu recomand sa comandati este fragrancenet.Cum am mai spus in alt capitol am comandat si sticlele sunt diferite de original iar parfumul iti dai cu el si dupa 20 de minute incepe sa miroasa ca cel original.Acum nu toate sunt asa ca cc la mine din 3 parfumuri 2 erau ciudate.In schimb pana acum pe fragrancex nu am avut probleme.

Cait
Home is where heart is...
http://picasaweb.google.com/caitlin83490/HainuteInscriptionate#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleni_ spune:

Hei fetele, am primit si eu Wish-ul si sunt super incantata. Miroase exact asa cum stiam eu. Sper sa si persiste la fel
Ce vroiam sa va intreb : culoarea lui este un bleu deschis,nu? Sunt paranoica, stiu Prietenul meu zice c-am innebunit
Va pup,frumoaselor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Ahhh, am o prietena disperata dupa Wish! L-a cautat asta vara in tot Parisul si s-a intors deprimata, cu ideea ca nu se mai gaseste. Eu l-am gasit insa in magazin la 75 ml l-am gasit cu 280 lei. Mi s-a parut scump tare.
Eleni, de unde l-ai luat si cu cat?
Danamiha, tocmai vroiam sa scriu despre Ricci Ricci ca imi place atat de mult...si citind ultimul capitol am vazut ca tie nu iti place deloc! Eu sper sa il primesc de Mos Nicolae.
Mi-a placut discutia despre parfumul pentru Revelion...eu m-as da cu Lolita ala Fleur de Corail....
Va pupic si sper sa imi revin cu timpul si cu ceva bani alocati pentru parfumurile mele dragi ca mi s-a luat rau de Mobexpert si Ikea :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleni_ spune:

Hei
Mai Carrye, eu l-am luat de pe esentedelux
Sunt f,f multumita! Eu zic ca se fabrica fara nici o problema
Muah parfumatelor

Mergi la inceput